skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 2001 až 2050) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Syny: Kdyby chtěl tak z něj udělá Ibizu
si musím zaplatit někdy jízdu, tohle bylo fakt super

-> Nwkt: A prejel toho Seatovyho srace? 

-> castrol 31.01.14 19:30:34: Takže jsi viděl taky pí*u? :D
-> castrol: Tak co na Hummeru hodně vadí mě je, když se s ním nějakej ko*ot motá po městě, nejlíp v historickým centru.. ale to není problém auta jako takovýho..
-> Kocvin: kazdy ma to svoje -> David29: -> Matsoft: tak neviem co za hummer ste soferovali ale ja som videl to co som ppotreboval vidiet 

Co máte? Jsem se teda vezl jen jako spolujezdec, ale kochal jsem se náramně.. Z tanku je toho vidět mnohem míň..

-> David29: s tim, ze je z Hummera videt uplne damske prirozeni plne souhlasim. Nechtel bych ten pekac ani zadarmo.
Hummer má svoje kouzlo, ale jako auto na provoz (nebo spíš do provozu) je to strašný.
Nesmyslně velký, manévrovatlenost na hovno, ale hlavně - z toho auta není absolutně nic vidět
Nesmyslně velký, manévrovatlenost na hovno, ale hlavně - z toho auta není absolutně nic vidět
-> castrol: Tak to já mám přesně naopak.. Hummery z celého srdce nesnáším..
-> Jozka: tak jasnacka
-> castrol: Jako Hummer, proč ne - ale o trochu kratší 

-> Jozka: H je srdcovka a od doby co som sa na nom zviezol este viac
-> castrol: Mě se ta divná bílá věc teda nelíbí..
Ale zas to Porsche by si dal líbit klidně i z opačnýho konce.

-> Radek Retro eLeSo: secko pekne 

-> vhml: -> U-Geen: suhlas panove
nieje to tuctove ako tie auta co si popisal "skoda superb, audi a6/a4 ,bmw rad 3 vw passat r.v. 2009-2011"
nieje to tuctove ako tie auta co si popisal "skoda superb, audi a6/a4 ,bmw rad 3 vw passat r.v. 2009-2011"
-> speedy123 29.01.14 11:44:09: chápu, že pokud to srovnáváš se superbem, tak ti 15000E připadá moc, ale třeba v německu jsem narychlo našel aktuálně na prodej 3 kusy a všechny s cenou kolem 30000 E
-> Luky: To máš pravdu, ale přeci jen bych od třílitrové V6 v takové malé skořápce čekal něco víc..
-> Kocvin: ono u takových aut to zas tak není o rychlosti v přímce...
Stovka za 7?? Tak to teda nic moc no.. a ještě k tomu renault.. Kdyby to bylo alespoň pěkné auto, ale tohle je zralé tak do obludária..
-> speedy123 29.01.14 11:44:09: proto je tam napsane "Prosim, nevolajte a nepiste, ak neviete, co je to za auto"
-> speedy123 29.01.14 11:44:09: jenže tohle Clio má s Cliem společný tam možná světla a název...
cozeeeeeeeeeeee 15 000 za clio??? Ok beriem ze je to jedinecny kusok ale za 15 000 eur by som mohol mat pokojne škoda superb, audi a6/a4 ,bmw rad 3 vw passat r.v. 2009-2011 takze keby mam 15 000 euri a mam si vybrat mezdi cliom r.v. 2002 a vw,bmw,škoda z r.v. 2009+ tak ani nevaham to nema sancu predat
todle clio tehdy mel nekdo tady v okoli Teplic a potkaval jsem ho docela casto v centru. Rozhodne to vypadalo dobre a zajimave na to ze renault 

-> Tuner#2: pamatam ked si ju sem daval 

-> Nwkt 28.01.14 20:50:35: JJ mám pocit že 2008, proto jsem tam ten rok prsknul. To jsem ještě jezdil do práce vlakem a chodil kolem pěšky 

-> Tuner#2: Značně stará fotka co 

-> castrol 28.01.14 20:08:41: Tohle jsem viděl jen jednou v životě a kupodivu na ulici a ještě v počasí v kterém bych ho teda nečekal. 

-> Bajou: to sa opytaj polky virtu ked ich maju v zime zazimovane 

-> castrol: a na co jinýho auto je? 

-> m8rinek: naco? ak sa nebavime len o vozeni
-> castrol: To bych potřeboval...
-> Placko: to si pis
-> castrol: zaujímavý kúsok 

-> Don_pepe: Auta Motol...
-> MOLSO: tam by si kazdy vybral
-> MOLSO:
A je mi úplně jasný co
Jen to má asi blbou barvu.

-> Enggik: no co tak mam styl
ale určite by som si tam vybral 

-> MOLSO: Jsem věděl že ty se ozveš
-> Majki:
-> Radek Retro eLeSo: A ještě si to tak hezky odstavil na bývalý celnici mezi západním a východním německem

-> Majki:

-> Radek Retro eLeSo: A ještě si to tak hezky odstavil na bývalý celnici mezi západním a východním německem

-> Enggik 18.01.14 23:40:29: parádní 

-> Enggik: asi by se mi taky jedno nebo možná šest ztratilo 

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: