-> MVM: jo vůbec to nebylo myšleno ironicky....pokud to bylo myšleno upřímně,tak nemyslím,že jsem borec a nikdy jsem to o sobě netvrdil a ani jsi to nemyslím.
A "všechno jsem viděl,všude byl" bylo myšleno trochu jinak....hele já bych to viděl tak dost podobně u mě jako u tebe.S tim rozdílem,že ano,nebojím se napsat co si myslím veřejně o jakymkoliv člověku,....ale pořád tu je dost lidí,co moc nechápou a ty jsi někdy mezi nima mě to připadá.
Já se odvolávám na svůj motor?Pořád tu všude řikám,že to nejede a to myslím vážně a ne ironicky....faktem je,že to jelo o dost líp než Honzovo předchozí motor s odhadem bůhví kolik koní.A pořád to nejede špatně v pohledu konkurence aut tady,....viz třeba Most.S danou technikou ten motor jede dost,....pro mě to nejede a slabý to bude vždycky.
Když nemyslíš,že seš lepší,tak proč tady vytahuješ co všechno si objel?To je jako já tu teď řikám,že to jede líp jak někomu druhýmu,...ale to dělám pouze jako příklad.
Hele vůbec mě neznáš a chceš mě soudit,....vem si stopky,....ne asi to nevím.Hodilo by se napsat,že jsi byl asi dost "dětinský",když sis myslel,že auto co víc řadí,tak jede rychleji.Proč nejet třeba s variátorem,byla by nulová ztráta při přeřezení celý kolo....Já takový subjektivní názory nemám a odhad mám opravdu dobrý na hodně věcí a to neni samochvála.
A je hezký,že s Urbim jste nevim jak dlouho kamarádi,ale tak je docela zvláštní,že se tady před pár lety ptal,jak měnit rozvody a teď je z něj motorář co zná všechny fyzikální zákony v motoru.A co mě sere,že se pořád ohání "postav tohle,postav támhleto",....ze svých peněz jsem postavil o dost lepší motor,než on a když to někdo zaplatí,tak ono se to dělá.Ze svýho si defakto nechal postavit nějakou sračku co ani nejela a neujela ani 1km.Takže dej mě 50-60 000kč a ono ten 130-koňový motor ti udělám "možná" taky....a nekradu,abych si jen tak postavil nový motor s tim,abych mu dokázal,že to taky umim.Pak si ho budu moct strčit tak někam a schnije někde pod ponkem.To se mě zdá tak trochu debilní a ukazuje to akorát jak moc je arogantní a čím asi přemýšlí,ale hlava to nebude,jinak by tohle nikdy nevypustil z huby....
Mě to tady už leze krkem a proč si neřešit osobní názory veřejně,když to nejde vyřešit "mezi 4-očima" a dělal jsem to celou dobu.Ale ne,pořád mě s něčim radil,i motor mě defakto udělal on a když jsem mu řekl,že je asi něco špatně,tak jsem byl nazván "neumětelem" a že od něj to je uplně 100% na motor,který ani neviděl....s rozdělovačem jsem měl jenom pořád trápení a teď tam z něj už moc nezbylo a konečně to funguje....arogantní sračky nepotřebuju poslouchat a nejsem na ně zvědavej a to se na mě nezlob
![10](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/10.gif)
Možná si spolu rozumíte,možná se chová jinak,ale nejsem první ani poslední,komu jeho chování vadí....já když dělám karbec na upravený motor,tak řeknu rovnou,neni to 100%,pokud je zájem,odladí se to na nějaký dosažitelný strop.Ale já to ladím třeba celou dobu co auto mám a ještě jsem nepřišel na 100% konfiguraci,..apropo za deště by to chtělo jiný trysky než za mokra atd.A ono je pak každý spokojený s tím,co má a uzná,že bez brzdy nemá cenu hledat 100% výkonu a hlavně ne vždycky to má cenu,....u mě taky ne,ale prostě mě to baví.
Na druhou stranu někdo dělá 100%,....osobně jsem viděl i Urbiho karbec a za takovou prasečinu bych si usek ruce,...ale věc názoru,jak má vypadat 100% odvedená práce.
Jdu zase něco zkurvit,když tu nic neumím podle názoru hodně lidí
![2](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/2.gif)
Většinou to jsou ti,co umí jenom kecat,ale tak co
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)