-> suri 10.09.18 10:23:43: jj, diky, zase nekdy pojedeme kolem, tak kdyby jsi potreboval neco privest... chtel jsem si udelat podzimni vylet na UA, ale v praci me nechteji pustit :/
Ja s firemnima jednickama najezdil asi 100tis.km - predface 1.6 a FL rotačka 81kW, jeste loni jsem jel parkrat s tour a potom jezdim s II nachipovanou predokolkou TDi, hrozne linou 4x4 TDi a nedavno mi dali nejakou dvojku ve vrakoidnim stavu a s jednickama, az na tu odjetou 1.6 se mi jezdilo dobre, lip, nez s dvojkama. Jeste jsem parkrat jel s dvojkovym supem 4x4 a to neni spatny, ale uz je to moc velky auto. Potom jeste i30 a i40, ale to uz je neco, cemu se mi ani nechce rikat auto, ta i30 ma 200tis.km a cekam, kdy se to uplne rozpadne, spojku uz delali asi 3x, funguje v tom pulka veci, k cemu mrak elektroniky, kdyz polovina nefunguje, navic puvodni tlumice uz neplni svou funkci, brzdy kopou, napravy vymlaceny... Budou ji prodavat (ale chteji, aby jeste 50 najela :)) a chci videt toho vola, kterej si to koupi :).