A neodpustím si rýpnutí - pochopitelně, že většina provozovaných aut není daleko starších, protože dokonce ani většina zaregistrovaných není starších - a to nejen "daleko", ale prostě vůbec

U Volva je třeba rok 2001 taky průserovej z důvodu přechodu na bezolovnatej cín. Začalo se to objevovat cca 5 let zpět, kdy odchází vibracemi nejnamáhanější moduly. Rok 2002 už zlobí sporadicky a na na MY2003 už je to OK, ale začala se srát hromada jiných věcí, protože katovali costy. 

) a tam pak ty závady, které "neznáš" jsou celkem běžné

ten pro zmenu o novým nechtěl ani slyšet že to je moc peněz, tak si dá do auta kde vozi jeho stará deti jetej brzdic. Když jsem to měnil tak koukám že má opačně nasazenou tyčku stabilizatoru, to si asi tunil sám doma, úplně jsem mu to zapomněl říct, ale ono to funguje jen se to v rejdu opře tak by to stejně určitě nechtěl resit

A že takových znám

to jo jo to máš pravdu
Jinak nevím co s těma jednotkama děláš, ale studenák v jednotce jsem neřešil tak rok, né li víc a to mi těch aut projde rukama za týden to co tobě za celý život...co se řeší do zblbnutí je olej, rozvody, brzdy, topení, klima.

doufam ze alespon svy a ne nejaky cizy 

Mimochdem - nemluvíš jen o svých autech, ale o autech v tvé rodině, žejo? 

Jinak přístupná je asi celkem normálně, jen mám dost jinejch věcí k řešení a prostě mě to už nějak nebaví... asi budu línej jí vyndavat, nahrknu to přes kabely a přejedu s tím do garáže.

Proto vyvstává jedna taková otázka - proč ten vozovej park nezredukuješ a neušetříš si spoustu starostí? Neříkám mít jen jedno auto, ale mám pocit, že ty jich máš docela dost 

Po dvou měsících stání v práci jsem jí na konci srpna ještě natočil, dojel s ní domů, pak 2x nějakej postrk tady a to už asi bylo moc. Grrr, nechce se mi nic řešit.

Taková baterka mi ve 130LPG funguje dalších pár let. 
- odtamtud jsem měl tu Bannerku i Exide, kterou mám v Å...