Pred tydnem mi zacalo ruseni radia, vypozoroval jsem, ze pri brzdeni to prestava, no i ve vetsim rejdu...
Vcera jsem nabastlil to ovladani 4x4 s kontrolkou a na automatiku mi cerpadlo bezi porad, vypina se jen pri brzdeni a vetsim rejdu, takze po necelych 30 tis.km mam asi zase ko uhliky- to bude to ruseni, no a jak jsem to zkousel, plnej rejd a krouzeni po parkovisti, tak to opravdu na 4 kola nejelo, ale jinak to vpodstate stale jede na 4 kola :/ nekdo mi tvrdi, ze to tak ma byt, nicmene naftova se tak nechova, ale ta nema esp, kdysi jsem zkousel cidla esp a pricne zrychleni ok, ale podelne ukazovalo polovicni hodnotu, nez ma, muze to byt tim?
Ikdyz mozna to celou dobu nejezdilo na 4 kola, dal jsem si trochu ostrejc pezinskou babu a ten zadek jsem proste citil, ale pri normalni poklidne jizde ne, to ze to stale jede na 4 kola mi prijde od udalosti pred nekolika tydny - prudky brzdeni na hrbolech - potom mi jeste asi 10 s blikala kontrolka esp.:/
A to vypinani zadku v rejdu je taky pekna debilovina, kdyz clovek potrebuje neco vyklickovat...
Zas na silnici ta 4 kola nejsou uplne spatna, drzi to jak pribity, kolega, co ma audi S3 (myslim, ze ma taky haldex) tak tvrdi, ze mu to taky jede stale na 4 kola a prave aby to nenicil, ze by si nelajznul mit jinak sjety gumy na predku a na zadku, tak ja nevim... Pry ho na to upozornovali i v pneuservisu.
-> Jirik_Tuňák1983 05.11.18 07:59:07: nevsiml jsem si, ze by tu suri brecel, nezdalo se ti zas neco?