Zeptal se nás kamarád: "Máte dárkové poukazy?" Napadlo nás tedy proč ne? Vždyť je to i skvělý dárek na Vánoce, narozeniny, drahé polovičce za odměnu nebo taky možnost jak se ho/jí zbavit na pár dní :-D . Navíc se s ním dá i něco málo ušetřit při registraci, protože na místě je registrace trochu dražší.
Cena poukazu je 450,-Kč
Pokud máte zájem, nebo nějaký nápad, napište nám do soukromé zprávy nebo na mail info@pohofest.cz
Tento druh poukazu je pro aktivní účastníky, v ceně je možnost absolvovat všechny soutěže srazu. Jsme schopni nachystat i jiný druh poukazu dle přání.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
14. Pohofest 28-6.-30.6.2024
prohledat
761 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.09.2020 do 22.11.2023, založil/a OndraKrupi
-> minno:
i tak je to někdy smrt v očích

-> palinator: To si musel mať na tachu 80.

-> Pavel P..:
Já měl zpravidla vždycky 65
Já měl zpravidla vždycky 65

-> palinator: už dvakrát jsem měl 63km na 50
a ted minulý týden 64km na 50ce před Benešovem od Týnce...

-> palinator: Důležitý je, jestli jsi to stihnul.. Stihnul ?

Udělejte laskavě něco s těma hajzlama, mám sto chutí vám tohle dát k úhradě 
Aneb když se jedeš v neděli ráno kvaltem vysrat na Benzinu..

Aneb když se jedeš v neděli ráno kvaltem vysrat na Benzinu..

-> Václav Vašák: seriová felda (za to ručím), ještě s 8mm ventily hlava (předface), já mám 90 kg. úprava na autě jediná - nebyly zadní sedačky, neboť jsem v ní spal a v nádrži byla verva 100 a n95 v poměru tak 80/20, toť vše. a na startu jsem moc nehrabal, neboť spojka není úplně špičková
-> marra_rwd 13.07.23 13:39:24: a auto a řidič je na tom váhově jak?Já rozhýbával nějakých 1200kg
a známe ty sériovky s vačkou a chipem 

-> Václav Vašák:
nechtěl bych ti kazit radost, ale já mám taky zcela sériovou feldu MPi...a byl jsi na sprintu o půl seKundu pomalejší
nechtěl bych ti kazit radost, ale já mám taky zcela sériovou feldu MPi...a byl jsi na sprintu o půl seKundu pomalejší

Děkuji organizátorům za pekný sraz. Omlouvám se za brzký odjezd v sobotu a že jsem si nepřebral ceny osobně, tak snad mě můj náhradník zastoupil a nedělal moc ostudu.
Musel jsem odjet s odtahem, neboť me potkala prasklá klika. No neměl jsme se v pátek rouhat
Musel jsem odjet s odtahem, neboť me potkala prasklá klika. No neměl jsme se v pátek rouhat

-> OndraKrupi: zdar,mám se zeptat,proč číslo 67 je s objemem 1,2L umístěno ve sprintu v kategorii U2,což je nad 1,3L...kamarád byl docela nasranej,i když byl na 3 místě (posledním),sice by byly jenom dvě auta v U2,ale to,že někomu něco funguje snad neznamená,že za to musí být potrestaný...a jo,mě felda po tom,co jsem přetočil 100 000km jede fakt jako hovado a nevím,co se s tou sériovou 1,3 stalo,ale dost možná to jsou ty delší tratě a ŘJ jsi na to zvykla.
Je to věc spíš technického komisaře,ale naše řady ze západu řídnou a hádej proč,...
Je to věc spíš technického komisaře,ale naše řady ze západu řídnou a hádej proč,...
-> castrol 02.07.23 17:07:23: u toho jsem se nejvíc zasmál
-> Karel. 02.07.23 17:20:28: tak se příště otoč,až za tebou zase budu stát při vyhlašování,podívej se na hvězdy a klidně jsi nějaké to slovo odlož
-> Jumbo 02.07.23 19:57:25: hele mě je tohle úplně jedno a nebudu nikoho budit,protože jsem odjížděl v době,kdy většina ještě spala a nemám zájem řešit,že je někdo prase a neumí se chovat,to by měl řešit pořadatel a nepouštět tam každý hovado co zaplatí vstupný...apropo partička s přístřeškama s celtovinou naproti mě,chodila chcát mezi auta a ráno to tam smrdělo víc než na tom hajzlu,všude poblitý,muzika na plný koule do 5hod ráno (ta mě nesere,usnu u všeho),ale abych byl nucen obejít celý plac,když se jdu poctivě vycákat do mušle,protože nechci šlápnout do hovna v trávě (ani bych se tomu nedivil,když jsem viděl,co tam dělají),z toho úplný extra pocit ze srazu nemám...z hajzlu jsem měl prostě prdel a neber to jako svojí chybu nebo něco takového,ale min. rok to bylo defakto to samý a prostě jeden hajzl nestačí na 250 aut,tam byla fronta snad od pátku a přišlo mě,že se lidi přišly vysrat,než vysrazovat.
Poznatek z letošta je,že Běšiny jsou taky plné takových hovad (hlavně ty závodní) co se ožerou a jsou potom akorát na pěst,ale když jedu na Želiv a nebo Výskytnou,tam se tancuje,hraje muzika,lidi se baví a když se neudrží na nohou,tak se rozloučí a jdou spát a do rána o nich neni slyšet a většinou tam zůstanu u ohně sám,nebo nějaký skalní fanoušek ještě,protože to všechno odpadne postupně...to jsou ty lidi opravdu tak jiní a nebo je už ta tradice,že tam a tam se dá ožrat a dělat bordel a jinde by mě pořadatel chytil za koule a vykopnul z akce,kdybych ve 3hod ráno položil cihlu na plyn svýho favorita,nastartoval a nechal ho tam bez výfuku štěkat v omezovači...dřív se třeba troubilo,což taky nasralo,ale lidi se toho chytly a postupně začal celý kemp,ne jeden nebo dva kreténi,co všechny naserou a já se nehodlám nikde s nikým "prát",platím jako všichni a jak se říká,svobota jednoho končí tam,kde začíná svoboda druhého,...ne,že já si chci užít sraz,že druhému pobliju a pochčiju auto a to je pro mě prostě orgasmus a když mě potom dotyčný ukopne hlavu,tak se tomu budu druhý den divit,protože jsem nic špatného neudělal,dělám to tak přece vždycky
PS: kdyby mě to tam nebavilo i přes to všechno,tak se netahám posledních 10let přes celou republiku...

-> Karel. 02.07.23 17:20:28: tak se příště otoč,až za tebou zase budu stát při vyhlašování,podívej se na hvězdy a klidně jsi nějaké to slovo odlož

-> Jumbo 02.07.23 19:57:25: hele mě je tohle úplně jedno a nebudu nikoho budit,protože jsem odjížděl v době,kdy většina ještě spala a nemám zájem řešit,že je někdo prase a neumí se chovat,to by měl řešit pořadatel a nepouštět tam každý hovado co zaplatí vstupný...apropo partička s přístřeškama s celtovinou naproti mě,chodila chcát mezi auta a ráno to tam smrdělo víc než na tom hajzlu,všude poblitý,muzika na plný koule do 5hod ráno (ta mě nesere,usnu u všeho),ale abych byl nucen obejít celý plac,když se jdu poctivě vycákat do mušle,protože nechci šlápnout do hovna v trávě (ani bych se tomu nedivil,když jsem viděl,co tam dělají),z toho úplný extra pocit ze srazu nemám...z hajzlu jsem měl prostě prdel a neber to jako svojí chybu nebo něco takového,ale min. rok to bylo defakto to samý a prostě jeden hajzl nestačí na 250 aut,tam byla fronta snad od pátku a přišlo mě,že se lidi přišly vysrat,než vysrazovat.
Poznatek z letošta je,že Běšiny jsou taky plné takových hovad (hlavně ty závodní) co se ožerou a jsou potom akorát na pěst,ale když jedu na Želiv a nebo Výskytnou,tam se tancuje,hraje muzika,lidi se baví a když se neudrží na nohou,tak se rozloučí a jdou spát a do rána o nich neni slyšet a většinou tam zůstanu u ohně sám,nebo nějaký skalní fanoušek ještě,protože to všechno odpadne postupně...to jsou ty lidi opravdu tak jiní a nebo je už ta tradice,že tam a tam se dá ožrat a dělat bordel a jinde by mě pořadatel chytil za koule a vykopnul z akce,kdybych ve 3hod ráno položil cihlu na plyn svýho favorita,nastartoval a nechal ho tam bez výfuku štěkat v omezovači...dřív se třeba troubilo,což taky nasralo,ale lidi se toho chytly a postupně začal celý kemp,ne jeden nebo dva kreténi,co všechny naserou a já se nehodlám nikde s nikým "prát",platím jako všichni a jak se říká,svobota jednoho končí tam,kde začíná svoboda druhého,...ne,že já si chci užít sraz,že druhému pobliju a pochčiju auto a to je pro mě prostě orgasmus a když mě potom dotyčný ukopne hlavu,tak se tomu budu druhý den divit,protože jsem nic špatného neudělal,dělám to tak přece vždycky

PS: kdyby mě to tam nebavilo i přes to všechno,tak se netahám posledních 10let přes celou republiku...
Díky za azyl a maso a židličku a ...., ....., ..... a ..... štikovi a spol
PS: jaká že byla tajenka z orienťáku? A která sakra byla ta cedule se žlutým podkladem?

PS: jaká že byla tajenka z orienťáku? A která sakra byla ta cedule se žlutým podkladem?

-> rsvancara 04.07.23 21:29:59: tak určitě.

-> saskyn2 05.07.23 01:20:49: tak za 13let abychom nebyli.... 

-> OndraKrupi: Jo taky jsem si říkal
Ale tak reklama dobrá ne, už jste místně mediálně známý sraz
Náhodou to na mě vyskočilo.

Tak příští rok se prej mám přihlásit s GLi na sprint a jet i Opočno a spanilku. Aby se velkej Víťa nenudil a malej Víťa to poznal i z druhý strany barikády než točit sprinty od příkopa :-D
-> saskyn2: některé fotky jsou takové.....
jiné. ale tak co

-> Skili: jsem to zapomněl dát veřejné. teď už to jede.
-> k.jarek: děkuju
Já taky děkuju za skvělej sraz, zase se to kvalitou posunulo o kus dál.
Jen takový malý dotaz, kde najdu časy slalomu, atd., když dám na pohofest.cz online výsledky tak to vyhodí: Chyba 404 - neexistující stránka
Jen takový malý dotaz, kde najdu časy slalomu, atd., když dám na pohofest.cz online výsledky tak to vyhodí: Chyba 404 - neexistující stránka
Sraz byl super, což už jste ostatně dokázali už dřív, že umíte.
Jen prosím pokračujte s AOS. Byla velmi fajn udělaná a byla to supr zábava.
Jen prosím pokračujte s AOS. Byla velmi fajn udělaná a byla to supr zábava.
Za mě drobný bonus k mojí celkové spokojenosti s průběhem akce byl ten fakt, že jsem konečně po skoro 20-ti letech tady na Virtu přiřadil ke známým nickům i obličeje.
Jinak něco málo zde:
skoda-virt.cz/cz/.../879- pohofest-2023
Jinak něco málo zde:
skoda-virt.cz/cz/.../879- pohofest-2023
Taky bych chtěl všem, a předevřím pořadatelům ještě jednou poděkovat za naprosto famózní akci, a ještě jednou se omluvit za narušování zavedených pořádků, a to jmenovitě ztrácení rukou na preclíku, a posléze komplikování papírování v podobě předávání místa v AOS na jiného účastníka. Původně opravdu ani jedno nebylo zamýšleno. 

Já taky musím pochválit, sraz byl naprosto super, skvělý pokec, soutěže, jidlo, prostě všechno...a hajzly jsou u takových akcí vždycky problém, z toho bych si nedělal hlavu, lidi jsou prostě prasata a to by tam musela jedině sedět(nebo spíš litat s mopem)hajzl bába. Zvláštní pochvalu musím dát Bukajovi, je fakt blázen v pozitivním slova smyslu a jsem rád, že takovyhle lidi ještě existují 

Taktéž poklona a díky vám všem za parádní sraz. Organizace a průběh opět za 1*. Nevím, kde neustále berete inspiraci a kolikrát ani energii, ale jen tak dál.
Mimochodem, doufám, že ten terminál na stánku udržíte.

Za mě obrovské díky Ondrovi a všem organizátorům, opět jste se překonali a já opravdu hluboce smekám před tím, jak dokážete sraz vést a neustále vymýšlet nové způsoby, jak ho udělat lepším. Parádní atmosféra, parádní organizace, parádní zázemí, parádní zábava, parádní úplně všechno. Máte můj obdiv, jak skvělej dokážete tenhle sraz udělat a ještě jednou veliký díky, že to děláte, protože věřím, že to není žádná sranda. A teď nezbývá než se těšit na další ročník. Díky! 

Tak ty zachody to je tragedie i bez takovýho dárečku. A nebo jen stárnu...
-> Jumbo: dal bych like, ale bohužel není kde brát ;-)
Já konečně doma, a jdu trochu dospat spánkový deficit. Cesta domů byla časově náročná, jsem rád že jsem porostrkal po park placech soupravu
a na vybalování už nejsou síly.
Letošek za mne programově naprosto supr, ač se přiznám, že z našeho doupěte jsem moc nevylezl, tak i tak se mi podařilo příjemně poklábosit se spoustou lidí, a program krásně plynul, bez zaškobrtnutí. Pátečnímu dešti před zručkou se holt poručit nedalo.
Ovšem velké díky za AOS. Chápu že mnohým se to na úkor slalomu a hlavně sprintů líbit nebude, ale kluci pokračujte. Forma kterou jste zvolili je perfektní. Rychlá, svižná, ,,jednoduchá", co se dá i v jednom (ačkoliv vím, že jsem jí pěkně prosr.l
,z vlastní blbosti).
Všem co se nějak podílejí na organizaci, za letošek velké díky
P.S.: Dávám si závazek , na rychlé vytvoření galerky.
Edit: Tak ke mně prosím buďte časově shovívavý, teď koukám na kartu a je to zas přes 1000 fotek jen ze spanilky. Ale měli by se najít všichni.
Já konečně doma, a jdu trochu dospat spánkový deficit. Cesta domů byla časově náročná, jsem rád že jsem porostrkal po park placech soupravu

Letošek za mne programově naprosto supr, ač se přiznám, že z našeho doupěte jsem moc nevylezl, tak i tak se mi podařilo příjemně poklábosit se spoustou lidí, a program krásně plynul, bez zaškobrtnutí. Pátečnímu dešti před zručkou se holt poručit nedalo.
Ovšem velké díky za AOS. Chápu že mnohým se to na úkor slalomu a hlavně sprintů líbit nebude, ale kluci pokračujte. Forma kterou jste zvolili je perfektní. Rychlá, svižná, ,,jednoduchá", co se dá i v jednom (ačkoliv vím, že jsem jí pěkně prosr.l

Všem co se nějak podílejí na organizaci, za letošek velké díky

P.S.: Dávám si závazek , na rychlé vytvoření galerky.

Edit: Tak ke mně prosím buďte časově shovívavý, teď koukám na kartu a je to zas přes 1000 fotek jen ze spanilky. Ale měli by se najít všichni.
-> Václav Vašák: Zachod se posunul a vypustil hned, jak mi to jeden z ucastniku rekl, umyl se do cista chvilku po tom... Mozna kdybys misto fotek zasel za nekym z nas, nemuselo to videt vic lidi...
Kdyz o necem nevime, tak se to spatne resi...
A tim bych tu debatu ukoncil...
Kdyz o necem nevime, tak se to spatne resi...

A tim bych tu debatu ukoncil...
-> Václav Vašák: zbytečný plýtvat slovama.
-> castrol: To tam nechal...
-> Václav Vašák: to je jedine co si si odniesol zo zrazu??
-> Karel. 02.07.23 16:54:42: říkáš,že půlka toho je od tebe jo? 

-> Václav Vašák: tohle podtrhuje tvoji inteligenci.
-> Vojťas: taky mě brali v pátek,ale vše ok

Letošní sraz se opravdu vydařil 
PS: nedělní ranní překvapení co jsi budu pamatovat opravdu dlouho

PS: nedělní ranní překvapení co jsi budu pamatovat opravdu dlouho

-> Pavel P..: já vím přece jsme na sebe mávali 

-> Vojťas: zrovna jsme jeli kolem kdyz tam stali a cumeli na motor

Pane řidiči, co ty kola, nějak hodně lezou ven, nemyslíte?
ale dopadlo to dobře.
Někdo další pod drobnohledem orgánů?

Někdo další pod drobnohledem orgánů?

Nějakým metal polishem to určitě prokoukne. Ale zázraky bych nečekal.