napriklad na Cordobe mi vyhodilo ABS, dvaja s troch technikov mi povedali vymenit jednotku riadenia ABS - v tej dobe 600-700e na aute za 1500e, no ten treti technik sa na to pozrel a zistil ze je tam len studenac na poistkovej skrinke...
-> darklord: tlak paliva sa priznam ze ma dlho nenapadol. respektive stale som dufal, ze si auto vie ubrat podla lambd. ale uz viem, ze to nie je tak, tak som rovno objednal novy regulator tlaku paliva lebo nemam ako zmerat sucasny tlak. vyskusam, uvidim, napisem.
-> dragon_cb_cz: ano, trisky su OK. nachvilu som sa zlakal, ci su tam neni vacsie, co by tiez auto nevedelo zregulovat ale su OK a su seriove
-> Jarda: tak ako pise jarda - kym je CO takto vysoke, musi byt aj HC vysie. ale presne ten technik EK povedal, ze ked sa podari stiahnut bohatost, bude OK aj HC aj ostatne parametre.
Sucasne vidim nadej v tom regulatore. vyskusam, uvidim, dam vediet. naprt na tom je, ze musim ist pokazde na EK, lebo inak to nezistim. neplatim ju, chodim po praci len za technikom premerat ale aj tak je to opruz.
kazdopadne dakujem vsetkym za snahu pomoct. snad sa mi po 4 mesiacoch konecne podari doriesit tento problem a ze uz sa na tom hadam aj odveziem! (a inam ako na ek alebo servis