-> U-Geen: Zrovna na tohle jsem Alču cepovat nemusel a zvykla si na to rychle a ráda sama
-> Jirik_Tuňák1983: Mě nevadí zima, i v mrazech nasedám do auta jen v tričku protože mě štve po pár km mikinu odkádat - ale vedro nesnáším. Takže pro mě je to naopak dost důležitý prvek ve výbavě.
-> Jirik_Tuňák1983: Asi hlavně auto klimu. Parkováky by se hodily, vyhřívání sedaček asi zvládnu oželet (pokud nebudou kožené, což je ale dost utopie sehnat).
-> Jirik_Tuňák1983: Zkus, ale obávám se, že u 1.4 asi bude dost holátko výbava Jinak fešák to být nemusí, za to je škoda připlácet u auta co bude jezdit hlavně v Praze.
-> dragon_cb_cz: Bývalý kolega prodává z důvodu nevyužití a pořízení funglovky Fiat Bravo II s 1.4 atmo. Jezdila s tím jeho tchýně. Akorát tedy tooo, mohlo by být v lepším stavu na můj vkus. Špatné ale rozhodně není. Je to 2008.
Myslím, že není nikde odřené. Něco by na tom udělat chtělo. Něco na tom už dělal. Zjistím, jak by řekl Andrej, nějaké detaile.
-> palinator 06.10.20 08:15:07: Jako že by navařil novou podlahu, prahy, natahal vše nové pod koberci, dal nová ramena s originál štítky a potiskem? Pak určitě ano.
Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou Android diagnostickou appku specificky pro Fiat/Alfa/Lancia? Něco co si bude povídat klasicky s bluetooth ELM327 modulem zapíchnutým do OBD-2. Stačí aby to umělo dobře vyčítat co nejvíc dat - když budu chtít proklepnout ojetinu, víc nepotřebuju. Typu kouknout se na korekce vstřiků, informace o historii regenerací DPF a podobně.
Klasické Torque atd znám, ale to čte jen obecné OBD-2 věci, to zajímavější už neumí.
Pokud bych něco koupil, tak si pak pořídím třeba něco lepšího k PC, ale investovat dřív než budu jistě vědět, že to použiju, se mi úplně nechce.
-> Jarda/felda 05.10.20 20:48:11: Záleží jak kdo a z jakého kouta Itálie. Znám minimálně tři auta dovezená z Itálie a z těch aut by se dalo jíst. Pečlivě zaťapkané i tečky na kapotě od kamínků. Auta dobře udržovaná.
-> castrol 05.10.20 16:09:07: Nevím, co zase blekotáš a rejpeš, že raději nečučíš z okna, jak prší. Pouze jsem poznamenal, že auto dovezené z Itálie, nemůže být po 15 letech stáří takto rezavé, že to není samo sebou. A víceméně je jedno, co je to za značku.
Swift se nakonec ještě jedný sady gum dočkal. Myslel jsem že odjezdí původní letňáky, původní zimáky a půjde do šrotu. Ještě se mu tam ale nechtělo tak vloni dostal na předek dvacetiletý Micheliny s krásnejma 6 mm vzorku. Celá sada i s diskama na hození do šrotu 450 Kč
-> dragon_cb_cz: Ja áno -> Jirik_Tuňák1983: skôr som to myslel tak že to zrejme nikto neprezúval už pár rokov vôbec , kedže to má celoročne zodraté zimáky
-> Jirik_Tuňák1983: dno prahu neexistuje , tam bola diera po celej dlžke ... majiteľ tvrdí že to pred rokom prezúval a dvíhal za prahy ... je to divné , lebo sú tam Polaris 3 2014 :D , asi to nebolo minulý rok
-> Jirik_Tuňák1983: práveže nie , dosť ma to udivuje lebo čo som doteraz katoval rôzne autá tak takéto duté neboli ... jedine že by tam už niekedy dávno niekto niečo robil ...ťažko súdiť po 15 rokoch
-> dragon_cb_cz: ono ľavá má lepší prah a podlaha je chrumkavá skoro podobne tak neviem :D hlavne je nezmysel to robiť , malo sa to dať do šrotu v celku kým sa na tom niekto nezabije ...
-> dragon_cb_cz: nejaká ALFA numero presné neviem -> Jirik_Tuňák1983: nie je tomu nič inak , len tá koroze ... a ako to zodvihneš tak už neotvoríš dvere ... spraviť dva rezy na stlpiku a zlomí se to vejpul