-> palinator 02.02.26 00:49:18: ja to nepoznal, musim se na to jeste jednou podivat, ale asi bych to potreboval videt z obou stran... jinak ted mi prisla z estonska nabidka na 100% uzaverky na predek i zadek, tak abych zacal setrit, pak na to obout T3 a mohu tam jet udelat Tomasovi radost

edit: jo, tak u te nivy to fakt asi nemel uzavreny, protoze v jednu chvili se mu netocilo ani jedno zadni kolo, treba nejakej pribuznej jednoho cloveka z ladafora, kteremu jsem pres pul hodiny vysvetloval k cemu jsou ty paky a on to nepochopil, nakonec zopakoval, ze mu prodejce rekl, ze tu delsi paku at preradi, kdyz jede na chalupu a na tu kratkou at radeji nechmata :))) ja nekdy na uzavreni s tim musim parkrat popojet do predu a do zadu, nez zapadne, ale zas jde celkem vyrazovat, to u stare dlouhe, kdyz jsem po dne Aralu lital 3 dny, tak potom jsem s tim poskakoval asi pul hodky, nez jsem ji dostal ven, ale chapu, ze todle pro slecinky neni... vlastne jsem jednu pani v Kazachstanu ucil radit uzaverku taky :)
ВАЛ-РЕЙСИНГ принудительная блокировка нива
Tady jsem se propadl a nejela by ani s uzaverkama a Ttrojkama, traktor, co me tahal se stavel na zadni... tenkrat jsem jeste svor vzadu nemel, ale tady by stejne nepomohl.