Mě je to tak nějak jedno co bych v autě měl, ale u většiny aut klouzaly kožaky jako prase, tyhle kupodivu ani ne. Ani nějak extrémně nestudí, stejně jsou teď zimy o +10 stupních.

By me zajimaly nejaky neduhy toho motoru :)
Známej má Audinu v konbyku s 3.0 Tdi a taky to má poslouchatelnej zvuk. 

a diky safelocku se nemohl dostat ven

Já mám ty natáčecí bixelofotony, je to fajn, ale cena nového světla taky
. Ty normální jsou několikrát levnější a dají se sehnat aspoň i v náhradách. Budíky už mám ty nové vč. netypického zabarvení interiéru, ale tu řadičku (spaceball) nemám, ta byla za příplatek a to asi předch. majitel nepokládal za důležité.

Kde a za kolik?

Mám to u Soba stejně, když dám zamknout dvakrát po sobě, tak se zámky zablokujou, že nejdou zevnitř otevřít.

Podle mého je to něco proti lupíčům, že se tam ještě něco dolockne.
Jsem rád, že to u mě nakonec vyhrál tenhle vůz...

Ani nevím zda by fungoval pak ten telefon. Nevím kolik máš repro, ale u mě jich je kam se podíváš včetně střeďáku v palubovce a je tam docela divoký zapojení hlavně zadku. Bál bych se, že se s tím obyč. rádio nepopasuje. A bůhví jak vypadá nějakej redukční rámeček. Možná přes zesík. Pěkně na číču se mění zadní repro, není tam snímatelná mřížka, ale musí ala ježek v kleci celé plato ven a zadní repro jsou v takových origo držákách, které jsou částečně šroubované a i lepené ke kastli, navíc mají neznámou impedanci (ví asi jen výrobce), nestandardní rozměr a jsou ještě nějak v sérii se zadními ve dveřích.
Ještě jsem to díkybohu nemusel dělat, ale prý je rozebírání čehokoliv docela očistec, páč je rizeto ulámání všelijakých paciček u těch méně kvalitních plastů, které jsou dobře schované, ale jsou tam
. Auto je to super, ale některé plasty a příchytky jsou docela sračkové kvality. Nejvíce to poznali Volvaři, kteří přecházeli z modelových řad např. 2002 na 2008 apod. Úspory na držákách různých rámečků, rádií i třeba systém uchycení tapecírungů. Poznali to ale jen při rozebírání, kdy pak museli pytel úchytek dávat nových aby jim nedrnčelo půl auta. Teď si s tím dost užil kolega na Octávii II, sundal jednou tapec a měnil komplet úchytky, páč levé přední dveře suplovaly koncert nějakých technařů. 

Zkoušel jsem, co to dělá, když jsem si to přivezl domů, za pokročilého večera... nejhorší je ta panika, když ti to nejde vypnout :)

Já jsem jednou telefonoval, chodil kolem auta a hrál si s klíčkem v kapse. Náhodou jsem zmáčkl paniku a skoro jsem se posral + mi upadl telefon na zem jaxem se lekl. 

Včera jsem rozchodil vysouvací navi, teď mě akorát znepokojuje divně se chovající rozsvěcení světel...
Ale i tak vzadu pod difem moc místa není.