skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přelakování auta
-> DeLorean: tak abys nemrmlal skoda-virt.cz/cz/.../2145
2-lakovani-auta?gotopost=3
... ono jde o to že výsledek nebude patrně odpovídat tvým očekáváním...
TTomas 30.08.11 20:13:50 napsal:
→ DeLorean: Urazet a navat si tu snad nenechame.
Já se mu ani nedivim...
→ DeLorean: Urazet a navat si tu snad nenechame.
Já se mu ani nedivim...
Jste jak malí. Já když nechával lakovat "závodního" rapida, prostory jsem měl vlastní, vykitováno jsem měl, lakýra fouknul plnič a pak barvu. Od práce si vzal asi 1800, barva stála nevim kolik. Neni to perfektní, ale když se nejde po detailech, je to více než dostačující. Asi něco takovýho DeLorean sháněl. Je těžký to pochopit?
mafes 30.08.11 00:48:05 napsal:
Nechápu proč mu tu píšete takové koniny, když se slušně
zeptal…Když si sežene lakýru, tak není důvod proč by i domorobo lak
nemohl vypadat dobře.
→ palinator:
Jak u blbých na dvorku, pak to akorát hází blbý stín na ten web pro nově
příchozí..
Přesně souhlasim stebou jako
Nechápu proč mu tu píšete takové koniny, když se slušně
zeptal…Když si sežene lakýru, tak není důvod proč by i domorobo lak
nemohl vypadat dobře.
→ palinator:

Jak u blbých na dvorku, pak to akorát hází blbý stín na ten web pro nově
příchozí..
Přesně souhlasim stebou jako
-> DeLorean: Dodrz slovo a uz sem prosimte nelez. Ja jen doufam, ze sis vyslouzil banan. Urazet a navat si tu snad nenechame.
-> DeLorean: sbohem...
castrol 30.08.11 00:23:22 napsal: → DeLorean: keby mi niekto povedal ze mi za 20 nastrieka auto nevahal by som ani sekundu naviac to já taky ne, utikal bych pro plechovku záíkladovky v akci dva štětečky a už bych to tam valil :-D za lak na auto max 5 :-D víc ani hovno :-D na barvu to nejezdí :-D
Já jsem dával 17 000 za barvu a práci lakýrníka, ale do lakovny jsem mu to přivezl komplet nachystaný v plniči takže to jenom fouknul tóňákem, barvou a lakem.
-> Norton: na moju star tu polejem farbou z kybla a pude nalakovane 

-> castrol: hej hej ja som mal vela gitovania a brusenie ale tak klasika auto mas za 1000 e :O) ako pre kamosa chces dame mu porobit tvoju :O)
Nikdo na vaše vtípky neni zvedavej na tomhle foru končim sou tu samí idioti, co se jen bavej a neporadej .. jen sem tu napsal dotaz stačilo napsat že tu nikdo neni a hotovo nic víc idioti
-> Norton: keby si nemal tolko brusenia tak to bude lacnejsie
-> Motomaniak: presne tak suhlas pozri ja som dal za lak 1600 eur a je to na skodovku :O) to je uplne jedno ake auto (brusenie ,gitovanie, plnic, zas brusenie, lak) pracu musi urobit tak ci tak :O)
-> Mr.Lumpy: tak tak 

-> Motomaniak: -> m8rinek: přesně tak
-> castrol: tj až foukne vítr a on popráši všechny auta v okruhu 50 metrů :-D
-> Nwkt: to budu mat na sidlisti radost 

-> Motomaniak: naopak, na starym pekáči je z pravidla mnohem víc přípravných prací, než na nový Oktě s poškrábanym blatníkem...
Často mě pobaví řeči typu: "To je tak drahý? vždyť to chci jenom na favorita"
Některýn lidem asi nedochází že barva a lakýrnické práce stojí stejně peněz a je jedno jestli to je na favorita, luxusní audi, nebo na trabanta.
Něco jinýho je když člověk chce jenom aby to mělo nějakou barvu.Když měl známej na fáčku různě barevný blatníky a dveře, tak dal dceři plechovku s barvou a štětec a byl spokojenej.Ale jestli si někdo myslí že kvalitní lak bude levnej kvuli tomu že to je na starý oprejskaný auto tak je na omylu.
Některýn lidem asi nedochází že barva a lakýrnické práce stojí stejně peněz a je jedno jestli to je na favorita, luxusní audi, nebo na trabanta.
Něco jinýho je když člověk chce jenom aby to mělo nějakou barvu.Když měl známej na fáčku různě barevný blatníky a dveře, tak dal dceři plechovku s barvou a štětec a byl spokojenej.Ale jestli si někdo myslí že kvalitní lak bude levnej kvuli tomu že to je na starý oprejskaný auto tak je na omylu.
-> DeLorean: Tak si kup v baumaxu kompresor z výprodeje a nalakuj si to na parkovišti před panelákem
-> DeLorean: "hlédám někoho kdo by byl schopný to udělat a za kolik " že si to chceš udělat sám, to je jiná, to bude levnější, ale jestlis to nikdy nedělal, hmmm.... Jinak lakovat se dá i venku a nevypadá to špatně, ale chce to štěstí

Nechápu proč mu tu píšete takové koniny, když se slušně zeptal...Když si sežene lakýru, tak není důvod proč by i domorobo lak nemohl vypadat dobře.
-> palinator:
Jak u blbých na dvorku, pak to akorát hází blbý stín na ten web pro nově příchozí..
-> palinator:

Jak u blbých na dvorku, pak to akorát hází blbý stín na ten web pro nově příchozí..
Vy ste všichni padlí na hlavu asi ne ? 90% lidí si lak na takovýhle auta dělaj sami ...já si to chci udělt taky sám věci na to mám všechny jediný co potřebuju je prostor tudíš nějaká hala bo garáž co v centru prahy na žikově bohužel nemám tod vše a dyž mi nedokážete poradit tak nepište
-> DeLorean: a myslis ze moja fela ma ale tym lakom by sa zvysila aspon dufam 

-> DeLorean 30.08.11 00:24:47: No tak ho nechtěj lakovat a kup si něco co už nějak vypadá, když je ti to moc...
castrol 30.08.11 00:23:22 napsal:
→ DeLorean: keby mi niekto povedal ze mi za 20 nastrieka
auto nevahal by som ani sekundu naviac
a jako trochu nepomer 20tisic na novej lak pro Favorit když to auto tu hodnotu ani nemá
→ DeLorean: keby mi niekto povedal ze mi za 20 nastrieka
auto nevahal by som ani sekundu naviac
a jako trochu nepomer 20tisic na novej lak pro Favorit když to auto tu hodnotu ani nemá
palinator 30.08.11 00:16:34 napsal:
→ DeLorean:
Tak si to natři Balakrylem válečkem a neobtěžuj se sem vůbec psát.
Nech si ty sarkastický keci jo ..nikdo na ně neni zvědavej ... od toho to forum je abych sem mohl psát.
→ DeLorean:
Nech si ty sarkastický keci jo ..nikdo na ně neni zvědavej ... od toho to forum je abych sem mohl psát.

-> DeLorean: keby mi niekto povedal ze mi za 20 nastrieka auto nevahal by som ani sekundu naviac
-> DeLorean:
Ale bohužel jako 20 tisíc se mi dávat nechce jako ... spíš sem myslel že bych se domluvil snekym kdo má garáž už to delal že bych mu neco zaplatil a udelali by sme to oba
Nwkt 03.08.11 21:09:17 napsal:
skoda-virt.cz/cz/.../8196 -karosarske-lakyrnicke-a-m echanicke-prace-renovace-k aroserii-veteranu
díkes
skoda-virt.cz/cz/.../8196 -karosarske-lakyrnicke-a-m echanicke-prace-renovace-k aroserii-veteranu
díkes
Lidi měl bych žádost , nezná někdo někoho v okolí prahy popřípadně středočeský kraj kdo lakuje auta ? chtěl bych přestříkát svůj favorit na jinou barvu komplet nejlépe červenou čí vínovou popřípadně modrou , ale nemám vlastní prostory ani zkušeností stím proto hlédám někoho kdo by byl schopný to udělat a za kolik . Díkes
Omlouvám se jestli sem vložil příspěvek do špatné rubriky nebyl sem si jist .
Omlouvám se jestli sem vložil příspěvek do špatné rubriky nebyl sem si jist .