skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia 1, 2, 3, 4
-> suri: staci len donkedy ?
-> castrol: mne to stačí , na drahé vozy nemám peniažky
-> suri: alebo
-> castrol: alebo jazdím na Felicii
-> suri 25.02.20 09:19:21: malo sa opieras o volant
-> vhml 25.02.20 10:51:09: vzorek okopci kde kdo, se smesi to uz je horsi

-> palinator 25.02.20 09:46:03: koukám vzorek od Michelinu 

-> palinator 25.02.20 09:45:35: Jo měl. Byli obutý na liťákách co jsem koupil máti na Fabii. A ještě cca 20tis. fungovali bez problémů než byli sjetý.

-> Milan 136 25.02.20 10:04:53: hele u nivy jsem taky volant zlomil, ale ne pri vylejzani, ale v terenu :) pak jsem si ukradl ve francii (na vrakaci 4x4 v motepelieru) lecaro se znakem lada :) a ten uz drzi, jen bych nechtel dostat tim zelezem pres prsty
Obul jsem na nové staré pneu. Měl někdo z vás někdy pneumatiky zn. Pneumant na něčem jiným, než na Trabantu nebo Simsonu? 

-> Milan 136: To mám aj ja a volant som ešte nezlomil ... sem tam nejakú stoličku to hej
-> Milan 136: Jí myslel že to je zlomený po nehodě

-> suri 25.02.20 07:35:40: Taky jsem nechápal. Ale pán má asi 150kg a když leze ven, tak bere vší silou za volant. Tak asi tak se to stalo 

-> Milan 136: to sa ako dá ?
-> dragon_cb_cz: ešte mám tento eshop.skoda-auto.sk/eshop
/.../bicykel-%C5%A1koda-ki
d-24-000050212lx
-> dragon_cb_cz: marí sa mi že bol okolo 1000€ vo výpredaji kedysi , určité veľkosti ..
-> suri 24.02.20 11:11:06: Je to drahá sranda - ta základní cenovka je pro mě mimo, resp. když už tak bych kupoval kolo trochu jiný (univerzálnější). Ale za nějakou výprodejovku by to mohlo být zajímavý.
-> dragon_cb_cz: ten bol tiež v jednom výpredaji kedysi ale neviem akú veľkosť , ani som ho nebral , to by sa predávalo bez reklamy ťažko
-> suri: Jj s tím myslím problém mít nebude. Náhodou to Road Elite bys za dobře neuměl? 

-> dragon_cb_cz: obe som predal známym , jeden asi jazdiť nebude a skončí ako dekorácia a druhý jazdí MTB a chce skúsiť cestné takže ak ho to aj nechytí tak ho jazdený predá rovnako ako kúpil
-> palinator: No ta guma už bude podobný tvrdosti
Ale hlavně esky byly ještě větší sráče než Favority, takže není nemožné na nich potkat třeba i ocelové ráfky místo hliníkových - a ty nebrzdí už vůbec
A ty Favorit čelisťové brzdy, to je taky věc... Jinak je to do města asi ideální cyklotank, ale tohle je fakt zlo.
-> suri 24.02.20 10:21:12: Jj tak nějak. To je za takové kolo super cenovka, za podobnou se prodávají srovnatelně osazený jetý...

-> suri 24.02.20 10:21:12: Jj tak nějak. To je za takové kolo super cenovka, za podobnou se prodávají srovnatelně osazený jetý...
-> Jarda/felda: tu TRW gumky nieto veru , len autofren a frenkit ... vieš ono zadný strmeň stojí 60-70€ , tak ako ho dám za 100€ tak je to furt lacné , pretože gumičky a piestik stoja 20€ a zvyšok zoberem za robotu
-> dragon_cb_cz: mal som aj o číslo väčší , dva kusy ale odišli hneď ... výbava je super , cena bola okolo 360eur doporučená , pôvodne okolo 1000€
-> suri 24.02.20 09:30:38: frenkit nestojí za nic to se ví dlouho, dával jsem gumičky trw a píst autofren 

-> dragon_cb_cz:
Má to litinový špalky?
Má to litinový špalky?

-> suri: Jj dost to ten ceníka Supa kopíruje, ty modely jsou stejné, jen grafika jiná. Akorát že u Škodovky se pak ve výprodeji dostaneš na daleko lepší ceny než u Supa 
Tyhle silničky jsou taky moc hezký - vím, že teď byly ve výprodeji za super cenu, pod 10t Kč, nebo tak něco, ne? Dával jsem do cyklotématu odkaz. Je to sice relativně základní model, ale neodfláknutý. V tom S-ku by to případně mělo být pro nějakou ženskou co chce zkusit silničku velice dobře prodejný když na to přijde si myslím.

Tyhle silničky jsou taky moc hezký - vím, že teď byly ve výprodeji za super cenu, pod 10t Kč, nebo tak něco, ne? Dával jsem do cyklotématu odkaz. Je to sice relativně základní model, ale neodfláknutý. V tom S-ku by to případně mělo být pro nějakou ženskou co chce zkusit silničku velice dobře prodejný když na to přijde si myslím.
-> dragon_cb_cz: ja som v 2017 pozeral ceník Superior a bike s rovnakou výbavou ako tento bol o 50eur lacnejší , toľko k tomu ... mám aj takýto v Sku v super cene
-> palinator 23.02.20 22:45:20: Ono tě to zase rychle přejde... teda až přijdeš na to, jak to zastavit - což většinou trvá dost dlouho 
-> Jirik_Tuňák1983 23.02.20 22:39:25: Zase lidi co hledají "dobrý kup" většinou trochu přemýšlí a barvičky nebývají na prvním místě. Spíš je dobré pro ty co to nevědí napsat, že to vyrábí Superior aby věděli, že to není random Čína a dobrý... Já jsem se svým kolem zn. Škoda spokojený dost

-> Jirik_Tuňák1983 23.02.20 22:39:25: Zase lidi co hledají "dobrý kup" většinou trochu přemýšlí a barvičky nebývají na prvním místě. Spíš je dobré pro ty co to nevědí napsat, že to vyrábí Superior aby věděli, že to není random Čína a dobrý... Já jsem se svým kolem zn. Škoda spokojený dost

-> Jarda/felda: ale sada piestiku Frenkit na dlho tiež nie je ... ja už toto nerobím ani neponúkam , večné problémy a reklamácie okolo toho
-> suri 24.02.20 08:13:33: pokud by třmen tekl nebo se zasekávala ručka tak bych to taky nedělal, u mě byla děravá manžeta a trochu okyslý pístek
díly za 10e a práce a chvilku

-> Jarda - zrušená registrace 24.02.20 08:38:57: nový pístek stál stovku
u mě to šlo krásně všechno lehce až jsem se divil 

-> Jarda/felda 24.02.20 08:02:27: me ty siroke tt quattro na chladaky podivne zlobi - nove pistky a gumicky, pistky tam sly tak tezko, ze jsem si zdeformoval svuj pripravek vlastni vyroby (pri otaceni), za jizdy to brzdi perfektne, i rucka, nepribrzduje, ale pri couvani to obcas vydava hrozne zvuky
zvuky jen nekdy, desky jsem samo neprilepil, ale divne, ze ty nove pistky tam sly tak tezko, dokonce jsem meril prumer a to bylo ok.
Na naftovou jsem dal ty moje stare jen s new gumickama a prachovkama a tam to jde jak po masle... Stare mela zarezle, tak jsem to neresil a dal tam ty svoje malo jete.

Na naftovou jsem dal ty moje stare jen s new gumickama a prachovkama a tam to jde jak po masle... Stare mela zarezle, tak jsem to neresil a dal tam ty svoje malo jete.
-> Jirik_Tuňák1983: toto nie je ojeté a je to skutočne pekný bicykel , ideálne chlapcovi 13-15 rokov
-> Jarda/felda: To ja už nerobím , však nový stojí tri koruny
-> suri 23.02.20 19:38:08: já dělal v pátek zadní třmen, kupodivu to šlo až moc dobře 

-> Jirik_Tuňák1983:
Brzy se stanu majitelem kola zn. Eska. Přibaleno zdarma k jinému artiklu. Asi na něm začnu jezdit. Je to zadarmo a co je zadarmo, to je nejlepší. Začínám Tomasa chápat.
Brzy se stanu majitelem kola zn. Eska. Přibaleno zdarma k jinému artiklu. Asi na něm začnu jezdit. Je to zadarmo a co je zadarmo, to je nejlepší. Začínám Tomasa chápat.

-> suri 23.02.20 17:51:22: To kolo vypadá vlastně docela pěkně, ale nejsem si jistý, zda bych chtěl jako kupující, shánějící dobré ojeté kolo, jezdit na kole, které má na sobě nápis Škoda a ne nějakou značku byciglů. To možná taky stojí za tou bídnou prodejeschopností jako použitého artiklu.
Mám už dlouhé roky horské kolo Favorit s alu rámem na silných trojůhelníkových trubkách, ráfky Grand Rock atd., roky na něm nejezdím, ale z mého pohledu je to podobná "skupina", byť je to vlastně dobré kolo.
Mám už dlouhé roky horské kolo Favorit s alu rámem na silných trojůhelníkových trubkách, ráfky Grand Rock atd., roky na něm nejezdím, ale z mého pohledu je to podobná "skupina", byť je to vlastně dobré kolo.
-> MOLSO: tu sa prípravkom nalisuje prachovka na strmeň a piestik až potom , v príručke píšu dať piestik do manžety a fúknuť odzadu kompresorom , bol som skeptický ale naozaj pri troche cviku prachovka pekne naskočila ... nejaké iné spôsoby nasadenia mi nešli vôbec a akurát by som dokurvil manžetu ... jedna je pekne , druhá je nejaká zdutá ako by v nej bolo trochu vzduchu , naprával som to ale ostala tak , seriem na ňu , drží pevne a hádam to bude ok ... namazané lítiom ... galvinol a 2x foliatec
-> suri: skús zložiť strmeň na civica
tam je tá záražka prachovky hádam o centi hlbšie ako tu .... toto je ešte zlaté 

-> MOLSO: jj díky , hádam to bude aj brzdiť , skladá sa to pekne debilne tá prachovka
-> suri 23.02.20 17:49:49: tie sú mi povedomé 

-> StepaNoFUN 22.02.20 17:52:19: v jádru to vada je ale prakticky neodstranitelná