Plus ta cenovka no...PS: Roláky nesnáším od dětství

Plus ta cenovka no...

. Par cepu predni napravy jsem vymenil, z zigulika jsem predelal vejfuk, a pouzil ovladani spojky, natrel jsem vsechno tehdy hitem "Hamerite", na spodek padlo 5kg tlumexu a pak jsem nejak neodborne opravil korozi na spodku dveri - odrezal jsem 5cm plechu po cely dylce a z tabule pozinku co mel tata na stavbe jsem to vymodeloval. Svarecku jsem nemel, tak je to pribodovany sroubkama se zapustenou hlavou a prekitovany - dodnes to drzi a neni to ani moc videt
...

a časy vzhledem k tomu cliu a teplotě podle mě ok 

Ale ono záleží no. Třeba jak jsem jel tu hodinu, dráhu prázdnou pro sebe a stejně jsem nebyl schopnej se dostat pod 2:10 ( 2.10,4 best a 2:10,2 optimal ). Ale tam bych to asi svedl na zadní Maxsporty, protože od Matadoru dolů až do tý pravý se do nich prostě nešlo pořádně opřít a tam to udělá asi dost. A nosič na kola, kterej udělal na top speedu 8kmh dolů tomu asi taky moc nepomohl :-D

ale bylo to i tím, že v sobotu tam jel kamarád s Mini Cooprem. Já jsem hlavně rád, že i v téhle době se to povedlo uspořádat. Klobouček hlavně pořadatelům.