-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.09.22 07:37:49: Z detailní fotky už je to zřejmé. Ale asi jsem divnej, další "mobil" (nebo dva?) jsem na první pohled viděl na této fotce
-> Matthes, záškodník z TechWebu 02.09.22 07:41:13: (naležato pod spínačem varovek)
Jinak design exteriéru zajímavej, v interiéru by mi vadily lesklé plasty - za pár let provozu budou hnusné (podrápané), ale zase se dobře udržují čisté, na rozdíl od různých zvrásněných povrchů, nebo papundeklových hadrem potažených stropovic, běžných v posledních dekádách, které se prakticky nedají čistit a rozpadají se při zvlhnutí. U toho celolesklého stropního panelu bych měl obavu, že to brzy začne vrzat a chrastit...
Také v dnešní době módní kombinace tmavých plastů a stříbřenky na mne působí hrozně "levně", ale když si to módní trendy žádají...
A samozřejmě ty dva displeje, které vypadají, jako by na palubce vyrostly v důsledku zhoubného bujení...
A taky vůbec nechápu smysl těch malinkých trojúhelníkových okének mezi A sloupkem a "a" sloupkem - běžné to řešení u MPV - vidět doleva skrz to není nic. Kdyby to aspoň nebylo zevnitř zabito zbytečně nafouklými plasty...
![71](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/71.gif)
Stejně debilně to má řešené Caddyna. Kdybych byl konstruktér, tak zrcátka posunu ze dveří právě do místa toho trojúhelníčku a vznikl by lepší výhled do zrcátek a širší výhled z vozu (o jednu clonu méně - cca 20 cm průhledu více)...
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)