skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jake autoradio?
prohledat
161 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 27.08.2006 do 23.03.2016, založil/a Pavel P@nkáč
-> Sp4rc0 09.01.12 21:18:30: Třeba M@rtin ve Feldě, texmur v eRku apod. Je to jen o prioritách co dotyčný chce 

-> Tuner#2: Dobrý ale moc lidí nemá možnost nastavovat výstupy procesorem

-> Sp4rc0 09.01.12 18:46:21: Proč by ne? Já mám přední komponenty na 4x110W bez výhybky co repro to výstup ze zesíku v aktivu. Dělící kmitočet a strmost si pak nastavuju přes autorádio v procesoru...
-> Matulo: jasné 

-> Matulo: Bez měniče napětí se z 12Voltů nedá udělt větší zesílení.
-> Sp4rc0: jj len laikovi treba napisat ze tu vyhybku tam treba... lebo ked nekupi set a chcel by si nieco vyskladat z nejakych starsich reprakov, tak ta vyhybka tam proste bude chybat... ja som tiez dostal stredobasy hertz tak vysky a vyhybky som si dokupoval zvlast... 

-> Matulo: To už sou lepsi koaxialy nez kompa bez vyhybek 

-> Matulo: Tak jasné jde to ale je to pekna pakarna 

-> Matulo: no jo ale to bych musel pustit na to uz trochu vetsi obnos 

-> Sp4rc0: co by nie! 

-> Matulo: Komponentni repro nejde zapojit bez vyhybky

-> Arnold: kvalitne radio + kompo repra cez vyhybky + nejaky monoblok a pasivny subwoofer a si vysmaty! 

-> Matulo: no tak na zacatek mi postaci neco do tech dejme tomu 3 tis.??? a nejde mi o to abych si timhle musel vymlatit okna v aute
staci proste klidny poslech v lepsi kvalite a do sencoru nejdu
-> palinator: diky za nazor
ono zalezi taky jak pise matulo co od toho ocekavam ale rozhodne se urco vyplati si nasetrit a koupit pak nejaky kvlaitnejsi radio ktere bude stat za to jak sam pises
a rozhodne je lepsi to nejdriv s nekim probrat kdo se v tom tak nejak orientuje
aby jsi pak nelitoval ze jsi koupil nejaky šunt za par kaček 

-> palinator: diky za nazor

-> Athlonek: ani ja ho nepouzivam lebo ma realne tak 4x8w aj ked je tam napisane 4x55w...
-> palinator: krasne napisane!
edit: ja citam recenzie na nete alebo v casakoch zaoberajucich sa touto problematikou...
aj kenwood je dobre ale jak som nizsie pisal - jedine bez joysticku!

-> palinator: krasne napisane!

edit: ja citam recenzie na nete alebo v casakoch zaoberajucich sa touto problematikou...
aj kenwood je dobre ale jak som nizsie pisal - jedine bez joysticku!

-> Matulo: Někdo třeba nepoužívá zesilovač v autorádiu.

-> Arnold:
Proto ti každej znalej doporučí Alpine, Clarion a Pioneer (osobně bych i tak nevybíral nejlevnější řadu) - kdyby opravdu stálo za to něco jiného, tak by se k nim dostaly, tohle bude fakt špice mezi ostatními. Z papíru nic pořádnýho nepoznáš, potřebuješ reálný hodnoty a případně "testy" audiofily.. To co se ti zdá dobré, může jiný, zkušenější zkritizovat. Já si radši utrhnu od huby a počkám, než ušetřím, než abych kupoval nějakej vyloženej shit a pak toho litoval, že to nemám zdaleka podle svejch představ.
E: doporučuji ti ptát se odborníků a možná ještě lepší vyzkoušet více zdrojů.. pravda, já čerpám informace z ahifi.cz, důvěřuju jim a uvidí se, zda se mi to jednou vyplatí.
Proto ti každej znalej doporučí Alpine, Clarion a Pioneer (osobně bych i tak nevybíral nejlevnější řadu) - kdyby opravdu stálo za to něco jiného, tak by se k nim dostaly, tohle bude fakt špice mezi ostatními. Z papíru nic pořádnýho nepoznáš, potřebuješ reálný hodnoty a případně "testy" audiofily.. To co se ti zdá dobré, může jiný, zkušenější zkritizovat. Já si radši utrhnu od huby a počkám, než ušetřím, než abych kupoval nějakej vyloženej shit a pak toho litoval, že to nemám zdaleka podle svejch představ.
E: doporučuji ti ptát se odborníků a možná ještě lepší vyzkoušet více zdrojů.. pravda, já čerpám informace z ahifi.cz, důvěřuju jim a uvidí se, zda se mi to jednou vyplatí.
-> Arnold: otazka je kolko chces investovat??? to je hlavne! ked mienis mat vo dverach nejake hnusne koaxialy a machrovat so subwooferom ze jak to jebe a na kvalite zvuku ti nezalezi tak je to jedno... ked chces ist do SQ tak si kup aj lepsie radio lebo to je zaklad! 

Řeknu vám to takhle..Alpine nebo Kenwood 

-> jok3r: Já taky

-> palinator: ja se jen ptam pac nevim me se muze zdat treba tohle dobre ale podle nekoho treba kdo se v tom vyzna tak treba se mu nemusi zamlouvat tak se ptam jako laik 

-> Athlonek: panasonic sa v lete moc zohrieva a odchadza koncak...
-> Arnold:
Nevim proč sahat po méně osvědčených značkách. Kdyby byly nadprůměrné, tak by se o nich vědělo a doporučovaly by se.
Nevim proč sahat po méně osvědčených značkách. Kdyby byly nadprůměrné, tak by se o nich vědělo a doporučovaly by se.
kluci a co tohle??? www.alza.cz/sony-cdx-gt55
0ui-d230120.htm 

Něco postaršího
Panasonic CQ-C7305N
Panasonic CQ-C8405N
Panasonic CQ-C7305N
Panasonic CQ-C8405N
-> Tommyk 08.01.12 22:31:48: Pokud nevadí jen 2ch pre-out tak myslím že super volba, má to vše včetně propustí a parametrického ekvalizéru byť ho neuznávám, dá se tím celkem slušně "léčit" horší instalace narozdíl od prostých korekcí basy/výšky...
A co takle něco od PannaSonicu?

-> bezmozekk: Sencor to je hrozný chrastítko.
-> Tuner#2: myslel jsem source ;-) jinak ano, funkci chapu :)
co ty na to jako audiofil/odborník?
co ty na to jako audiofil/odborník?
Tuner#2 08.01.12 22:02:51 napsal:
→ Tommyk 08.01.12 13:03:19: Velký knoflík oceníš za
jízdy kor na tvrdém podvozku když budeš chtít zesílit/zeslabit
zvuk ;-) a proto mam idu
→ Tommyk 08.01.12 13:03:19: Velký knoflík oceníš za
jízdy kor na tvrdém podvozku když budeš chtít zesílit/zeslabit
zvuk ;-) a proto mam idu

Sp4rc0 08.01.12 22:07:35 napsal:
já mam IDU x300 od Alpiny a naprostá spokojenost
ja taky ja taky
ale mam zeleny podsviceni 
já mam IDU x300 od Alpiny a naprostá spokojenost

-> bezmozekk: nene dekuji sencor nechci
ja asi pujdu do toho Alpine
to by mohlo byt dobre 

-> Tommyk 08.01.12 13:03:19: Velký knoflík oceníš za jízdy kor na tvrdém podvozku když budeš chtít zesílit/zeslabit zvuk ;-)
-> Arnold: to vypadá dobře a neni zase tak drahý
hlavně nekupuj Sencor
já ho teda koupil jednou,a to naposled 

-> bezmozekk: chapu
ja asi pujdu do toho Alpine CDE 120 R 

-> Arnold: Sencor mam taky a nejrači bych to vzal a zahodil sráč jeden 

-> Matulo: porad lepsi nez sencor 

Nebal by som sa ani LG!!!
Uz len z dovodu ze robia jedny z najkvalitnejsich citaciek na CD, ci uz do PC alebo aj ine... Ja mam doma skoro vsetku elektroniku LG, aj telku aj domace kino a som spokojny! 

-> Bobesh: LG LCS310UR,já ho kupoval normál v elektru,ale je možný že ho v Tescu maj,já si ho teda nemužu vynachválit.hraje pěkně.přehraje to i poškrabaný CD co mi neveme už ani počítač.a je na USB,když tam tu flashku dáš,snado se v tom hledaá a najdeš co potřebuješ.za mně dobrý 

-> Tommyk: Alpine, Pioneer, Clarion, mozno este Kenwood ale taky baz joysticku, lebo tie sa kazia... A hlavne radio co ma na koncaku vykonove tranzistory (mos-fet) a nie IO! 

-> Bobesh:
Nějaký LG koupil kamarád a byl s tím spokojenej, i když se musím sám sebe ptát, s čím by nebyl..
Nějaký LG koupil kamarád a byl s tím spokojenej, i když se musím sám sebe ptát, s čím by nebyl..

-> Bobesh: www.alza.cz/lg-lcs310ur-c
erne-d247590.htm 

-> bezmozekk: Tohle jsem viděl v Tescu. Stojí to za to? Hoď typ přesně,dík.
-> Matulo: já nevim, já se ptám..
díky za názor :)

díky za názor :)
já mam toto,teď jsem si ho dal do Favorita,Maximální spokojenost za 1500Kč.pak mam ještě Sencor taky za těch cca 1500Kč a to už taková spokojenost neni.to je tohle LG lepší
.na normální hraní super 

-> Tommyk: malo muziky za vela penez??? taky lepsi Alpine stoji od 300eur hore... Toto je super cena! Uz tieto nizsie triedy maju kopec funkcii... 

-> Tomaso435: Tak já jsem na ty starší modely

Nebo tenhle dvojdin GRUNDIG:aukro.cz/show_item.php?it
em=20359...
-> Bobesh: i nadále je;) na toho mojeho si nejde stěžovat
co toto?
malo muziky za hodne penez nebo dobra volba? priznam se ze vzhledove se mi tam nelibi ten velkej spinaci cudlik, ale je to prece Alpina pyco..!!

www.alza.cz/alpine-cde-13 3bt-d289056.htm?kampan=heu ...
malo muziky za hodne penez nebo dobra volba? priznam se ze vzhledove se mi tam nelibi ten velkej spinaci cudlik, ale je to prece Alpina pyco..!!

www.alza.cz/alpine-cde-13 3bt-d289056.htm?kampan=heu ...