Záhada s kúrením

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.04.2009 do 25.04.2009, založil/a Lukas/Fishmaster
řadit dle data
10:11:36
25.04.2009
Lukas/Fishmaster
PeterP136 ...

Nie nič som nebabral ... len som mal vyhodenú segerku z ventila (vstup teplej vody) a potom ešte bolo odlomené lanko tiahla (červená/modrá šípka) ovládania ventila, takže tam chyba nebude, lebo inak sa to zapojiť nedá :o)... ale pozriem ten odtok z radiatora ...

Práve preto je to pre mna záhada, kúrilo ked to bolo dofakané, a teraz ked som to spojazdnik nekúri ... sranda čo?
01:02:41
24.04.2009
PeterP136
-> Lukas/Fishmaster: nebabral si do ventilu? Ja ked som generalkoval kurenie slozil som ventil naopak, takze ked som ovladanim prepol klapky na preitok radiatorom, zavrel som ventil a naopak :). Podla popisu ti neprudi cez radiator voda, ale k radiatoru prudi. ALebo niekde skripnuta hadica na odvod vody od radiatoru. Aj ked tako povedat, ved prehmataj hadice ku kureniu aku maju teplotu a potom este pre istotu skontroluj ci sa ti otvaraju klapky tak ako maju, mozno som len zle pochopil co si napisal.
21:42:33
23.04.2009
Lukas/Fishmaster
nikto nič?10
07:56:23
22.04.2009
Lukas/Fishmaster
Neviete poradiť?9
18:03:49
21.04.2009
Lukas/Fishmaster
Hmmm podla mna chytá niekde vzduch ... na trase chladič-kúrenie ... môže byť???Ale neide mi to do hlavy ... chladiaca kvapalina nikde neuniká,

Ked som odvzdušnik tak chvílku išiel teplý vzduch, ale ked som motor vypol, a teplota klesla, tak zase nič ...
18:01:06
21.04.2009
Lukas/Fishmaster
Zdravím, mám jeden záhadný problém ... Mal som vypadnutú segerku z kúrenia (ovládanie teplej vody) auto mi teda sále kúrilo ... tak na 60% ... segerku som založil a auto prestalo kúriť ... skúšal som odvzdušnovať systém, Odpustil som asi 2L chldiacej kvapaliny tým ventilíkom v kufri ... auto bolo nažhavené pomali na 100°C , vytiekla horúca voda ...kukám , ventil sa hýbe pri pohybe ovládača v pohode, nezachytáva, ale auto prestalo kúriť už načisto ...9
Extreme Tyres