Sport Maxxy: hodně dobrý
Rozměr: dobrý
Kola: ošklivý

Slo mi jen o predstavu, proto jsem se ani neprdel s tim, abych v PS ty kola uplne presne vyrovnal. U toho PS tech 17" jsem nasel ty kola na aute a vypujcil si je, proto tam kotouce jsou.

Ale jasně, tohle je "dle vkusu každého soudruha" 

A na zadnem aute jsem je jeste nevidel. Ale pak jsem si predstavil, jak je budu mejt a hned jsem to zase zavrhnul
A navic byly jeste o litr drazsi a 16".

Ale řekl jsem si, že jim dám šanci a včetně dnešního testování na mokru v pohodě, tak je mi líto je vyhodit.

Když mu volal zpět tak prej ne,zbyly mu z nabouranýho auta před dvouma lety,ale boural na zimákách a kola jsou rovný
(musel to prodejce vědět když to prodavá až po takový době a zrovna v zimě,spolehal na to že to kupec bude řešit až na jaře) Když mu to dovezl zpět,ukázal mu video a snad pro jistotu i placku pčr takže to dobře dopadlo 

Přikoupily se 2 nový Bravuris 5, ty se šouply na zadek, ať ten život Debicy nemaj nepřiměřeně dlouhej a hotovo.

Si podejte ruku s Nwkt
Cece tech 17" je daleko min nez 16" a porad bych musel resit ty gumy na ne (pokud bych to uz nekoupil i s gumama tedy).

To je v riti, kdyz uz se vysemeni pekny kola, tak jsou z druhyho konce republiky