-> Syny: Proč nutně atmosférickej benzín? Turbína není na závadu, naopak... Nebavíme se o žádným downsizingovým pekle, švédové turbomotory umí už desítky let a bral bych to jako jednu z jejich největších předností. Jinak s autem velikostně a snad i hmotnostně srovnatelným s V70, v automatu a se silně nafoukaným benzínem 2.3 jezdím dlouhodobě za 10.65, na delší trasy když jedeš klidně okolo osmi, když 180+ tak okolo deseti...
Autoleveling světel už zmíněný byl... co se týká sedaček, kombinaci látkový/alcantara střed a kožené boky mám v Accordu a špatný to není, ale osobně mám asi raději celokožený v Saab-u... ani v létě to žádné zásadní peklo není (a to mám černé auto s tmavým interiérem) a ideální je pochopitelně mít sesle s odvětráváním - to má kamarád ve svým Aeru a je to nepřekonatelný
Jinak abych si přihřál vlastní polívčičku, tak v tejhle cenovej relaci můžeš pořídit i nádhernýho brejlovce (poslední facelift první generace Saab 9-5), ať už v plnotučným turbobenzínu, nebo v 1.9TiD (což je asi jediná neproblematická naftová motorizace u Saab-u, Fiatí JTD) - to se možná dělalo i ve verzi bez DPF. A nebo pokud by ti stačilo o fous menší auto, tak 9-3 SportCombi, to se v naftě bez DPF dá sehnat určitě, a nebo se naopak dá pořídit i 1.9 TTiD - twin-turbo 132kW

A nebo opět X variant bezproblémovejch turbobenzínů - buď dvoulitr, nebo 2.8V6 bi-turbo

Jen nevím jak jste na tom v Plzni se Saab-servisama...