-> castrol 02.07.23 17:07:23: u toho jsem se nejvíc zasmál
-> Karel. 02.07.23 17:20:28: tak se příště otoč,až za tebou zase budu stát při vyhlašování,podívej se na hvězdy a klidně jsi nějaké to slovo odlož
-> Jumbo 02.07.23 19:57:25: hele mě je tohle úplně jedno a nebudu nikoho budit,protože jsem odjížděl v době,kdy většina ještě spala a nemám zájem řešit,že je někdo prase a neumí se chovat,to by měl řešit pořadatel a nepouštět tam každý hovado co zaplatí vstupný...apropo partička s přístřeškama s celtovinou naproti mě,chodila chcát mezi auta a ráno to tam smrdělo víc než na tom hajzlu,všude poblitý,muzika na plný koule do 5hod ráno (ta mě nesere,usnu u všeho),ale abych byl nucen obejít celý plac,když se jdu poctivě vycákat do mušle,protože nechci šlápnout do hovna v trávě (ani bych se tomu nedivil,když jsem viděl,co tam dělají),z toho úplný extra pocit ze srazu nemám...z hajzlu jsem měl prostě prdel a neber to jako svojí chybu nebo něco takového,ale min. rok to bylo defakto to samý a prostě jeden hajzl nestačí na 250 aut,tam byla fronta snad od pátku a přišlo mě,že se lidi přišly vysrat,než vysrazovat.
Poznatek z letošta je,že Běšiny jsou taky plné takových hovad (hlavně ty závodní) co se ožerou a jsou potom akorát na pěst,ale když jedu na Želiv a nebo Výskytnou,tam se tancuje,hraje muzika,lidi se baví a když se neudrží na nohou,tak se rozloučí a jdou spát a do rána o nich neni slyšet a většinou tam zůstanu u ohně sám,nebo nějaký skalní fanoušek ještě,protože to všechno odpadne postupně...to jsou ty lidi opravdu tak jiní a nebo je už ta tradice,že tam a tam se dá ožrat a dělat bordel a jinde by mě pořadatel chytil za koule a vykopnul z akce,kdybych ve 3hod ráno položil cihlu na plyn svýho favorita,nastartoval a nechal ho tam bez výfuku štěkat v omezovači...dřív se třeba troubilo,což taky nasralo,ale lidi se toho chytly a postupně začal celý kemp,ne jeden nebo dva kreténi,co všechny naserou a já se nehodlám nikde s nikým "prát",platím jako všichni a jak se říká,svobota jednoho končí tam,kde začíná svoboda druhého,...ne,že já si chci užít sraz,že druhému pobliju a pochčiju auto a to je pro mě prostě orgasmus a když mě potom dotyčný ukopne hlavu,tak se tomu budu druhý den divit,protože jsem nic špatného neudělal,dělám to tak přece vždycky
PS: kdyby mě to tam nebavilo i přes to všechno,tak se netahám posledních 10let přes celou republiku...