Měl bych dotaz ohledně jednoho problému, kterej pozoruju od té rány. Ve 120 km/h (+/- cca 5 km/h) se mi rozklepe volant. Myslel jsem si, že to jsou blbě vyvážený kola ze servisu, ale po přezutí to dělá úplně stejně v úplně stejných rychlostech a za stejných podmínek. Navíc jsem zjistil, že to dělá jen pod plynem - čím větší zátěž v této rychlosti je, tím víc jsou vibrace cítit. Takže 120 do kopce a volant se klepe jako svině (je to cítit v celém autě), 120 z kopce naprosto klid, ale jako že úplně. Po rovině, kdy motor není tak v zátěži to dělá mírněji, ale taky. Když přidám, zesílí to a pak ve vyšší rychlosti zmizí. Takže kolama to být nemůže určitě. Navíc když je silnice do zatáčky (i mírné), tak tenhle problém docela znatelně, nebo dokonce úplně, mizí - i když je to pod zátěží a v "problémové" rychlosti. V jiných rychlostech se to neděje a auto jede naprosto v klidu, ať je kopec nebo ne. Bál jsem se o náboj, jestli se tou ránou nějak nehnul, ale tím, že to dělá jen v tahu, v určité rychlosti a s volantem rovně, tak to taky padá řekl bych. Napadla mi ještě poloosa, ale zas nevím jakej by na tu měla vliv ta nehoda. Před ní to určitě nedělalo, nebo jen minimálně, že to nestálo za řeč. Nebo by to mohlo dělat ještě něco jinýho? Už mě to auto vážně sere
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)