-> 11mAjA11 13.02.17 14:04:47: Ještě se mi líbilo v jednom autosalonu Fordu v Plzni. Před C4 Picassem jsme objížděli autosalony, porovnávali, projížděli, okukovali.
Poseděli jsme ve Fokusu a na dotaz ohledně zkušební jízdy, která nebyla jinde problém, mi bylo řečeno jestli si to chci koupit.

A to jsem tam nepřišel v opelichaných džínách a sešmajdaných prestižích, ale v kabátě a spol. botech.
V Subaru Autwec Plzeň, tam mám bolení bříška kdykoliv tam jedu něco vyřídit (byť třeba reklamaci). Technici se jeví moc fajn. I jedna paní, kterou jsem tam párkrát zastihl v recepci, ale pak je tam ještě jedna (nejmenuji), která mi přijde jako kníže Ignor v sukních a nebo "oblíbená" fyzikářka. Přešla mne i chuť na to jeté Legacy, na které jsme se přišli podívat. To zvláštně nadřazené a povýšené jednání.... U toho Legacy jsem měl pocit, že bych ho musel nejdříve zaplatit a pak provést zkušební jízdu. A to jsem o nákupu Legacy, vč. tipů na kup, komunikoval přímo s panem Svobodou ze Subaru.
Auto CB Plzeň (Škoda), tam kdybych začal hrát uprostřed autosalonu na mandolínu, tak se vás nikdo nevšimne a to tam z potencionálních zákazníků zevlují jen dvě osoby včetně mojí maličkosti.
Já tohle moc nechápu, tím spíše, že dělám ve službách zákazníkovi.