skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sraz škodovek na moravě ?
Cau kluci, my se taky zucastnime s pritelkyni
To jsem chtěl kluci slyšet
No jde spíš o to, vědět kolik aut asi přijede.Ne na přesno, ale třeba 30, 40, 50 atd. aby se rezervovalo místo.Ono ten kemp normálně funguje, takže abychom měli místo nějak pokupě a někdo bude chtít třeba chatku, někdo jenom stan (jinak 2lůžko chatka 300,- a 4lůžko 650,-
)Tak abych to mohl začít zařizovat.To samé s projížďkou a jinými připravovanými věcmi

No jde spíš o to, vědět kolik aut asi přijede.Ne na přesno, ale třeba 30, 40, 50 atd. aby se rezervovalo místo.Ono ten kemp normálně funguje, takže abychom měli místo nějak pokupě a někdo bude chtít třeba chatku, někdo jenom stan (jinak 2lůžko chatka 300,- a 4lůžko 650,-

)Tak abych to mohl začít zařizovat.To samé s projížďkou a jinými připravovanými věcmi

-> Doyle: Hele když pojedu já,tak snad strhnu taky někoho z Opavy,třeba Merfolka..a další co nejsou na virtu.....3,4auty bychom snad přijeli....
já bych jel........jen kdy a v kolik 

-> Gabriel: já uvidím s kým pojedu, pak se uvidí, možná pojede se mnou tomapa, nevím

-> Doyle: já si myslím, že z Brna by ještě jelo prá lidí, třeba JOhny Death, Petr81, Dušan..........se jich poptám

-> Doyle: já sem první 

když nebude 30 pplíků, tka nebude akce?
a nebo se jen něco omezí?

když nebude 30 pplíků, tka nebude akce?

-> Doyle: to už víš že pro mě někdo přijede?
hele vezme mě tam někdo?

hele vezme mě tam někdo?
Přijel bych taky ale neví jak to bude v praci!!
Tak když to jen namátko zesumarizuju
Reeaper
Karel.
aDAm
Qwert
Gabriel
Vena
Pitrys
radekp
Rooney
Sajmon
jirkas
kaprik faster
REMIX
Madman
doly120
Geminy
i se mnou to je nějakých sedmnáct lidí.No chtělo by to ještě tak do třiceti

Reeaper
Karel.
aDAm
Qwert
Gabriel
Vena
Pitrys
radekp
Rooney
Sajmon
jirkas
kaprik faster
REMIX
Madman
doly120
Geminy
i se mnou to je nějakých sedmnáct lidí.No chtělo by to ještě tak do třiceti

Reeaper 30.01.08 10:43:20 napsal:
-> radekp:
to by se v Rožnově muselo parkovat ve dvou poschodích
Sice by byl vidět spodek auta v barvičkách,ale radši zůstanu kolama na zemi:-)
-> Gemini: Přijeď,pokecáme!!
-> radekp:

Sice by byl vidět spodek auta v barvičkách,ale radši zůstanu kolama na zemi:-)
-> Gemini: Přijeď,pokecáme!!
slovac hlasi ucast.....obcas chodievam do RpR a stravil som tam aj jedno leto
-> Doyle: muzu dojet jen na tu projizdku po okoli?

asi dojedu

já jsem taky pro každou špatnost 

kdyby byl zájem o nějaký nocleh ať na hájenci či na sulově tak udělám virťácký ceny anebo sháním ještě nějaký věci na mou 120ls

-> Rooney:
jak bude moc lidí, tak dostaneš na střechu nášup ještě 
-> jirkas: pěkný, moc pěkný, ale na té Bílé to je drahý, ale zase podle toho to vypadá.. ve Starých Hamrech jsem dřív byl každej víkend u tety
hotel Sulov znám a jak koukám na fotky a ceny, tak víc než paráda 
-> Doyle:

-> jirkas: pěkný, moc pěkný, ale na té Bílé to je drahý, ale zase podle toho to vypadá.. ve Starých Hamrech jsem dřív byl každej víkend u tety

-> Doyle:

tak je to na nejlepší cestě to spustit

Taky bych přijel, at je nás ze severu víc 

je třeba se domluvit kapacita je velmi omezená cca 20 lůžek
jinak mám prsty ještě v tomhle www.sulov.cz
jinak mám prsty ještě v tomhle www.sulov.cz
-> Reeaper: v tom případě si zamlouvám druhé patro 

-> jirkas: to by nemuselo být špatné

-> Doyle: proč ne
Když budu mít čas tak vyrazím s bandou z Brna

2 reeaper mám v tom osobně prsty

-> radekp:
to by se v Rožnově muselo parkovat ve dvou poschodích
u brány by byl nakladač, kterej by ti na střechu hodil další auto a bylo by 
-> jirkas: to vypadá moc hezky
tam máš známý, nebo v tom máš dokonce osobně prsty? 

-> jirkas: to vypadá moc hezky

já bych se taky zúčastnil, a kdyby byl zájem mohl bych poskytnout zastávku v Bílé která není od Rožnova daleko a to konkrétně tady www.hajenka.eu
Reeaper 18.01.08 09:21:20 napsal:
-> Doyle: -> radekp: a ono to musí bejt něco monstrózního? Aby to nestálo zbyteně moc peněz
Nic monstrózního,"rodinn
ý" sraz typu Hrocháč je nejlepší!
-> Doyle: -> radekp: a ono to musí bejt něco monstrózního? Aby to nestálo zbyteně moc peněz

-> Qwert..: přesně 

-> Doyle 19.01.08 07:58:00: však není potřeba honit každou sekundu, spíš aby jsme si jen tak zablbli
-> Qwert..: právě proto chci jet někde na to větší prostranství, kde by byl nějaký ten slalom nebo parkování na přesno atd.Ono slalom se jel kdysi i přímo v kempu, ale nevím jestli to ještě teď půjde.A taky jde o to sehnat nějaké ty kužely a časomíra by byla jen tak stopkama, prostě slalom jen pro zábavu

-> Doyle 18.01.08 13:08:48: a aspon malinkej slalom by se nenašel ? někde na tom parkovišti...

-> Doyle: Semnou taky počítej na 100%
navržený program i místo a čas se mi taky líbí 

-> Reeaper:

-> Doyle: mno zní to rozhodně zajímavě

Taky bych se s dovolením dostavil 

-> Reeaper: právě, že nic velkého nechystám.V pátek by byl klasika příjezd, nějaké to grilování, pokec u ohně.V sobotu bych chtěl připravit takovou menší projížďku někam do okolí a mám zatím tři místa, kam by to šlo.Buď vyjet na pustevny nebo do Frenštátu na velké parkoviště u starého dolu,jezdí tam ale motokáry a třetí by bylo překvapení, zatím zjišťuju.Jinak u všech musím vyřídit nějaké to povolení a zorganizovat projížďku městem.No a při návratu by program pokračoval takovými menšími soutěžemi, jen pro zábavu.No a v neděli kolem poledne by se sraz ukončil

-> Doyle: Jdi do toho,min. kemp zaplníš,jestli se Ti zaplatí program,to je otázka...?
-> radekp: no jde spíš zatím o takovou sondu.Jestli bude dostatečný zájem, tak se do toho pustím a až bude ten správný čas, tak to sem hodím i s podrobným programem, s cenou a těmi věcmi okolo

Zní to dobře,nevím sice co bude za tak dlouhou dobu,ale rád bych přijel.
-> Doyle: jel bych a myslím že Pitrys s rapidem by jel taky!
-> Doyle: jop to je on podobnou fotku sem si taky poridil ;) no jinak prijet bych tam mozna prijel ;) snehulkou :)
-> aDAm: tak to bych si taky nechal líbit 

-> MATTESS: ne, dával jsem ho většinou těm, které znám dobře a jezdíme spolu na srazy

-> Doyle: promiň, ale to budeš dávat odkaz ke všem autům???
jestli pojede někdo z brna a vezme mě, tak bych taky jel jinak e-e.
taky se hlásim
-> aDAm: jj, ve fotogalerii jsou i fotky.Jinak doufám, že přijedeš

-> Reeaper: tak ono v roznove bejvaval sraz felicia clubu a na jednom sem byl a videl prvne na vlastni bulvy cabro ;) cerveny standart v tuningu ;)