img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../10001_2016-0
5-02_23-12-06_27.jpg-> vhml: Pěkné...
Že mají všechny GTI/XS nárazníky..
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../10001_2016-0
5-02_23-12-06_27.jpg
Že mají všechny GTI/XS nárazníky..

Tu technickou stránku věci asi celkem nechává na mě, tam problém není.
Já jsem si z ní dělal dřív taky srandu, do té doby, než skončily doma dva a jsme s tím oba hodně spokojení kvůli nenáročnosti a spolehlivosti. To Tipo v nějaké lepší výbavě už atakuje 400 a u konby 450. Vypadají pak samo na 17" nebo 18" kolech s další výbavou lépe, že. Když si ale najdeš recenze, máš ve finále nové auto a recenze jsou z 99% vždy pozitivní. Navíc to chcete na prcání se po městě a okolí, tam ta atmo 1.4 bohatě stačí, 6q je tam dobře odstupňovaný a ten motor je i dobře točivej. Rychle se ohřívá.
Na ty V40 teď docela koukáme, ta D2 by asi nevadila - co jsem tak koukal, tak je výrazně lehčí než D3/D4? Žádná raketa to nebude, ale lenoch asi taky ne. A ani žádnou specifickou stížnost jsem na ten motor neslyšel - máš přehled? Akorát když Volvo, tak určitě v kůži. Docela koukám na tohle: www.sauto.cz/osobni/.../1
7779876?goFrom=lis... Je to sice trochu dražší než bych chtěl, ale zase fakt málo najeto a obě výměny oleje v rozumném intervalu.
Schválně jí to pošlu, jsem na tu reakci zvědavej 

Jinak Volva jsou vesměs asi příliš velký, momentálně hledáme spíš něco menšího - velkejch aut máme dost, resp. moc. Ta DS4 teda taky úplně prcek není, ale vypadá, že by mohla nabídnout solidní komfort a tak nějak celkově se mi líbila... jinak rozpočet na akci je cca 300 tisíc. Možná nějaká V40 by se asi dala...

A jako bonux ty nápravy nezasírají místo v kufru.

Ale ten krouťák 1.9 s tou ani né tunovou kastlí hýbe velice slušně..
Paráda..

Dlouhodobě jsme jezdili 4.8-5.2 litru, i když jsme ho nijak nešetřili a často jezdili úplně plný, krátký trasy atd... A hodnocení stejný - i když to bylo relativně front-heavy, tak to neuvěřitelně poslouchalo. Zní skoro absurdně říct, že 47kW atmosférický diesel bylo zábavné auto, ale je to tak. A pohodlí až až... jak říkám, jen klima chyběla.

Jen škoda té blbě umístěné přední značky, ale to je prkotina..