-> dragon_cb_cz: Netřeba se omlouvat za rýpanec - od toho tu na fóru jsme, abychom si občas rýpli, ne?

Jinak je zajímavé, jak se informace "ztrácí v překladu" - původní příspěvek
-> Bukaj 15.09.23 08:43:42: byl adresován Saskynovi a bylo to myšleno tak, že většina aut je starších a v horším stavu, než k němu (v Praze) jezdí na servis. Ta poznámka o 15 letech byla v jiném odstavci a toho druhého odstavce se vůbec netýkala (jen to bylo rýpnutí, že Saskyn žertem označuje Caddy z roku 2008 "veteránem" a dost často se o vozech podobného "mládí" vyjadřuje jako o "starých vránách"...

).
To, že si to někdo interpretoval jinak (jak je ostatně na diskusních webech běžné) je věc jiná...

Každopádně bychom se mohli vrátit k autobateriím, ne?
Ve Volvu mám tuhle (pro mne neznámá značka), neznámého stáří a přežila minimálně dvakrát svou smrt - když jsem auto kupoval, byla úplně mrtvá (ani neotevřela centrál a nerozsvítila kontrolky - kdo ví, jak dlouho byla vybitá - auto stálo dva roky na místě), po nabití jsem s ní odjezdil loňskou zimu a pak na jaře zase auto stálo 5 týdnů a kvůli seklému dveřnímu spínači svítilo osvětlení interiéru (nohou spolujezdce) a poziční světlo ve dveřích - tedy 2x5W žárovky - po těch pěti týdnech jsem ji opět dobil a zatím funguje dál...