skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jake autoradio?
prohledat
161 příspěvků (zobrazeno 151 až 161) od 27.08.2006 do 23.03.2016, založil/a Pavel P@nkáč
-> Pavel Korbelář: ...ja mam presne to radio co sis si wybral a mozem powedat ze ja som snim za tie prachy nadmieru spokojny...inak sa predawa v troch werziach s modrym,cervenym a bezfarebnym podswietenim displeja

fakt je to takovej shit jo?? no tak to me zcela meni pohled na moje prachy v penezence:-D...ted sem videl pkenej blaupunkt..ale ten zas stoji vic..:-(...a co ty bednicky..ty se daj pouzit??
nebo neco podobneho ja tomu moc nerozumim ale mohli by jste me poradit borin Tuner a dalsi
diky

panasonic

-> Borin: zatim se mi nejvic liby tohle
www.panacar.cz/detail-aut oradia-mp3-prehravace-cq-c 1303-118.html
www.panacar.cz/detail-aut oradia-mp3-prehravace-cq-c 1303-118.html
-> RaCa: tak to ne
Mam info ze prave sencor (ale neviem typ) cez usb ticho piska. Ale nie je to pravidlom lebo ldidlacky smejdik silvercrest hra cez usb bez rusivych zvukov. A tusim uz je na trhu aj nejaky pajac za 5tsk s usb. Ale ak mas mp3 prehravac tak to usb zase nie je az take dolezite da sa to prepijit aj cez linein. Akurat cez usb sa este aj nabija ;).
-> RaCa: Co k tomu říct víc...snad jen : Nejsme tak bohatí aby jsme si kupovali levné věci...Tohle moc levný není ale shit to je pořádnej

tyjo ja bych si ted koupil asi naky Sencor..nejspis asi Sencor SCD - 5455MR...mas to za 2500.- vykon 4x50W vystup na subwoofer a je tam slot na pametovky...celkem luxus:))....a tripasma maj asi za 900,- 6x9 a 200W
koukal jsem tak okolo 3tis jsou pekne, chci na MP3, jake si vybrat?
potom by se mi libylo neco na zadni plato nejaky tripasmo nic draheho
tak co mi poradite?
potom by se mi libylo neco na zadni plato nejaky tripasmo nic draheho
tak co mi poradite?