skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Renaul Clio
-> afro100: Jj jasné, myslel jsem na tu, kterou jsem popisoval níže. 1,2 SPi 40kW r.v.1995
-> Induktor: to nejde tak paušálne povedať, záleží od emisnej triedy zapísanej v TP - ta zas závisí na motorizácii ... s rôznymi typmi motora teda môže byť rozdielna aj eko, aj keď porovnávame inak dve (okrem motoru) identické autá
Takže eko-daň na Clio r.v. 1995 je 3000,-
-> alpin: Díky.
-> Induktor: lóža asi budú valčekové uzavreté, jedno stojí okolo 50eur čo som kukal
Zdravím, mám 2 dotazy, které nemůžu pořád najít. Chci pořizoval Renault Clio 1,2SPi 40kW RT r.v. 1995 a chtěl bych se zeptat zda netušíte kolik se platí za eko-daň a zda nevíte jaký typ ložisek v přední nápravě je použit (při jízdě to hodně hučí a když se zatočí hučení se zhorší). Všem moc děkuju za odpovědi.
-> noname: , ne ja myslim ten debilni mechanismus od radici tyce co je pod prevodovkou, neco tak divnyho sem nevidel. v praci mame tri majitele clia a vsem to radi naprd
aha.
Áno bola to este karburátorová verzia jednokomorový!!!
podla mna keby sa tam dal prachsprostý sedr zo 120l tak to auto by islo lepšie
inac podla tej stranky to bude asi solex alebo zenith...? btw: lekr alebo pierburg 2E3 sú dvojkomorové že dúfam že hej a vstrekovanie mali až 1,2l a vyšsie tušim.

inac podla tej stranky to bude asi solex alebo zenith...? btw: lekr alebo pierburg 2E3 sú dvojkomorové že dúfam že hej a vstrekovanie mali až 1,2l a vyšsie tušim.

doporučuju i www.renault.kvalitne.cz/ celkem hustota. Ve firmě máme s meganem I uplně ty samý zkušenosti...sráč.
-> noname: To už asi není karbec, co? Nevíš co měly ty první Clia za karbec? Jestli neměly jako fáčka Pierburg 2E3.
takže tesnenie pod hlavou sme už vymenili ,celý návod bol na papieri k novému tesneniu
btw:za tie stránky dik tam som si pozrel
vole ventilov
cez google som niečo podobné hľadal asi hodinu a potom ma pri tom zobrazenom počte
prešla chuť
-> Samantus: ako to myslíš prevodovka je tam v poriadku aj tak som na tom veľa nejazdil tak presne neviem nebolo to moje

btw:za tie stránky dik tam som si pozrel
vole ventilov
cez google som niečo podobné hľadal asi hodinu a potom ma pri tom zobrazenom počte

-> Samantus: ako to myslíš prevodovka je tam v poriadku aj tak som na tom veľa nejazdil tak presne neviem nebolo to moje

a kdyz uz sme u toho jak ti na tom cliu jde razeni?
-> noname:
keby taká stránka existovala tak idem na ňu ale mozno tu niekdo mal renault clio ,a asi nepojem na autohifi fórum že.
no tak to si dojdi na renauld club a ne sem

no a este je to 1,1l benzin ohv r.v. 92
Potrebujem súrne hodnoty vole ventilov a uťahovací moment na šroby hlavy poprípade celý postup.
Ak niekto má servisnú knižku alebo vie o nejakej stranke na nete kde by som to našiel budem mu velmi povdačný.
Ak niekto má servisnú knižku alebo vie o nejakej stranke na nete kde by som to našiel budem mu velmi povdačný.