Takže pokud vyjde auto přes leasingovku levněji, než v autorizáku, tak ta leasingovka zjevně žije z "našich daní", nebo nebude mít dlouhého trvání...

). Málemtchán má Audi 80 1992, kterým občas jezdí teta mé dcery, můj strýc má (nebo měl, už jsem ho pár let nepotkal) ohnilou Feldu combi 1997 s najetými 27 tisíci, kterou kupoval jako novou, ostatní členové rodiny buď nežijí, nestýkám se s nimi, nebo nemají auto. A těch, kteří z výše zmíněného výčtu vozů mají automat, moc není, napočítal bych na prstech jedné ruky

atˇ to je na autě nebo sundaný, dražší to je protože nalepovací závaží nalepíš jen jednou....naklepavací použiješ víckrát.

.
.

novy auto, vzadu kotouce, hpcko, cimbu a rapida jsem poridil az v r.2005 a pred feldou jsem mel favorita

ale já si stejně myslím, že už do školy nějaký pátek nechodí, takže znova, tady se bavíme o pneuservisu, ne o škole. www.autoservis-garant.cz/
cenik a mimochodem těmhle bych nedal ani ten plecháč

na MTX ma vyfuk 30 let a hodnekrat jsem ho uz opravoval. Smejes se, ze scala bude pouzitelna po 15 letech, ze asi ne, jedine nejaka ulozenka a ja bych nechtel auto ve kterem bych se musel jen vrtat.