-> THOMMY 16.02.16 18:37:47: Prodává se k těm rádiím (přesně to vím jen u HU-850) takové číčarátko s BT a USB modulem. Našel bys to třeba na internetu a Youtube. Mě to nevadí, měnič mám přímo v tom rádiu. Jinak vyměňovat tahle originální rádia je docela fujky fujky.

Ani nevím zda by fungoval pak ten telefon. Nevím kolik máš repro, ale u mě jich je kam se podíváš včetně střeďáku v palubovce a je tam docela divoký zapojení hlavně zadku. Bál bych se, že se s tím obyč. rádio nepopasuje. A bůhví jak vypadá nějakej redukční rámeček. Možná přes zesík. Pěkně na číču se mění zadní repro, není tam snímatelná mřížka, ale musí ala ježek v kleci celé plato ven a zadní repro jsou v takových origo držákách, které jsou částečně šroubované a i lepené ke kastli, navíc mají neznámou impedanci (ví asi jen výrobce), nestandardní rozměr a jsou ještě nějak v sérii se zadními ve dveřích.

Ještě jsem to díkybohu nemusel dělat, ale prý je rozebírání čehokoliv docela očistec, páč je rizeto ulámání všelijakých paciček u těch méně kvalitních plastů, které jsou dobře schované, ale jsou tam

. Auto je to super, ale některé plasty a příchytky jsou docela sračkové kvality. Nejvíce to poznali Volvaři, kteří přecházeli z modelových řad např. 2002 na 2008 apod. Úspory na držákách různých rámečků, rádií i třeba systém uchycení tapecírungů. Poznali to ale jen při rozebírání, kdy pak museli pytel úchytek dávat nových aby jim nedrnčelo půl auta. Teď si s tím dost užil kolega na Octávii II, sundal jednou tapec a měnil komplet úchytky, páč levé přední dveře suplovaly koncert nějakých technařů.
Zamykání. Normálně zamkneš, cvaknou dveře a kufr. Po nějaké době se to zamkne s cvaknutím ještě jednou. Asi nějaká součást orig. zabezpečení, na skle mám nějaký Volvo anti-theft system + je to propojené i s rádiem a zapalováním. To zabzučení, které asi myslíš, tak je pal. čerpadlo a odpojuje to ještě nějaké serepetičky okolo po chcípnutí.
Jinak ještě k víčku nádrže, to asi víš. Po zamknutí vozu lze víčko tuším do 8 nebo 10 minut odklopit, pak se zamkne taky. To je např. kvůli tankování na pumpě, aby ti někdo nehospodařil v autě zatímco tankuješ.
Co je to tvoje za rok výroby?