-> vhml 07.01.18 14:11:36: :)no tak v kelly ten do haldexu nebyl o tolik drazsi a ten prevodak asi o stovku jo, ale slevu jsem mel jen 20% ale to jue jedno s postovnym by me to vyslo podobne a jsem docela rozhodnut tam koupit i prevodak do 6q, se slevou vyjde na 2600,- napln a jende nejlevneji bych to nasel asi za 2400 s tim ze nevim, jestli to neni padelek
Jinak ten castrol jsem koukal na skoda-dily maji za litra, tak ho vemu asi tam, kdyz to je jistota... ten divinol beres odkud? Ja do vseho lil mogul extreme 10W40, ale felda 1.6 ho moc rada nemela a niva uz vubec ne, tak ted davam ruzne oleje, valvoline se moc neosvedcil, total quartz racing uz je lepsi, jen v mrazech nevim nevim, jestli tomu 1.6 motoru neublizuju.
-> MVM 07.01.18 14:24:55: tak pritelkyne otec, lil do peu 309, olej z lidlu, kouknul jsem se a specifikace o tridu min, nez pro favorita, on pry co s tim, kdyz to toho oleje zere cimdal vic, nemenil filtr a olej jen dolival, pak uz dolival pred kazdym nastartovanim motoru :), me niva za 10tis. km sezere 3l oleje a stejne ten oil po 10tis. km vymenim i s filtrem, felda 1.6 si vezme za 15tis. km 1,5l oleje a taky to po 15tis. km vymenim i s filtrem...
A jeste k kelly, kde koupite novou baterku 74Ah za 860,-kc? hodil jsem jim tam starou, co mi lezela na zahrade protiuctem, plus ta slevicka, no jen doufam, ze bude odolna na otresy. No byla na ni jeste akce 40%, jinak byla za nejakej nesmysl.