skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
13. Pohofest 30-6.-2.7.2023
prohledat
677 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 14.09.2020 do 29.05.2023, založil/a OndraKrupi
Tak jsme taky doma, cca 600km po ose dalo docela zabrat, ale aspoň si něco vezu
také chci poděkovat pořadatelům, že výborně zvládli sraz na novém místě. Za mě spokojenost.

Za mě jen jeden obrovský dík celému PohoFest týmu, bylo to naprosto super. Máte můj obdiv, jak dokážete tak obří akci vést a zajistit pro všechny skvělej víkend. Byl to vskutku Přepychový PohoFest a ještě jednou velký díky za super akci!

Ahoj vsem... Tak uz jsme dorazili domu, vsechno vybalili a chtel bych jenom rychle vsem podekovat za ucast a hlavne za pomoc s tim, ze cely sraz probehl bez vetsich problemu a komplikaci... Novy areal prinesl nove moznosti, ale i nove vyzvy, takze budeme radi za jakekoliv komentare k tomu, co zlepsit do pristich let...
Letos jsme si taky poradne uvedomili, ze se za tech 11 let postupne zmenil druh vecerni zabavy v arealu a tak pro dalsi roky zmenime nektere veci ohledne zvuku a hlavne vecerky tak, aby to vyhovovalo vetsine z vas....
Jeste jednou diky za prepychovy Pohofest 2021...
Letos jsme si taky poradne uvedomili, ze se za tech 11 let postupne zmenil druh vecerni zabavy v arealu a tak pro dalsi roky zmenime nektere veci ohledne zvuku a hlavne vecerky tak, aby to vyhovovalo vetsine z vas....
Jeste jednou diky za prepychovy Pohofest 2021...
No to je parba

-> Vojťas: Tos byl ty?

-> 1560: to uz mi nemusis psat, kdyz si mi to rikal osobne 

Borci jestli mate nekdo stred masky na uzovku v peknym stavu, a nejaky dobovy doplnky, plus pekny disky na emko, odkoupim.
-> Vojťas: Az v 11, jsem musel jeste do kanclu

-> Bukaj: Leštil si aj neumatiky?

Naloženo, umyto (déšť pomohl
), ještě umýt a naložit sebe a spolujezdkyni a hurá směr Přepychy

-> Jumbo 02.07.21 10:13:29: kurňa to je zázemí! 

-> Pavel P@nkáč: neprší, je pod mrakem.
Objednejte příjemné počasí bez deště. Zítra dorazíme, snad.
-> Jumbo: prší?

Ahoj, jak to bude na místě:
Kdo NEMÁ svůj test, certifikát atd. přijede na parkoviště před areálem, kde si může zakoupit a udělat SAMOTEST (50,-Kč) - poté s testem jede na bránu!
Kdo MÁ svůj test, certifikát, prohlášení atd. jede rovnou na bránu.
Připravte si prosím přesnou hotovost, a registrovaní se hlásí podle příjmení.
Kdo NEMÁ svůj test, certifikát atd. přijede na parkoviště před areálem, kde si může zakoupit a udělat SAMOTEST (50,-Kč) - poté s testem jede na bránu!
Kdo MÁ svůj test, certifikát, prohlášení atd. jede rovnou na bránu.
Připravte si prosím přesnou hotovost, a registrovaní se hlásí podle příjmení.
-> Čokin: NTB a 2. obrazovka. projektor jsem letos nebral
-> 1560: uz si vyrazil? 

-> vhml: uklouzne na mýdle 

-> 1560: alebo na biznis aby to potom predaval ako RARYTA!! za stonasobok nakupnej ceny
To ma na vlek

-> Tomaso435: neříkej mi že máš užovku 

Kdyby někdo měl a za rozum prodal 2ks obutých disků na úzkou škodovku 155 r14 a dovezl by na pf , tak bych vzal.
-> OndraKrupi: Fotbal nějakým způsobem bude nebo to jistí hospoda s TV

-> Enggik: Zdar, hodil bys mi do SZ telefon? Mozna bude potreba nejake audio na sraz z Prahy...
Přátele, vzhledem k tomu jak se u mne vyvíjí situace, tak to vypadá, že cestou tam budu mít dosti volného prostoru, takže kdyby někdo potřeboval něco přiblížit v pátek (nakládka ve čtvrtek) z prahy, ať dá vědět, případně i samozřejmě ta samá nabídka platí i na nedělní cestu zpět.
A dál, můžu nabrat stolní fotbal. Byl by zájem? Večer k pivku, nějakej turnaj

A dál, můžu nabrat stolní fotbal. Byl by zájem? Večer k pivku, nějakej turnaj

-> Tomaso435: Super, díky

-> k.jarek: ten test si uděláš na místě a předložíš k nahlédnutí při vjezdu a vše OK. samozřejmě nevyhazovat pro případnou kontrolu.
-> OndraKrupi: Jen otázka k těm samotestům, vzhledem k tomu, že nebudeme mít potvrzení od zaměstnavatele kvůli HO. Byl by problém se otestovat vlastním flusacím testem? Přitulka si musela nějaké pořídit kvůli docházce do zaměstnání, ale teď při práci z HO je již nevyužije, tak jestli by to byl problém? Alespoň bychom se toho zbavili. Případně zda by stačilo obdobně jako u toho zaměstnání si udělat test den předem (večer) a vyfotit výsledek testu i s datem?
-> pavucina: myslím že tělovýchova se ve škole označovala jako Tv a ne BDSM, ale už jsem ze školy dlouho pryč.
-> pavucina: Ve zdravým těle zdravý duch 

-> pavucina: Tak místa snad bude dost, ale bude to asi veselé... Jinak umím dobře křičet, tak snad rákoska nebude třeba...
-> 1560: No nerikej, ze se zivis jako ucitel a uz vibec mi nerikej, ze telovychovy ? 

-> 1560:

-> pavucina: Rákosku umím též dodat. I bičík nebo důtky. Dle libosti. Pěkně to štípe 

Je to dobrý, nastesti to jde otevrit jako obrázek.... Díky
Ve spojení s novým areálem to bude dobrej boj, ale to se poddá, vzal bych rákosku pro rychlejsi respekt a pujde to.
Ve spojení s novým areálem to bude dobrej boj, ale to se poddá, vzal bych rákosku pro rychlejsi respekt a pujde to.
-> pavucina: stačí :-D lupou to pujde přečíst

-> 1560: no něco tam o dešti je. Uvidíme.
-> pavucina: tak letos ještě větší frmol než kdykoliv.
tak nějak nevím, kde mě hlava stojí. Seznam pošlu.

-> EDoZoNe: ano samotesty vezeme. budu ještě posílat email ohledně situace
Měl bych dotaz ohledně těch samotestů - budou? Já teď zjistil, že nás v práci už testovat nebudou, takže potvrzení, se kterým jsem počítal, mít nebudu a rád bych si tak u vjezdu zakoupil šťourátko, pokud by byla možnost 

A bude pršet?
Ne vážně, výhled na počasí jest jaký?

-> pavucina: Pokud můžu soudit podle počtu rezervací na parkování, tak to bude solidně velký sraz...
-> OndraKrupi: Jak to vypadá s počtem registrovaných ? V předchozích letech bylo průbezné hlášení stavů
Ale nic se nedeje, chapu neni moc času, jen kdyby náhodou.
Jinak už se těším ! tak klidné přípravy přeji.

Ale nic se nedeje, chapu neni moc času, jen kdyby náhodou.
Jinak už se těším ! tak klidné přípravy přeji.
-> OndraKrupi: ok kdyby něco, tak stačí říct
-> 1560: doprava, hele nevím, zatím nic, hodně věcí jsme pořídili a pořídíme přímo na místě. tak snad se letos vejdeme do aut