skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sportovnější třídvířko do 120t.kč
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.06.2010 do 26.07.2010, založil/a Mantrabeach
-> Jirik_Tuňák: Myslíš jako WRC kdy jede továrnu prakticky jen Citroen (s fantastickým Loebem bez kterého by nebyli kde jsou) a Ford? To moc velký srovnání podvozků není nehledě na to, že se sérií to nemá nic společného...
dik za pochvalu, jinak kdyby někdo chtěl tak je k mámí, cena se dohodne
Na výsledcích rallye minulé i současné je vidět, že frantíci podvozky a motory sportovních a soutěžních aut uměli a umí. 
-> Jan Kubíček: Moc pěkné...

-> Jan Kubíček: Moc pěkné...

-> VeTeV: jo je to dost možný,na tohle auto to chce pěknou garáž
mrkni se na Citroen Saxo VTS 16V je to 1.6ka s 88kW a s tim malym autíčkem letí jak svině
-> Mantrabeach: nejde jen o nepozinek - nech todle stat pred panelhausem na parkplace - nevim jak u Vas, ale treba v Pralu bys mel jistotu, ze to mas do mesice ocesany jak boruvky 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: já sem mu říkal aby si koupil něco staršího,říkal sem mu i o bmw e30 kabrio ale jelikož bydlí v paneláku a garáž nemá tak auto bez pozinku a hlavně starší odmítl.ten golf by se mi taky líbil,vypadá hezky
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tak pis cesky, pak to bude lepsi. Myslim tu vetu z 30.06.10 23:39:27. Chvili mi trvalo ji pochopit.
U-Geen 30.06.10 23:40:59 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: nerozumim reci tveho kmene, delsi
pobyt v Rusku te poznamenal?
mimochodem to bylo finalni zakoupene auto tazatele… tak asi tak.kdyz nechces,nerozumis,Eugenos lave
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: nerozumim reci tveho kmene, delsi
pobyt v Rusku te poznamenal?
mimochodem to bylo finalni zakoupene auto tazatele… tak asi tak.kdyz nechces,nerozumis,Eugenos lave
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: nerozumim reci tveho kmene, delsi pobyt v Rusku te poznamenal?
mimochodem to bylo finalni zakoupene auto tazatele... tak asi tak.
mimochodem to bylo finalni zakoupene auto tazatele... tak asi tak.
U-Geen 30.06.10 23:01:31 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: tridvirka jak vysity.18.6. jsem byl dan sedan 4dv.s chytracenim,jsi cekal na me,vid?:)
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: tridvirka jak vysity.18.6. jsem byl dan sedan 4dv.s chytracenim,jsi cekal na me,vid?:)
afro100 30.06.10 23:05:09 napsal:
ked R 19 v kabru tak uz 16V ph1 od karmana
img5.rajce.idnes.cz/d051 0/.../3323981_a9
5d27b03dc229648182cf23be f0a9d7/images/IMG_2444.J PG
5d27b03dc229648182cf23be f0a9d7/images/IMG_2445.J PGrozhodujici bych videl spis celovy stav a pocet km.je ale fakt,ze za tyto penize(kolem 100t) se nachaji v nemecku sehnat dost zachovale kousky a vzhledem k tomu,ze to vychazi s velkokapacitni vyroby,jsou na to dily sehnatelne a za dobre ceny
5d27b03dc229648182cf23be f0a9d7/images/IMG_2444.J PG
5d27b03dc229648182cf23be f0a9d7/images/IMG_2445.J PGrozhodujici bych videl spis celovy stav a pocet km.je ale fakt,ze za tyto penize(kolem 100t) se nachaji v nemecku sehnat dost zachovale kousky a vzhledem k tomu,ze to vychazi s velkokapacitni vyroby,jsou na to dily sehnatelne a za dobre ceny
inak ja by som bol za oldschool e30
sice to neni pozink a je to starsie, ale sportovnejsi a raritne to je

img5.rajce.idnes.cz/d0510 /.../IMG_2444.JPG
img5.rajce.idnes.cz/d0510 /.../IMG_2445.JPG
mi ta ph2 (po facelift) proste nejak nesedi, ale tisic ludi, tisic chuti ...
img5.rajce.idnes.cz/d0510 /.../IMG_2444.JPG
img5.rajce.idnes.cz/d0510 /.../IMG_2445.JPG
mi ta ph2 (po facelift) proste nejak nesedi, ale tisic ludi, tisic chuti ...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tridvirka jak vysity.
osobne bych sel do nejakeho kultovniho a nevsedniho auta,za tyto penize sezenes moc pekny tyto dilka od Karmanna.
-> Durnbach: takové pičusek je tak na facku :-)
( ostatně jako tisíde těch, co se tím přiživují )
..už vidim, jak bude novej majitel spokojenej, až zjistí reálnou hodnotu ..
( ostatně jako tisíde těch, co se tím přiživují )
..už vidim, jak bude novej majitel spokojenej, až zjistí reálnou hodnotu ..
U jetýho auta bych na najeté km nekoukal a u nového to není potřeba že.
Ne teď k věci. Za rok se dá s autem najet klidně 120 tis. Takže passaty byly docela horký zboží a většina v tomhle věku před facem má kolem 300tis km na hrbu jako nic. Jednou jsem taky viděl borec dotáhl octavii II z F se 360 tis km za 3,5 roku po prvním majiteli se serviskou stočil to o 280 tis níž servisku k tomu nedal a do týdne auto bylo prodaný a spokojenost na obou stranách. ;-) Takže na km nekoukat. 

-> Nwkt: pravda taliani stacaju km a o dost velke cisla
-> Mantrabeach: Tak to jo
-> Nwkt: jenže tenhle člověk bere auta z autosalonů
-> Mantrabeach: Teď to probírali na seat fóru, že italové jsou tim pověstný
-> Nwkt: proč myslíš?
-> Mantrabeach: Z Itálie
takže najeto 2x tolik ne?

tak jsem se právě vrátil a konečně se nám podařilo sehnat auto do 90t.kč.Je to Passat B5 1.8T na LPG.je to výbava highline takže moc pěkně vybavený,hlavně sedačky se mi líběj.Má to namotáno asi 167t.km od prvního majitele z Itálie.všude všechno voňavý.cena 85t.kč
Myslím si že bude hodně spokojenej a já musím začít šetřit abych si koupil taky:)
Myslím si že bude hodně spokojenej a já musím začít šetřit abych si koupil taky:)
A co nějaký BMW?
ja mit ty prachy tak bych sel do nissanu 200sx.je to sice starsi ale to svezeni

-> Mantrabeach: Honda CRX targa
-> Mantrabeach: Jestli chce neco sportovnejsiho tak by mozna mohl zkusit tohle sauto.cz/detail-inzeratu/
.../8106709 sice pise bez investic, u tak staryho auta a jeste ,,sportaku,, tomu moc neverim.
samozřejmě teda hledáme auto dál ale za tyhle prachy a asi už se to nemůže vztahovat na sportovnější auta ikdyž by se třeba našly
hmm takže totální kolabs.impreza nebude.Nedaj mu leasing na ni protože má stejně jako já sezonní práci,ale já jsem živnostník takže dobrý pro mě.nebo mu ho daj ale musí to za stejnou dobu doplatit což je blbost.děláme 10 měsíců v roce.no takže se okruh zkrátil asi na 60-70t.kč co měl na akontačku.dobrej kopanec do vajec,z imprezy bude htp od škody

-> Nwkt: jo sorry zapomněl jsem říct že zvedl laťku tak minimálně o 100t.

-> Mantrabeach: Za 120 tis? Se sveze tak na podvalu ne?
tak to vypadá že se pojede pro subaru impreza WRX STI
.Ještě nevím jakou ale to je v celku jedno
,to busde panečku svezeníčko,jen aby se hoch nezabil 

také bych se přiklonil k A3, doporučil bych 1.8T "Quattro" .. dá se říct že už to není jen nákupní taška pouze s předním náhonem. A když už to nepůjde jinak, tak ať kouká ať ta "sportovnější" nákupní taška s předním náhonem .. nemá v zadu zohýbanou trubku .. přecejen.. chování zfetovanýho nosorožce k "sportovnějšímu"
; autu nepatří

-> Mantrabeach: Ať mu někdo pujčí tu toho civika 1.8Vtec, ani se mu z toho nebude chtít vystoupit
Jel sem i v audině a prostě oničem, Honda je honda

Jel sem i v audině a prostě oničem, Honda je honda

Audi, je už dneska taková tuctovka, nákupní ceny mírné, krom servisu
-> Nwkt: tjn
,je nějakej nerozhodnej,dnes v práci jsme se pořád dohadovali co.pořád tíhne k audině no

-> Mantrabeach: Timhle stylem mu zbyde tramvajenka 

no takže impreza dnes zamítnuta,hyundai,alfa a asi i francouzi taky ale zítra se zase něco dozvím