PeterP136 ...
Nie nič som nebabral ... len som mal vyhodenú segerku z ventila (vstup teplej vody) a potom ešte bolo odlomené lanko tiahla (červená/modrá šípka) ovládania ventila, takže tam chyba nebude, lebo inak sa to zapojiť nedá :o)... ale pozriem ten odtok z radiatora ...
Práve preto je to pre mna záhada, kúrilo ked to bolo dofakané, a teraz ked som to spojazdnik nekúri ... sranda čo?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Záhada s kúrením
prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.04.2009 do 25.04.2009, založil/a Lukas/Fishmaster
-> Lukas/Fishmaster: nebabral si do ventilu? Ja ked som generalkoval kurenie slozil som ventil naopak, takze ked som ovladanim prepol klapky na preitok radiatorom, zavrel som ventil a naopak :). Podla popisu ti neprudi cez radiator voda, ale k radiatoru prudi. ALebo niekde skripnuta hadica na odvod vody od radiatoru. Aj ked tako povedat, ved prehmataj hadice ku kureniu aku maju teplotu a potom este pre istotu skontroluj ci sa ti otvaraju klapky tak ako maju, mozno som len zle pochopil co si napisal.
nikto nič?

Neviete poradiť?

Hmmm podla mna chytá niekde vzduch ... na trase chladič-kúrenie ... môže byť???Ale neide mi to do hlavy ... chladiaca kvapalina nikde neuniká,
Ked som odvzdušnik tak chvílku išiel teplý vzduch, ale ked som motor vypol, a teplota klesla, tak zase nič ...
Ked som odvzdušnik tak chvílku išiel teplý vzduch, ale ked som motor vypol, a teplota klesla, tak zase nič ...
Zdravím, mám jeden záhadný problém ... Mal som vypadnutú segerku z kúrenia (ovládanie teplej vody) auto mi teda sále kúrilo ... tak na 60% ... segerku som založil a auto prestalo kúriť ... skúšal som odvzdušnovať systém, Odpustil som asi 2L chldiacej kvapaliny tým ventilíkom v kufri ... auto bolo nažhavené pomali na 100°C , vytiekla horúca voda ...kukám , ventil sa hýbe pri pohybe ovládača v pohode, nezachytáva, ale auto prestalo kúriť už načisto ...