a kdyz clovek cte recenze, tak lidi o tech civkach psali, uz kdyz to bylo nove
www.idnes.cz/auto/.../sko da-octavia-combi-l-k-4x4-p rijemna-ale-zlobiva.A07080 9_104119_auto_ojetiny_fdv
to bych rekl, ze je docela realnej popis jak to s tim mam taky a to je o 10 let ted starsi, takze nevim o co jirikovi jde, proste ja jsem docela spokojen
A motor 1.8T je parada, do spolehlivosti oproti hrozne 1.6 AEE, urco je lepsi, nez lada, ale takovou bezproblemovost jako 136 proste nema, tomu se podle me nevyrovna tou nenarocnosti zadnej motor, i lada je lepsi, nez ta hrozna 1.6, jeste jednou mluvim jen o nenarocnosti na provoz z vlastnich zkusenosti, na lada foru by mi napsali, ze jak mohu vubec srovnavat ladu s rozpadajicima se skodovkama :) a Jiriho by tam z nich kleplo :)))

I když je to asi házení hrachu. Ty tvoje dedukce, úvahy a závěry nad něčím s konstrukčním stářím 50 let, na kterých stavíš, jsou už přinejmenším směšný. Viz ten plesnivej sejra sprzněný Voloďovo rukou upatlanou od pelmení, odladěný kulatým šroubovákem a ožvejkanýma sikovkama. Pak je zcela jedno, zda konstrukční prvky vyvíjelo Nasa nebo Uzbekistán. To samé ty dokola resuscitované O1, ty už jsi taky oznámkoval a zaškatulkoval, ale nejsem si jistý, zda jsi vzhledem k pořízeným kusům objektivní a soudný. Protože zrovna třeba Palinator žádnou závadovostní apokalypsu nehlásí.
No i v praci se setkavam s tim, co zkonstruovali italove a ta sveraznost je obdivuhodna, treba priruba, ktera drzi na presahu hlavicek sroubu, kterej je zasroubovan vedle, takovy provizorni kutilstvi uvedene do seriove vyroby :)))

ja octu mam 1978,- kc a stve me to, nivu jsem chytil nejakou akci na terenni vozy a 1280,- pak mi dokonce nabizeli 1111,-kc ale to jsem prosvihl. Nakladnejsi zacinaji byt cimdal vic stk a em :/