skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
No a tahle je poslední, víc jich zatím nemám. Udělám časem a můžu sem vložit, když to bude někoho zajímat. Zítra jdu zařídit pojistku a pak přepsat na sebe a pak pro jistotu prohlídka v nevzdáleném servisu specializovaném na tyhle značky aut.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : foto interieru by bolo prosim ?
Tak ještě fotka s kytičkou... 

-> VeTeV: Nj, ale to spousta lidí ani neví co je.
-> Nwkt: To by sem pak spadala i auta se sprostými obrázky a to radši ne-e.
-> Nwkt: To by sem pak spadala i auta se sprostými obrázky a to radši ne-e.

Peugeot 306 Break 2.0 Hdi 66kW r.v.2000 (2001 dovoz z F)
Manuální klima, přední el. okna, el. zrcátka, sedačky Champion, mlhovky, nějaký origo rádio a nevím co ještě je na tomhle autě nějaká zvláštní výbava. Ještě k němu byla ve výbavě sada zimních kol. Pěkná fialová metalíza. Má nějaký mouchy, ale doufám, že ty jsou více-méně jenom kosmetický.
Manuální klima, přední el. okna, el. zrcátka, sedačky Champion, mlhovky, nějaký origo rádio a nevím co ještě je na tomhle autě nějaká zvláštní výbava. Ještě k němu byla ve výbavě sada zimních kol. Pěkná fialová metalíza. Má nějaký mouchy, ale doufám, že ty jsou více-méně jenom kosmetický.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pekné
jaký motor a výbava ?

Já se rovnou pochlubím svým čerstvým přírůstkem... doufejme, že se v praxi osvědčí.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak dej PSA a mas to 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nebo rovnou na francouze
Co kdybychom tohle téma přejmenovali na Citroen a Peugeot? Jsou to přeci jen příbuzní a nejeden Peugeot se tu už stejně objevil, tak si myslím, že nemá cenu zakládat seperátní téma na Peugeoty.
Co říkáte?
Co říkáte?
-> Pavel P..: To není zvedlý, to je provozní - vejška je seřízená v Citronu. Akorát pánovi to nějak chcíplo a sedlo dolů. Má tam tuším 15ky, což je přes 5 cm na průměru kola menší. 

-> Pavel P..: Však přijel po těch kolejích co tam jsou vedle 

-> Jirik_Tuňák: pěkný... s těma kolama a zvedlý to vypadá jak drezína

Kantík naceněn v autobazaru ve výkupu na 37 000,- kč.
THOMMY 07.06.11 22:22:07 napsal:
→ havlik: Asi jo, ono mě ani moc jiných využití
nenapadá než vojenský účely nebo pláž :)
Primárně pro tu pláž...Pěkný vozítko:o))
→ havlik: Asi jo, ono mě ani moc jiných využití
nenapadá než vojenský účely nebo pláž :)
Primárně pro tu pláž...Pěkný vozítko:o))
-> THOMMY : btw co jsem za ten víkend dlužnej?
-> Bagrr- máma mele Emu: Ee

-> THOMMY : nepleteš si to nějakým záchytným bodem? K couvaní za tímhle unikátem jsem tě ještě přemlouval :-)
-> Bagrr- máma mele Emu: Ale tohodle jsem si všiml já, ty až po tom, co jsem se ohlídl a začal couvat :)
-> Pavel P..: toho domorodce se mi taky podařilo omylem zachytit na jedny fotce... A byl docela "přívětivej" :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: kurva to je náhoda... já na to taky koukal jak blázen co to jede proti mě

-> Pavel P..: tak přesně tam jsem to fotil... Vedl tudy orientačák peugeot srazu a jakožto spolujezdec thommyho jsem měl dostatek času na sledování okolí :-D
-> havlik: Asi jo, ono mě ani moc jiných využití nenapadá než vojenský účely nebo pláž :)
-> THOMMY : Kdes to potkal? já když před dvěma lety jel na Doksy tak jsem tohle vozítko potkal brzo ráno s nějakym domorodcem ve Mšeně a vezl na tom kopu trávy pro králíky

-> THOMMY : šak si myslim byly z toho i plážový vozítka:) teda možná je to přesně ono jen si nepamatuju přesně
-> Karlos (WIO46): Táák
-> havlik: Základ to má v kachně, pokud paměť slouží

-> havlik: Základ to má v kachně, pokud paměť slouží

-> havlik: Citroën Méhari 

-> THOMMY : to je ta kachna predelaná ne?
Dovolím si přidat jeden úlovek z minulého víkendu, v našich končinách celkem unikátní...
Pro ty, co se nechytají :) http://www.youtube.com/wa tch?v=qbPXAzHePx8&feat ure=related
Pro ty, co se nechytají :) http://www.youtube.com/wa tch?v=qbPXAzHePx8&feat ure=related
-> Targa: To nevadí, ten novej je stejně drahej i ojetej jak stará kurva, hydra nehydra. 

-> Jirik_Tuňák: jo tak to jo.. to sem se překouk

-> Targa: Ale na tu co se ptal alpín, tak to je starej model.
-> alpin: -> Kaprof:
ty nove C5 mají hydru jen nejvyšší výbavy jinak v serii není... ma to klasiku pružiny ,tlumiče..
takže jedině verzi exclusive
ty nove C5 mají hydru jen nejvyšší výbavy jinak v serii není... ma to klasiku pružiny ,tlumiče..
takže jedině verzi exclusive
-> Kaprof: xm v breaku 2.5td r.v. 94< s koulí v dobrém stavu, kdyby se naskytlo, tak bych asi neváhal... Vždycky jsem chtěl pojízdný obývák... Xantie mi to částečně splnila... Teď mám takovej dětskej pokojíček :-D
-> Bagrr- máma mele Emu: S tim nic nenaděláš to j všude....XM je taky moje skupina:o)
-> Kaprof: maj, ale na můj vkus už moc přeelektrizovanou... Sice to má nehorázný jízdní vlastnosti oproti mojí starý houpačce, ale houpačka je houpačka... Kvůli tomu teď pokukuju po xm... Protože xm je prostě parník :-D xantia je oproti xm ještě uskákaná koza:-D
-> alpin: maj

-> alpin: hodně pěkné xmko 

Tak jsem dnes vyměnil váhu vzduchu a přijde mi, jak kdybych tam měl teď 10 koní navíc.
Motor se navíc celkem znatelně i uklidnil, by člověk neřekl, že to udělá takový rozdíl.

Motor se navíc celkem znatelně i uklidnil, by člověk neřekl, že to udělá takový rozdíl.
.. btw.: velkytest.citroen.cz/
.. já do toho du - všechny tři
.. ať mužu dál porovnávat .. ve čtvrtek jsem se v Olomouci účastnil "Testuj a vyhraj" od Peugeotu, pohopkal jsem 207 ( 1,4 + 1,6HDi ), 308 ( 1,4 + 1,6HDi ), 3008 2,0 HDI, 5008 1,6THP, RCZ 1,6THP, 508 ( 1,6 eHDI automat + 1,6THP ) a nakonec i Partnera Tepee 1,6HDI. Musím říct, že RCZ je velmi zajímavé, Partner mě neuvěřitelně překvapil - kdybych to využil, tak si to i hned koupím .. a jinak to stálo šecko za prd - buď to nejelo + dle ppc by to byla ekonomická zhovadilost, nebo to nejelo + ppc ukazoval nikterak zajímavé hodnoty :-)
.. já do toho du - všechny tři

-> U-Geen: tak to bude ono duhoska a nebo nejaka peklo oprava :-) - lepe sehnat jetej origos nez druhosku ...bohuzel
-> Kaprof: Ja taky ne, to auto bylo bourany a asi dost... takze tohle bude nejaka druhovyroba tipuju
-> Kaprof: mozna po nejake rane, co ty vis
-> VeTeV: Kaprik v ní má dubek od srnky:/ Nicmeně jsem prohnilou ještě nepotkal jen jednu u vraku s trista tisíci ve firmě a to né na skrz :-D