skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 1201 až 1250) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Bedřich - zrušená registrace 06.07.15 10:10:38: JJ byli jsme v Beskydech, tak jsem si udelal zastavky. skoda-virt.cz/cz/.../1838
64-tipy-na-autovylet
-> Tuner#2: Ty jsi byl v Kopřivnici?Foceno u Sportisima v kopru...
-> Tuner#2: ten by se mi hodil :-)
-> Bukaj: Máš asi pravdu,vypadá to tak.Už jsem viděl daleko horší tuzerský kousky,tohle bylo ještě v pohodě.Přesto se mě ty úpravy na něm moc nezamlouvali,dal bych to dolů a bylo by s toho úplně jiný erko.

-> Tabi: Vypadá to na docela rozumnej tuning 90. let

Dnes ve Studené jsem blejsknul jedno vytuněné erko.
Podle čísel na spz bylo teď někdy přihlášené.Žádnej krasavec to nebyl,ale každý pojízdný kus se počítá.
Je to druhé erko v tomto týdnu co jsem potkal,to první a hezčí jsem zahlédnul v Dačicích,bohužel jsem měl telefon v kapse,takže jsem nefotil.Bylo zelené v origo stavu,úplně luxusní.

-> Milan 136: Tohle jde mírně mimo mě 

-> Nwkt: takova kanka a v Tvym veku Hujere:-D
Tohle je prece stejsn jako ma Luky. Ale je fakt, ze to na prvni pohled vypada celkem stejne zepredu, pokud to nema clovek najety
Tohle je prece stejsn jako ma Luky. Ale je fakt, ze to na prvni pohled vypada celkem stejne zepredu, pokud to nema clovek najety
-> Eidy: Aha, tohle jde nějak mimo mě ... 

-> Nwkt: Skoro. To není stará Octávka, ale 1202.

Zas tak zajímavý ne, ale na jako volnočasofka na blbnutí by to bylo fajn. V základu 125 PS.
-> Luky: V Americe je na prodej 917 která vyhrála Le Mans v roce 1970.První pro značku Porsche pokud se nepletu.
-> Luky 26.06.15 18:55:29: to jsem ani neměl vidět

-> Luky 26.06.15 18:55:29: NJ koukal jsem, holt do toho sedl nějaký John a vzal tu exhibici nějak moc z ostra
jalopnik.com/a-mazda-767b -race-car-bites-the-dust-a t-goodwood-1714126499

jalopnik.com/a-mazda-767b -race-car-bites-the-dust-a t-goodwood-1714126499
-> Luky: Kur*a to nee
Takhle na trsátka rozbít historika je trestnej čin 

A nebo radši 767B - po dnešku je o jednu méně (alespoň dočasně) 

-> Luky 26.06.15 09:54:44: Hodne stara fotka a uz se to tu resilo: skoda-virt.cz/cz/.../475-
veterany-pn?gotopost=2...

-> Luky: No sakra.

Na výlety prosluněnou krajinou preferuju spíš něco bez střechy, ale asi bych si dal říct 

-> Jozka: jj, trasy jsou daný
-> MATTESS: Asi potřebovali jinej charakter trasy / profilu - někdy prý to maj daný dosti přesně, nebo alespoň to říkali..
-> Jozka: Jeden čas jezdili přes náš les u Svinný (RO). Pár černých ML s plastovou/lenkovou kamufláží
-> Nwkt: Asi nejdál od centra jsem je potkal v Kozolupech..
-> Tuner#2: Současná flotila se objevila někdy zjara - hned potom, co zmizly Lexusy.
-> Tuner#2: Současná flotila se objevila někdy zjara - hned potom, co zmizly Lexusy.
-> Nwkt 21.06.15 10:11:01: Ja vim uz tu jezdi par let ale ne vzdy je vyfotim. 

-> Jozka: Jo šest v kuse jsem jich potkal taky na stejným místě. Plus na facebooku se objevujou fotky že jezdí i za město směr Zbůch atd. ...
-> Nwkt: Patnáct jich asi nebude, to tě pletou, jak jezděj furt dokola..
Ale 10 by jich být klidně i mohlo, jsem jich onehdy mezi vyustěním Americký na Klatovskou a pláckem po paláci hrůzy potkal celkem šest během pár minut.

Ale 10 by jich být klidně i mohlo, jsem jich onehdy mezi vyustěním Americký na Klatovskou a pláckem po paláci hrůzy potkal celkem šest během pár minut.
-> Tuner#2: Těch tu jezdí tak 10-15 potkávám denně cestou na oběd
-> Pavel P..: jo, to bude asi ono, díky. To vůbec neznám...
-> francomk: No tohle nebude mít asi takový motor, ale překvapuje mě kolik na tom sídlišti parkuje zajímavých starších aut. A u toho Roveru ještě i to, že má klasicky volant na naší levé straně
-> Luky: peugeot 104?
Včera jsem v Plzni zahlédl nějakýho staršího Peugeota, tvarem a velikostí mezi Renaultem 5 a Olcitem
Ví někdo co to bylo? Auto bylo modrý a stálo u dopravního inspektorátu na Světovaru

-> ZZ__Top: Rover sd1 idelane aby to byla V8 :)
Zajímavá auta. Minimálně u nás neznámé. Rover, ale typ jsem nějak nepochopil co má být. A hned za ním kamarád s Capri. Oba na V značkách.
No a čo ani variť neviem
-> Burák: Já už ne - ale identifikace 1 kusu někde odstavenýho se tu řešila cca 2 roky zpátky - někde na dvorku, ale vlastně ani nevím, zdali v ČR..
-> Jozka: Taky o jednom vím
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: