skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
21. 6. Relax Meeting Pardubice
-> Tuner#2: si myslím, že furt je to lepší, než se plazit po starý. Jedeš plynule, na pohodu
-> Tuner#2: od Podebrat je to super, do podebrat nic moc, ale to mas hned projety tech 45 kilacku tak nas to nezabije..
hele tak sraz mezi 7:30 a 7:45 tady?:
Loc: 50°4'55.787"N, 14°35'10.532"E
hele tak sraz mezi 7:30 a 7:45 tady?:
Loc: 50°4'55.787"N, 14°35'10.532"E
-> TOMIK--007: Já si právě vybavuju, že na Hradec to nebylo nic moc, ale zas to není tak daleko, tak to bude snad OK.
-> Tuner#2: HK - Poděbrady je dobrý povrch ale Poděbrady - PHA to je hruza,jsem byl vyhrkanej jak jsem jel na Skodahome sraz

-> MATTESS: Zrovna na to koukám a dálnice je asi jasná, tak kde se a v kolik Majkle sejdem?
-> Zazaa: Budu je na sobotu, někdy kolem šestý pojedem domů
-> Tuner#2: být Vámi, jedu po dálnici, jel jsem ten kousek po starý z Úval a silnice děsná. I na Hrocháč loni jsme jeli po dálnici
kdy tam kdo budete ? ze bych se zkusil na chvili ukazat ... ale asi spis nejak navecer pac v sobotu jedu asi na Horackou rally do Trebice
-> Majkl: Tak kde a v kolik se sejdem? Viděl bych to mezi 7:30 a 7:45 u toho STK jako když jsme jeli do Hrocháče? a nebo chceš ject po dálnici? Asi s námi tojede ta fialová Z3 a ten mě říkal, že raději jezdí po okreskách, ale pokud je zas na Hradec nová dálnice s dobrý povrchem? tak nevím.
-> Tuner#2: vidis favo jest rychlo kar

-> TUNER: NJ má to asi 1800kg a je v tom 2,2TD a nejede to, ale brzdy to má slušné. Ale zrychlení je teda hrůza s Fávem když jedem na montáž mu stíhám bez problému a to jedu na čtvrt plynu.
-> Tuner#2: He he,včera jsem v tom espasu potkal šéfa.....zdravil mě ale já si ho všimnul asi až když už odjížděl z křižovatky...nj,táta o něm přemejšlel,naštěstí to neklaplo...prej to moc nejelo 

-> Tuner#2: tak tam pozdravujte :)) dejte si pernicek, podivejte se do zamku ej moc hezkej 

-> VeTëV: Vždyť jedem na vejlet. Máša uvidím prvně dostihový areál, půjdem kouknout na koně, dáme zmrzku, porotce mě ohodnotí muziku a cestou zpět dáme někde dobrou večeři. Jen tak se podívat do Pardubic na areál bych nejel, máme blíž mnohem zajímavější místa.

-> Nwkt: Kdepak, z toho jde strach a je to mooc těžký. Včera jsem jel s Grand Espace a to je hrozná kocábka - skoro jak na moři.

-> Tuner#2: ty vole sezona - jakoby jsi jel sbirat brambor bo visne :-))
radsi nakopni vosicku a vyraz nekam na vejlet
radsi nakopni vosicku a vyraz nekam na vejlet

-> VeTëV: Tak já na tuzidla nekoukám vůbec, max. udělám foto pro pobavení :-), ale máme tam spoustu známých s kterýma se rádi uvidíme a pokecáme a na hory můžem ject až skončí sezóna

-> Tuner#2: Si pučíš sousedovo BMW? 

-> Tuner#2: prave nekde na horah bych ten relax videl vic nez nekde koukat na tuzidla 

-> VeTëV: Myslím si, že cokoliv než bejt zavřený doma a 14 hodin denně se učit je relax... Samozřejmě na pláži u moře a nebo někde na procházce po horách je to zas něco jiného, ale Máša se těší, že se konečně letos sveze v pořádným autě

-> Tuner#2: relax si predstavuju jinak¨

-> Frenky: jen je překecej, aspoň jim vezmu konečně nákres tý ližiny,už jsem ho našel .. najdete mě v prostoru TC někde u Jurise a spol 

jedu už v pátek a možná pokud s emi podaří překecat tak i Miba a Tomik...
-> Zdany: V pohodě už jsem to četl, technická se blíží

asi se taky přijedu podívat a ze srandy zkusit TC

-> Tuner#2: Nejedu... Bohuzel... :(
-> Nwkt: 

-> Nwkt: taky me to napadlo 

-> Tuner#2: Já myslel, že chce relax tak jí vemeš na relax meeting 

-> TUNER: Já taky letos nechtěl, ale uvidíme. za každou cenu jezdit dálky taky nebudu, ale Máša chce nějaký relax a tam budem u něčeho co má ráda - koně

-> Majkl: Jasan,chápu...já už se nějak do ničeho nehrnu.....budu držet palce ať máte zase žně ... 

-> TUNER: skoda, taky jsem chtel jet plasy, ale kdyz jede Jenda na pardubky tak se svezu s nim a aspon si dam dalsi kolo TC :)
Já nejedu...sem myslel že pojedete Plasy,to bych asi i jel,ale když jedete Pardubice tak holt budu doma v garáži ladit druhej motor........do skůtra samozřejmě...
Snad mi do víkendu přijde ten blok co jsem si objednal...

Snad mi do víkendu přijde ten blok co jsem si objednal...

Kdyby jste někdo nevěděl kde to hledat nebo jste se v pardubkách ztratily tak mi můžete zavolat budu se snažit vás tam navést volejte na toto číslo 606860711
-> Nwkt: Dík
-> Mejot: www.relaxmeeting.cz/
No tak to jo ale kde
-> Mejot: Mno asi v Pardubicích že 

A kde to je
Kvůli výsledkům z Týnce jedu Pardubice...
Kur*a to se mě to rýmuje
Kur*a to se mě to rýmuje

Jede nekdo v Sobotu? Rozmejslim jestli Pardubice nebo PLasy