Zajímavá debata, připadám si trochu jako v Prodané nevěstě
Ještě jsem nic nekoupil a tady je smršť teorií, nabídek atakdále, přitom většina z nich je mimo, protože:
Ne, že bych měl vysloveně něco proti koncernu, jen mi nemá moc co nabídnout - cenově je mimo (díly dtto), je to nudné a tím, že se soustředil hlavně na naftové motory, tak nic pro mne. Možná ještě tak Audi (třeba 80ka z počátku 90ek

), ale to asi těžko seženu za cenu toho nabízeného Volva, navíc s tažným a LPG. Z koncernu za tuhle cenu leda nějakou shnilou Feldu...
-> saskyn2 22.08.22 17:58:47: Tak to, co popisuješ, jsou detaily, které bych řešil za provozu. Stěrač asi nebude problém sehnat, stejně, jako zrcátka atd., ta SPDS jsou hrozná, ale demontovat je, doufám, nedá moc práce. Na lak to nejezdí a bude to vypadat jako průměrný vesnický vůz, jen to nebude jedničková octávka

Hlavně, aby to mělo v pohodě motor a aby to nebylo shnilé. Pokud tyto parametry bude splňovat, tak proti tomu nic nemám, interiér nevypadá vybydleně, pomůže trocha očisty a že to je obouchaný? Aspoň se o to nebudu muset bát u Lidlu na parkovišti nebo když se na zdejších úzkých cestách vyhýbám náklaďáku a větve křáků mi "leští" bok...
Sice se mi líbí spíš Saaby, ale tam, aby to splňovalo mé parametry (benzín atmosféra, LPG, tažné, 4 dveře, ideálně nějaké hezká barva (ne černá, šedá, stříbrná), interiér látkový (ne kůže nebo koženka),...
A náklaďák (dodávku) taky nechci - jediná dodávka by u mne prošla 1203 a to by byla cesta do ještě větších pekel, než 742

Případně mne kdysi lákala Eltra Pick-up, ale to už je dnes úplně mimo realitu. S auty to mám, jako s mobilním telefonem - je-li to "spotřební zboží", pak za to nechci vyhazovat peníze; aneb proč kupovat nové, když staré udělá stejnou službu s minimálními náklady (a ne, to, že se v tom vrtám, neberu jako náklady, protože mne to baví a protože to většinou není nutné)...