skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sportovnější třídvířko do 120t.kč
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 06.06.2010 do 26.07.2010, založil/a Mantrabeach
U 323 je to stejně jako u všech podobně raritnějších vozů - buď za málo, ale zhuntovaná nebo dražší ve vynikajícím stavu. Střed neexistuje 

Ať koupí Xsaru VTS a nesere.
Dyk to vyhrávalo rallye, tak může pak taky vyhrávat. 

-> Joki: V GTR se nevyznám, ale jen selským rozumem: je jich hrozně málo, bude veliký problém sehnat díly. A tím že je to takové žihadlo, bude hodně ošoupaný a obával bych se, že spotřeba dílů bude poměrně vysoká. Může to být sice kvalitní stroj, ale při věku 15-20 let a huntování závodníky a "takyzávodníky" už na tom autě nic hezkýho nezbyde. A jestli jo, tak za jiné peníze.
Neřikam že se nemýlím, ale divil bych se kdyby jo
Neřikam že se nemýlím, ale divil bych se kdyby jo

Tak už je to starší, ale slouží to neskutečně
Na ty roky... Určitě bych to koupil radši než A3. Od jakého roku výroby hledá?
Je fakt, že v inzerátech se těžko hledá, ale pokud se najde, není co řešit. Jinak Celica GT FOUR by byla taky dobrá volba, ale v tom jsem v životě nejel, takže nemůžu doporučit.

Je fakt, že v inzerátech se těžko hledá, ale pokud se najde, není co řešit. Jinak Celica GT FOUR by byla taky dobrá volba, ale v tom jsem v životě nejel, takže nemůžu doporučit.
-> Joki: 323 GTR neseženš, v inzerátu jsem ji neviděl ani nepamatuju. Občas se objeví 323GTX
-> Joki: To je už celkem babička, ne ?
Co Mazda 323 GTR? Je to 1.8T, čtyřkolka, spolehlivá. Nejel jsem v tom, ale mám 1.6 16V ( předokolka) a už i ta jede pěkně a sedí neuvěřitelně. Ale momentálně mou 1.6 16V přestavuju na závoďáka. Ta GTR by stála za uvážení
Aha, ono je tady do 120 tis. kč. Tak Xsara VTS.
Já s tím nejel, ale kdo měl tu čest, tak všichni svorně tvrdili, že je to nášup jak motoricky, tak podvozkově. Má to ve 2.0 16V kolem 163 koní. Popřípadě ještě 306 S16, 106 S16 a 206 S16, Saxo VTS. Ta Xsara ale půjde sehnat novější a ještě to má nějakej kufr.

Co takhle Civic 1.8Vtec 124kw? sice je to 4dveř, ale jede jak splašený 

Nebo Krokus ST : sauto.cz/detail-inzeratu/
.../6178789
Peugeot 406 Coupé : sauto.cz/detail-inzeratu/
.../7995541
-> Mantrabeach: Kolega měl toho Hujdaje s V6. Mělo to relativně nízkej výkon. 123 kW. 6q a upalovalo to velmi pěkně. Asi to brali z druhého konečníku, velkej krouťák, průměrnej výkon. Jízda se mi s tím líbila. Mělo to správně sporťácky nízky okna.
Ale určitě jsou jiný auta, který nabídnou několikanásobně lepší jízdní vlastnosti.
Podle mě je ta Audina tuctovka jako prase. Takovejch HB je všude jako sraček.
Ale určitě jsou jiný auta, který nabídnou několikanásobně lepší jízdní vlastnosti.
Podle mě je ta Audina tuctovka jako prase. Takovejch HB je všude jako sraček.
-> Mantrabeach: nebo tuhle krasnou klasiku sauto.cz/detail-inzeratu/
.../6146179 s odpovidajicim vykonem :) akorat Fiat no.
jo ta astra nevypadá zle,zeptám se ho zejtra co a jak.alfu prej nechce a nevím jestli neřekne ne i na hyundaie.imprezu jsme trochu řešili ale bojím se že to budou vylítaný kousky extremně a když už tak by to chtělo aspoň WRX a nebo ze starších 2.0GT
Jinak určite třidvířko? Třeba taková impreza se dá sehnat za hodně pěkné peníze a je to nějaké svezení...
ať pořádně vybírá a vezme 1,8T 110kW.. dobrej motor.. forda já osobně nikdy, alfa radši ne a astra tu co dal nwkt tak dobrý.. to pojede..
Kamarád zrovna schání nějaký auto a pořád neví do čeho jít.Hodně se mu líbí audina A3 1.8T ale jinak nás moc nenapadá.co by se ještě dalo sehnat za tyhle peníze?hlavní je aby to bylo třídvířko a novějšího data aby to mělo pozink a taky aby ho to nesežralo na servise ale snad tolik aut nebude