Kdysi mi na rapidu odešel přítlačák. Rozlítla se talířová pružina. Ale naštěstí se ty packy zasekaly mezi lamelu a přítlačák, takže přenos síly stále probíhal. Domů z vejletu cca 100km jsem se vrátil a pak s tím ještě 14dní jezdil do práce...
-> OndraKrupi 12.06.22 12:17:47: Tak bez spojky se dá jezdit krásně bez cukání, ale problém je s rozjezdem na jedničku. To musíš chcípnout motor a pak zařadit za jedna a start - pokud zrovna nejedeš někde ve městě ve špičce nebo v koloně, kde se zastavuje, tak není problém
-> OndraKrupi: Tak když to umíš, tak spojku za jízdy nepotřebuješ a žádný skákání se nekonná. Občas jsem línej (u sériovky) tu spojku šlapat, a tak trénuju. Žádný přes zuby, žádný poskakování. A spolujezdci nechápou, že 2 pedály stačej.
-> OndraKrupi 11.06.22 22:24:58: Hlásím se do této kategorie - jízdu "na startér" jsem začal trénovat už kdysi s Plynovkou (firemní Renault Rapid 1986), když prdlo spojkové lanko a nebyl čas koupit nové, pak s Teleportem (Dacia 1307) se stejnou závadou, a poslední dobou hlavně v zimě se 130LPG, která už nemá moc kompresi a za mrazu nechytá na LPG, takže když jsem zapomněl přepnout na benzín, uchlastal jsem to na plyn a musel ze zahrady (do kopečka) vyjíždět pomocí startéru, abych následně auto pustil z kopečka k lesu...
-> OndraKrupi: Budu doufat, že to dopadne. Ne ta skarpa, ale účast. K 30.6.zasadnim způsobem měním způsob obživy, není to příliš příjemná situace. Vyndat rozdělané auto po 26 měsících z dílny by byla ta jediná správná motivace.
-> kraska98: Jenže tímhle stylem pak prochč...e časem celej areál A to aby Ondra za dalších 10let hledal novej areál, protože nebudete chtít nikde stát -> Jumbo: Že děkujem