-> Jirik_Tuňák1983 05.03.23 19:59:45: No odhad dle fotky jak je sedacka ridice daleko od pedalu, jak je vuci B sloupku a kolik mista vzadu zbyva. Netvrdim, ze to je proporcemi stejne jako muj Golf, ale cca to odpovida tomu, jak mam sedacku posunutou ja a toho mista vzadu mam stejne, rekl bych. Jen mi udivilo, ze takovyhle auto, kde mas kufr skoro jak manzelskou postel je tak malo mista vzadu. Nic vic. Ono by mi to bylo i celkem jedno, ale od doby co jsem do toho prosturku u sebe zacal davat destsky sedacky se zakladnama (kde je jeste noha) a zaroven zena zacala jezdit s malou vzadu, tak vnimam nejak vic nez driv, ze to je fakt maly. Kvuli predchozi sedacce jsem mel sedadlo spolujezdce az nadoraz vepredu, cimz jsme tam skoro znemoznil komukoliv sedet a zaroven zamnou ma zena mista na nohy fakt pramalo - a to merim 176 cm a sedacku az vzadu nemam (ac tedy skoro jo). Ten golf je jeste mensi nez Octavie a uz z tohohle duvodu bych do Golfa jako dalsiho auta asi nesel.
-> Eidy 05.03.23 20:12:08: No, to je dost podobny jako moje auto. Tam kdyz jsem si sednul dozadu za sedacku ridice, kterou mam nastavenou na sebe, tak jsem si zavzpominal na lety s WizzAir, kde mas kolena zaboreny v sedacce pred sebou. Zajmavy, ze u takhle velkyho auta tam je mista malo. Pritom kufr to bude mit tak dvojnasobnej co ten Golf
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)