skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz škodovek na moravě ?
celkem skoda kyz nebude... uz sem se tesil

-> Doyle: škoda, napřed se hlásilo tolik lidí a nakonec nic z toho.. uvidíme, co bude, pokud se to bude konat, snad budu mít mazla opravenýho 

ty jo blbej termín to nedám konec prázdnin pro mě = největší kšefty
No ono zájem neni nijak velký, spíš bych řekl že skoro žádný.Nenasbírá se ani do deseti aut, což je pro takový sraz bezpředmětné.Počkám ještě do neděle a pak to budu muset zrušit.Času není nazbyt a prázdniny se chýlí ke konci.Už tak uvažuju, že to bude jen na sobotu.
Poslední týden v srpnu jedu do čech, jinak bych rád přijel 

-> Doyle: kurňa teď sem to tu trošku zaspal
taky určitě dorazím ale ještě nevím kolik nás bude... Skusím to nějak co nejdřív zjistit a pisnu na mejla 

Rezervaci jsme zatím neposílal,jeste nemám čím jezdit, ale pokud náhodou auto bude tak bych dojel
-> Doyle: to je prdel, ne?
napřed tu psal každej jak hrozně pojede a najednou skutek utek´? chjo 

seznam přihlášených
tak mail mi poslali jen Čokin(2osoby) a Doly120(2-3osoby), tady u tématu to vypadá tak na Reeapera(2osoby) plus teda já(2 osoby)
A program? No zatím nás je akorát tak na Petanque třeba
nebo možná i na kuličky
Program těžko říct.V pátek večer a v sobotu ráno by byl příjezd.Pak nějaké to seznámení, představení a okukování aut.Po obědě bych dal tu projížďku někam ke hranici nebo na Pustevny no a večer nějaké to grilování opékačka atd.No a v neděli dopoledne odjezd.S tím, že bych dal nějakou tu soutěž mezi tím, ale to zatím nevím jakou a jestli by se vám chtělo, eventuelně jestli by jste si třeba něco nepřipravili

A program? No zatím nás je akorát tak na Petanque třeba

Program těžko říct.V pátek večer a v sobotu ráno by byl příjezd.Pak nějaké to seznámení, představení a okukování aut.Po obědě bych dal tu projížďku někam ke hranici nebo na Pustevny no a večer nějaké to grilování opékačka atd.No a v neděli dopoledne odjezd.S tím, že bych dal nějakou tu soutěž mezi tím, ale to zatím nevím jakou a jestli by se vám chtělo, eventuelně jestli by jste si třeba něco nepřipravili

-> Doyle: Akltualizuj seznam přihlášených
-> doly120: -> Reeaper: zatím nikdo navíc

-> doly120: novinky? :-) a nebo furt tak, jak sme se bavili? :-(
-> Doyle: tak co? uz se prihlasilo vic lidí?

-> Doyle: čau chlape.. chtělo by to i náký upřesnění programu, abych věděl, jak si mám zorganizovat práci a nahlásit ti rezervaci.. každopádně to vidím na chatku 2lůžko
ale jestli na dvě noci, nebo jen jednu..nahoď program cca 

-> doly120: dík za mail
zatím teda účast nic moc, takže se ještě uvidí, jestli něco bude
zatím teda účast nic moc, takže se ještě uvidí, jestli něco bude

-> Doyle: psal sem ti na meil

-> Karel.: budu rád, dík

-> Doyle: jojo hrnem, já se domluvíms brňákama a pošlem ti registraci

Tak jak to vypadá, moc se do toho nehrnete

tak jestli bych mohl poprosit o nějakou registraci jen pro přehled.Stačí typ auta a počet lidí, případně na jak dlouho dorazíte atp. na mail: elyod@tiscali.cz
nebo může být i sem.
nebo může být i sem.

tak se to konečně nějak pohlo
akce:Škoda sraz Rožnov pod Radhoštěm
termín:29.-31.8.2008
místo:Camping Rožnov pod Radhoštěm
www.mapy.cz/
možnost ubytování:
Chatka 2-lůž. 300,-/noc 9ks
Chatka 3-lůž. 450,-/noc 6ks
Chatka 4-lůž. 600,-/noc 10ks
Stan 40,- + osoba ve stanu 65,-/noc
Parkování auta 45,-/noc
Poplatek MÚ 15,-/noc
Na obrázku je plánek kempu a místo které máme jakoby rezervované se zmíněnýma chatkama.K dispozici je i bazén, restaurace a taky se dá objednat stravování.
Postupně budu doplňovat další info

akce:Škoda sraz Rožnov pod Radhoštěm
termín:29.-31.8.2008
místo:Camping Rožnov pod Radhoštěm
www.mapy.cz/
možnost ubytování:
Chatka 2-lůž. 300,-/noc 9ks
Chatka 3-lůž. 450,-/noc 6ks
Chatka 4-lůž. 600,-/noc 10ks
Stan 40,- + osoba ve stanu 65,-/noc
Parkování auta 45,-/noc
Poplatek MÚ 15,-/noc
Na obrázku je plánek kempu a místo které máme jakoby rezervované se zmíněnýma chatkama.K dispozici je i bazén, restaurace a taky se dá objednat stravování.
Postupně budu doplňovat další info

nejaky novinky

Hele klucí nevíte kdy bude zase něco ve Vyškově???Docela nutně to potřebuju vědět(datum) díky

-> Qwert..: já jsem právě v Přerově byl, tak odtud ty nápady

-> Doyle:
no jestli já dojedu vlastním autem, tak budu rád, že to pojede a bude držet pohromadě...čas je svině...
hod hlavou se klidně dá, couvání taky pohodička, jen aby šly v těch plečkách zařadit zpátečky, kelímky nevím no...ještě jsem nezkoušel nový tliumiče, a na slalom se celkem těším, ostatně KApřík určitě taky, nedělám novou přední nápravu jen tak pro nic za nic, tak jsem zvědavej jak se to bude točit
PS...foto z loňskýho Přerova

hod hlavou se klidně dá, couvání taky pohodička, jen aby šly v těch plečkách zařadit zpátečky, kelímky nevím no...ještě jsem nezkoušel nový tliumiče, a na slalom se celkem těším, ostatně KApřík určitě taky, nedělám novou přední nápravu jen tak pro nic za nic, tak jsem zvědavej jak se to bude točit
PS...foto z loňskýho Přerova

-> Doyle: no vidíš, tak máš dost nápadů
jen to hodit do reálu 
a kytary a tak.. tka prostě kdo má, tak ať veme, já už tomu pár let neholduju, bohužel
nikdy jsem na žádným takovým delším sraze nebyl, tak ani nevím, co se tam šecko dělá

a kytary a tak.. tka prostě kdo má, tak ať veme, já už tomu pár let neholduju, bohužel

nikdy jsem na žádným takovým delším sraze nebyl, tak ani nevím, co se tam šecko dělá

DPC...... mame vrchy, jak naschval 
Bojnický vrch - Bojnice
30.08.2008 - 31.08.2008

Bojnický vrch - Bojnice
30.08.2008 - 31.08.2008
-> Qwert..: s naleštěnýma autama už tam většina asi přijede
Myslel jsem třeba hod litinovou hlavou do dálky nebo třeba parkování na přesno nebo něco jako jsem kdysi dávno za mladých let vozil kelímek s vodou z jednoho stolečku na druhý bez rozlití
o slalomu by se taky dalo uvažovat, nějakém malém třeba

Myslel jsem třeba hod litinovou hlavou do dálky nebo třeba parkování na přesno nebo něco jako jsem kdysi dávno za mladých let vozil kelímek s vodou z jednoho stolečku na druhý bez rozlití

No tak to vypadá s mojí účastí pořád radostněji než s Běšinama...
soutěže...návrhy by byly, třeba kdop umí njelíp umýt a vyleštit auto, klidně to moje poskytnu do soutěže...
( schválně kdo se přihlásí taky )
ne vážně, kytaru nevlastním, pouze zpívám když se napiju, nějakej taneček taky vystřihnu, zabava bude, to se neboj

soutěže...návrhy by byly, třeba kdop umí njelíp umýt a vyleštit auto, klidně to moje poskytnu do soutěže...

ne vážně, kytaru nevlastním, pouze zpívám když se napiju, nějakej taneček taky vystřihnu, zabava bude, to se neboj
A jaky typ soutezi by jste chteli usporadat ze bych si dojel zazavodit??? p.s. Motor vzadku mam.....

vím, že se tady zatím nic neděje, jsem teď v práci trošku vytíženější, tak jsem s tím ani dál nehnul.Zatím jsem domluvený jen na termínu a rezervaci toho víkendu pro cca 50 lidí respektivě aut.
Jak se k tomu dostanu, tak to pozjišťuju jak je to s chatkama místama atd.
-> pistaa: bylo by to od pátku do neděle, čili v pátek večer příjezd a v neděli kolem oběda odjezd.Ale vše je na vás, jak budete chtít dlouho.Jde spíš o tu rezervaci.
Píšete, že by jste pomohli s organizací, uvítám a rád bych kdyby jste tady napsali nějaké nápady na průběh toho víkendu.Tzn. třeba nějaké dovednostní soutěže nebo večerní program s ohledem na to, že to bude poklidný sraz, žádné finančně náročné kdovíco.
Třeba kytara u ohně by taky nebyla k zahození, ale vše záleží na domluvě.

Jak se k tomu dostanu, tak to pozjišťuju jak je to s chatkama místama atd.
-> pistaa: bylo by to od pátku do neděle, čili v pátek večer příjezd a v neděli kolem oběda odjezd.Ale vše je na vás, jak budete chtít dlouho.Jde spíš o tu rezervaci.
Píšete, že by jste pomohli s organizací, uvítám a rád bych kdyby jste tady napsali nějaké nápady na průběh toho víkendu.Tzn. třeba nějaké dovednostní soutěže nebo večerní program s ohledem na to, že to bude poklidný sraz, žádné finančně náročné kdovíco.
Třeba kytara u ohně by taky nebyla k zahození, ale vše záleží na domluvě.

-> Karel.: v poho
-> Peťa Klíč: tak stryca mladka sehnat, to by bolo neco

-> Doyle: zaujem je a na kolko dni? noci to vidis??
-> Dušan: pakliže bude živá muzika beru banjo i džibsonku 

ja prijedu urcite 

-> Milos: smutný to je a mě to dost štve, protože jsem slyšel od Petra, že máte super sraz, ale bohužel zkoušky jsou zkoušky

-> Karel.: vis jak se rika, kdyz nejde mohamed k hore, jde hora k nemu, smutne ze
no dalo by se pouvažovat
Taky bych přijel.Ale uvidí se podle práce...
-> Milos: no vidíš, když se neuvidíme na Vašem srazu tak se aspoň uvidíme na tomhle

-> Denny881: spravne

Ja sem ze Slovenska na Zahori, podla moznosti bych dosel aj s par kamaratma
Jak psal Radekp, z Opavy by mohlo přijet víc aut včetně mě, teda pokud mi to vyjde a doufám že jo 

tak pokud bude nejaky rozumny termin tak bych se asik ukazal,ale posledni vikend srpna je pro mne asik nerealny...uvidime jeste neni nic definitivni...ale projel bych svou 1450:))
-> Doyle: Tož to fakt nevím jestli dojedu, víš ty vůbec jaká je to štreka z Valmezu do Rožnova a těch zatáček..................

-> Doyle: nějaký aktuality? :-)
Taky hlasim predbeznou ucast

-> Doyle: jako mě?
mno..někdy možná i raději nechala 
Já jen, že při zjišťování počtu a rezarvací něčeho je to celkem dobrý vědět 

tak drahé polovičky snad nemusíme komentovat.To je samozřejmost.Dyť je to víkendová akce, to by tě přece nenechala bez dozoru

-> Doyle: mno já bych taky vzal tu svou, každopádně.. musí taky vidět náký pořádný auta, ať jí přejdou motorky 
Takže je jasný, že jedna 2lůžková chata zamluvena
(teda předběžně..ale pochybuji, že by přítelkyně nejela
)

Takže je jasný, že jedna 2lůžková chata zamluvena