Oprášim kostlivca :) Potrebujem poradiť. Chcem kúpiť niečo lacné okolo 50€. Nejde mi o brutálne funkcie, ale aby to malo USB, FLAC, MP3, červené podsvietenie displaya, Bass Boost, 4 x 50W a aby to relatívne čisto hralo. Iné značky som vylúčil, nie žeby boli zlé, ale ten desingn :), alebo slabšie recenzie. Je tu nejaký borec na hudbu?, lebo recenzie pred 5 rokmi vychvaľovali Kenwood a boli sklamaní s Pioneerom, čo je môj favorit, ale neviem čo sa v poslednej dobe zlepšilo. V spotrebáku mám 2DIN Pioneer a pekne hraje, len seriové repro.... Repro do Rapidečky mám prichystané JVC CS-V6932, 240W, tak snáď by mohli byť kamaráti :)
Zdravím, budem potrebovať druhé rádio, lebo to moje už dosluhuje. Potreboval by som poradiť, aké kúpiť. Mám už niečo vybraté, podmienky sú, cena do 250€, CD mechanika (MP3), USB, 3,5 mm jack, 3xRCA. Najviac by sa mi pozdával asi nejaký Alpine. Ešte, aký je rozdiel medzi radami CDA, CDE? Díky.
-> francomk: klidne bych volil i bez mechaniky :) Skoda ze tyhle levne modely nemaji prijimac pro dalkovy ovladani, Pioneer DO na volantu je super. Nicmene mam nejaky predchozi model s cervenym podsvetlenim, v tom SanDisk Cruze Fit a je to fajn levny radio :)
Clarionu dlouhodobě duvěřuji a u nynejšího sráč- Sencoru mě už absolutně vysíra modre podsvícení takže letí do 1203ky do kastliku...Tam se na ty dvě pušteni Frekvence za rok uživi s klidem...