Třeba taková Felda 1998 a Ovce 1998 byly zepředu strašně jiný auta

Netrefil jsem to teda úplně přesně, ale jádro sdělení myslím zůstalo 

Navíc model princezna a půl království k tomu platí tak akorát v pohádkách, dnes se na to jde převážně opačně.

že by se úplně špatně vdala bych se nebál
Ale myslím to tak, že partner ti většinou tak nějak odpovídá a když v něčem chceš lepšího, tak na jiném místě většinou musíš slevit. Proto si taky relativně hezký holky berou starý bohatý dědky, že
Ale prostě pokud ségra bude vybírat jen bohatý, tak má pak zúžený výběr, nakonec si třeba vezme hezkýho bohatýho, ale o takový je většinou větší zájem, tak ji může třebas časem zase vyměnit za nějaký novější model a nakonec spláče nad výdělkem...třeba, třeba taky ne...

A relativně (nebo úplně) bohatý byli všichni... Teda aspoň měli bohatý rodiče. Její poslední jezdí nějakou pár let starou A6 nebo co to je. 

To jsem zíral. Neřekl bych to do ní, že bude k práci.
Zase když ten ženich bude dost bohatej, tak bude mít víc na výběr mezi nevěstama
Pak může mít zase jinou vadu která se jí bude časem protivit, třeba malý péro nebo si dosad co chceš

. To mi třeba potvrdila zrovna ségra a matka.
A obě taky stejným dechem říkají, že se ségra musí dobře vdát. Takže ten tlak na to vydělávat nějaký zajímavý peníze naprosto chybí.

Ale jo ženská je jinej svět a to že všechno chtěji hned je taky pravda

Ale těch, co třeba stavěli nebo pořizovali byt napůl je hodně, ale rozdíl v příjmech mezi partnery je vždy značný, mnohdy ty ženy nemají příjem téměř žádný.

Tak když máš na to bydlet v nájmu tak asi nějaký příjem máš ne? Já to psal k tomu že si tu notujete jak jim nic nechybí a nepotřebují víc. Já jen říkám, že to je v drtivé většině pouze dočasný stav. Jasně pak si může najít nějakýho zazobanýho dědka atd a je z toho zase bezpracně venku, ale tyhle možnosti mi nepřipadají úplně komfortní