Ja jsem v klidu - nekdo u nad ve firme na me zapomnel s najezdem km, takze stavajici Sup s dinoasaurim manualem a s moznosti trvaly deaktivace Lane assistu mi zustane minimalne par mesicu

Ono teda taky co čekat no když ta pružina stojí 800 zatím co origo 4500.

Mozna jsem soliter, ale ani z z flotily naseho servisu nevim o nikom, kdo by treba s touhle kokotinou (lane assist) dobrovolne jezdil. Ale, ok, je to nereprezentativni vzorek populace s najezdem vyssi desitek tkm/rok.

to mně povídej ty vole. Na 2 km na náměstí a zpátky ti rozmrdá v tom úplně všechno... Sedadlo zrcátka volant rádio ventilátor topení .... divím se že nešahal třeba na sklon světel

Nikdo s tím moc nechce jezdit, protože si můžou vzít nový a jako bonus veškerá optimalizace auta = "auto" na klimatizaci. Nastavení zrcátek i sedačky už je spárováno s klíčem, který odemkne (ten náš máme bokem) a vrcholem výbavy je nějaký ABS/ESP a zadní pípáky. 

to mně povídej ty vol3. Na 2 km na náměstí a zpátky tě rozmrdá v tom úplně všechno... Sedadlo zrcátka volant rádio ventilátor topení divím se že nešahal třeba na sklon světel

Asi chyba ve FW, kdy se obcas zapomeme odecist vliv zakriveni casoprostoru nasi matickou Zemí

Ono ty auta co tyhle asistenty maji taky umi dobre zobrazit proc pipaji, takze jestli nekdo i presto nebude vedet proc to pipa, tak tam asi neni pomoci. Ale tak denni kvota zanadavani si na auta, ktery udajne ani nechci, je splnena 

A ty ekotipy mam pocit, ze se po startu zas aktivujou. Vypinal jsem to uz dvakrat a posledne jsem to mel zas aktivovany a nevim proc. Nicmene se stazenym okynkem nejezdim, tak mi to jeste asi nestacilo pokarat