skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
21. 6. Relax Meeting Pardubice
Tak VIRTe, auto mám doma, ještě malé dodělávky a můžeme vyrazit. A mezi dodělávky patří. Namontovat SPZ, umejt okna a celý auto, vyluxovat a ještě zkusím to nový rádio. Mě to prostě nedá jet se starým :-)
-> M@rtin: Paráda.
-> michalik: Proč by to mělo vadit, vůbec ne.
Tak zejtra v Pardubicích virťáci.
-> Tuner#2: klidně stavim pokud ti nevadí že jsem mladší o 12 let než ty
-> M@rtin: tak to je super
-> Tuner#2: Vypadá to slibně, autu už schází pouze přední nárazník. Jen nestihnu dodělat pár věcí, pojedu ještě se starým rádiem. Nový asi nestihnu namontovat a naladit.
-> michalik: Vypadá to že na 99,9procent přijedu feldou
-> michalik: Vypadá to že na 99,9procent přijedu feldou
Takže já bohužel přijedu až po obědě, musím do práce dopoledne

-> michalik: Jasně, budu rád a stav se na pokec.

-> Tuner#2: budu fotit tak třeba budou nějaké foto tvého auta věstli chceš můžu ti je pak poslat
-> M@rtin: jj tak se přijet kouknout aspon na kukačku
-> Majkl: OK, moc se těšíme!
-> M@rtin: To je blbý, ale tak snad alespoň dorazíš na kukačku.
-> M@rtin: To je blbý, ale tak snad alespoň dorazíš na kukačku.
-> Tuner#2: Jeníku, vím že to bude veliká škoda nesoutěžit, ale díly jsou stále ještě v lakovně

-> Tuner#2: neboj :) tak v 7.30 tam, kdyztak pockam
-> M@rtin: Doufám že to stihneš, byla by to škoda nesoutěžit.
-> Majkl: OK, těším se, doufám, že mě ráno nepošleš sms, že nejedeš, nechci ject celou cestu sám.

-> Martin136COUPE: Přesně jak píše MATTESS, já Tě nepoznám, Ty mě dle auta určitě jo.

-> M@rtin: jj
-> Tuner#2: jak psal mates sjezd na bechovice tusm dolni pocernice, benzinka PETR (ale nejsem si jistej :( ) budu tam..
-> michalik: No porazil jsem prase nedávno, ale mělo by být v pátek na 90procent hotovo, tak snad pojedu. A když ne svým tak na čumendu pojedu na 100pro
-> M@rtin: aha
-> michalik: snad si T#2 pamatuje cestu, stejně jsme jeli loni na Hrocháč
-> TUNER: dodávka jim skoro ujela, tak Žlutka jako nic

-> TUNER: dodávka jim skoro ujela, tak Žlutka jako nic

-> michalik: Měl jsem nehodu ...

Takže Jendo...Zazaa dal jasnou radu....třílitr jim nejede,tak na to kdyžtak šlápni a ukaž mu jak jezdí škotky.... 

-> M@rtin: copak s tim autem máš?
jinak kdo se budete chtít dobře najíst tak si zajedte do starých čivic hned na kraji je pěkná hospůdka a vaří tam skvělě a i velký výběr
Účast v Pcích ohrožena, auto stále nepojízdné
-> Tuner#2: jedte po dálnici a v chlumci to vemte na pardubice taky docela dobrá silnice a dojedete přímo ke závodišti a nemusíte se zbytečně motat někde městem a bacha v lázni bohdaneč na řehoře hodně stojí jak je v bohdanči kruhák tak za nim směrem na pardubky
mno ten Mr Rehor (alias MP Bohdanec) je docela dobrej magor co moc koukal na policejni akademii bohuzel mu to zerou a tak buzeruje na 20ce a kvuli kazde blbosti ...
nicmene kdyz sem videl ten jejich zatah jak s tim 3litrovym chryslerem nemohli dohnat otlucenou dodavku a ten jejich zasah tak bych tu jejich akademii rozpustil :)))
nicmene kdyz sem videl ten jejich zatah jak s tim 3litrovym chryslerem nemohli dohnat otlucenou dodavku a ten jejich zasah tak bych tu jejich akademii rozpustil :)))
-> TOMIK--007: Asi ten plánek budeš muset poslat po Frenkym. Nějak nejni čas se přijet podívat... Bohužel...
-> pyroman: Jo takle...no to já se dostavim se nebojte...auta poznám z fleku a obličeje z nákejch fotek taky...nebo budu z dálky pozorovat dění kolem autííí a pak se vetřu

-> Martin136COUPE: viz MATTES...prostě když k nim nepřijdeš a neřekneš, že si ten a ten, tak tě nepoznají - pokud se už neznáte 

-> pyroman: Jak nepokecám ???

-> Martin136COUPE: přijdeš k T#2 (poznáš ho podle auta) a řekneš:"Čau, já jsem Martin......" třeba. On bude chvíli přemýšlet, který a pohoda

-> MATTESS: jo to je jedno z těch jejich aut... jinak co sem slyšel, tak vnitřek celkem ucházející
-> Martin136COUPE: když se nepřihlásíš, tak s nikým moc nepokecáš
-> Martin136COUPE: když se nepřihlásíš, tak s nikým moc nepokecáš

-> Tuner#2: Jaké přihlašování ???

Kua von je vstup s autem 300 Kč...jeeeezis
takže 100 bez auta

-> Tuner#2: není zač 

-> MATTESS: tak tak... chevrolety to je jejich...akorát co si pamatuju tak je měli v modrobílých barvách
a ještě jedno info pokud by ste jeli večer... ten kruháč na hradec a přelouč je v noci (byl v noci) vždycky pěkně nasvícenej, tak ať ho nevezmete rovně
a ještě jedno info pokud by ste jeli večer... ten kruháč na hradec a přelouč je v noci (byl v noci) vždycky pěkně nasvícenej, tak ať ho nevezmete rovně
-> pyroman: Díky za tip!

Tjn na poliše z Lázní si fakt dejte bacha...tam to majinko hodně přeháněj s prachama a bodama...i zatčení a předvedení k výslechu není problém...takže velice doporučuju dodržovat...
Důkaz je i to že tam jezděj na 40ce 40km/h i kamiony

Důkaz je i to že tam jezděj na 40ce 40km/h i kamiony

-> pyroman: tam mají ty ameriky, co byly ve 112, že jo?
kluci až pojedete k nám, tak mám jedno menší doporučení - pokud pojedete po dálnici, jejíž stav už popsal Zazaa a to obec Lázně Bohdaneč nevím jestli směrem na pardubky, ale směrem z pardubek je snížení rychlosti na 40 nebo dokonce 30 a místní městská policie si tam hraje na tvrdý kluky z USA..jinak směrem z pardubic je po příjezdu pravotočivá zatáčka a v ní to snížení a kousek za snížením je parkoviště, kde měřívají....
jinak pokud mi to časově vyjde, tak bych se přijel kouknout aspoň na čumendu
jinak pokud mi to časově vyjde, tak bych se přijel kouknout aspoň na čumendu
-> Martin136COUPE: Jasně stav se a hlavně se přihlaš

Hale voni jedou k Nám na návštěvu...že bych přijel se svým Raplem, abych Vás poznal a omrknul Vaše autííí ???

-> Tuner#2: to je sjezd na tu starou na Kolín
-> Majkl: OK platí 7:30 - 45 na tomhle místě. Co to je za sjezd? A co je to za benzínu?
dnes v noci sem po te dalnici jel cesta HK-Praha je v pohode
pruser byla cesta Praha-HK kde je mistama starej povrch kterej je vlnitej a poskakuje to , ale vetsina je ho ted cerstve pretazena vrstvickou asfaltu (jeste ani neni nalajnovana)
pruser byla cesta Praha-HK kde je mistama starej povrch kterej je vlnitej a poskakuje to , ale vetsina je ho ted cerstve pretazena vrstvickou asfaltu (jeste ani neni nalajnovana)