skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
21. 6. Relax Meeting Pardubice
A hlavně ta fobie byla puvodně Čecha
-> M@rtin 03.07.10 20:15:18: ta fobie polská rozhodně neni a nevim co je na tom za mazec ty brzdy,absolutně k ničemu když to rádoby auto nejezdí po ose ale na podvalu

-> M@rtin 03.07.10 21:01:13: se mi nelíbí ten nárazník...
03.07.10 20:31:15 no konečně kloudná fotka

-> Hofik: jj, já jsem už na cestě dom .... resp. čekám na slečnu v HK
-> M@rtin: Já frčel z Trutnova...to ale už pozdě...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ale to M@rtinovi taky, protože má RZ stejného kraje jako já 

Nejede někdo od Náchoda či Trutnova?
Tuner#2 : Omlouvám se, jen jsem se zeptal. Nechtěl jsem zakládat zbytečně nové téma... akce se koná tento víkend.. Už dneska se tam sjíždějí první auta.
-> Škoda 125L - Šmok: Důvod vytažení 2 roky starého tématu s jiným datumem konání srazu?
Tak chlapi kdo teda jedete,bude účast škodovek jako loni?......

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty se tam radši neukazuj nebo ti tam rozbijou auto

-> Škoda 125L - Šmok: ale kde jsou ty Pradubice? To je ta vesnice mezi Hradcem a Chrudimí, jak tam smrdí ten komín s nápisem Paramo? 

V Pardubicích na dostihovém závodišti
-> Škoda 125L - Šmok: a kde to je?
Jedete letos někdo na Relax Meeting?
-> Majkl: nj no, tak jsem napsal správně, že pozdě 

-> ...moody..: uz jsme videli 

sice přidávám odkaz pozdě, ale přeci
: gallery.tuningy.com/thumb
nails.php?album=148

-> Tuner#2: jj nemeli, ja to nechtel dlouho honit, jinak bych je taky dal, ale rekl jsem si ze mi za to nestojej...
-> Tuner#2: ta lancia dopoledne jezdila v HK na staďáku, ale byl si vědom, co má v ruce, tak jel jen tak vyhlídkově, ale krásnej pohled na ni v pohybu
-> Majkl: Nejhorší je, že na Ty škodovky neměli... Kdybych před Prahou neubral, tak se pořád vzdalovali v zrcátku

-> Tuner#2: jj presne, celou dobu jeli kolem 120ti, a jakmile je predjeli dve skodovky tak to jejich EGA nerozchodila 

-> Tuner#2: No musím počkat, až bude doma Jarda z dovolený a pak woofra reklamujeme
-> M@rtin: Ajaj, to je blbé.
-> Majkl: Jak jsem je předjeli, tak jsem koukal, že jdou hned po nás, přitom před tím jeli tak 110 - 120, tak jsem na to šlápnul a říkám, tak do kolika to vydrží a ono pořád nic
Tak jsem pak před Prahou zas ubral na cestovní rychlost a udělal jim radost, že konečně předjeli škodovku
-> Majkl: Jak jsem je předjeli, tak jsem koukal, že jdou hned po nás, přitom před tím jeli tak 110 - 120, tak jsem na to šlápnul a říkám, tak do kolika to vydrží a ono pořád nic

-> Tuner#2 23.06.08 14:01:17: ja taky diky :) ta crx byla dobra, nejdriv jsem ji ujel a pak ji s klidkem pustil :))
-> Tuner#2: Drhne cívka woofru
-> MerHanz: jj mám to někde na fotce tu hudbu moc se mi ten pikap líbil
-> M@rtin: A co to dělalo?
-> Majkl: Díky za doprovod z Prahya za klidnou jízdu. Jezdím tak 3500rpm pak už začíná být slyšet výfuk a na delší cestování je to opruz. Teda až na toho SOpla a CRX, jak se mě snažili doject, to jsem na to trochu šlápnul 

-> Tuner#2: Já jsem včera nic netřídil, já jsem hledal chybu u woofru a jeho zesilovače. Chyba objevena. a poté jsem naladil new ///Alpnííííne
-> M@rtin: JJ já to včera taky třídil 

-> Tuner#2: Však to zase tak nespěchá, já jsem zatím taky probral jen fotky bab abych měl co dát na virt

-> M@rtin: Jasan dělám na tom, ale po víkendu je to děs než to prolezu

-> Tuner#2 23.06.08 12:53:41: Mohl bych poprosit o velkou fotku, a i pak tu z větší dálky
-> U-Geen: Ano pane, prozatím jsem ho sundal, protože se po bouračce prováděla oprava předku auta a je novej nárazník i s lakem. Rám mám doma a přemejšlím jestli ho tam dát jo nebo ne.

-> U-Geen: Ano pane, prozatím jsem ho sundal, protože se po bouračce prováděla oprava předku auta a je novej nárazník i s lakem. Rám mám doma a přemejšlím jestli ho tam dát jo nebo ne.
-> Tuner#2: coze, Martin sundal policejni ram? :-)
a na důkaz, že to nebylo jen o TC přikládám naší společnou fotku s M@rtinem. Oba dva 1. místo v Sound Quality.
Hlavně když byla na plachtě tahle krásná 1000MB