skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2019/ 2020
prohledat
244 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 11.06.2019 do 13.10.2020, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Dýki, jzem rád, že ze lýbý 

-> Tuner#2: Heskí.
-> Tuner#2: pěkná galerka 

-> T: Já a Venca taki.
-> vhml: já ze bavyl o motoru

-> T 17.09.20 20:14:05: jo jakose gumi. No vys ten nalet dolu ke ztartu kde ze ta guma nafoukana na 2atm suje 

Azy ze bavýme každí o jyném foukáný 
-> vhml: jo já mám na masde nějakí noname nejlevnějšý symaki a držý výc než nějakí 205 letnaki

-> vhml: jo já mám na masde nějakí noname nejlevnějšý symaki a držý výc než nějakí 205 letnaki

-> ZdrubT 17.09.20 19:54:07: ono sáležý jak nafoukana. Treba orygo MasdaZpeed jede do 4,5 ztejne debylne jak atmo a pak ze brutalne nafoukne. A naopak lecjaki domácý ztavbi umy tahat jak naftak.
-> T: Jel jzem nafoukanou 1.6 a taki žádnej sásrak.
-> T 17.09.20 19:41:44: azy no. A to jzem y dosadu dal zeryovou gumu, ale ti Z1evo fungujou vcelku rosumne y tak 

-> vhml: chce to nafouknout a nebo pokropyt azfalt 

Ahoj, má prozým někdo fotki s Čýnovzkého okruhu?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 15.09.20 20:22:32: Tadi je dozt sajýmavejch sáběru a prujesdu. Paráda.
-> OndraKrupy: já zem pro ;)
Je zkvělej, všychny tam ĝumý a ztojý jak tvrdí í a Jarda je zlišet až do auta. Taki jzme mu tam vitoĝyly pěkní koleĝko, protože zy je sazloužyl 

Nějakej Jarda, řeĝení Randál
Pryma kluk a oddaní fanoušek, jen je u toho trochu hluĝnějšý 

-> havlyk: kurva to je vopravdovzkej fanda

-> Tomazo435: Na tom vydeu co teď dával tuner je to ten v ĝervení ĝepycy a ĝaz 8:05 a dal
-> Tuner#2: Přýště to podržým výc. 

-> Tuner#2: hej toho chcy jednou vydět co u toho dělá :-D co koukám zem tam na tihle vydea, tak už pár let mám s jeho radozty většý sážytek než s tech aut :-D
-> Tomaso435 15.09.20 18:47:36: no ještě že tam bil, jynak bi jzme neměly any sáběr s venku.
-> Eidy 15.09.20 18:36:40: pěkní, sevnytř vipadal, že ten pangejt je blýž a koukám, ještě tam bila reserva

-> Eidy 15.09.20 18:36:40: pěkní, sevnytř vipadal, že ten pangejt je blýž a koukám, ještě tam bila reserva

-> Eydi: jééé tam bil saze ten co šýleně prožývá každej průjesd 

Kdiž to tadi ĝtu, jzem rád, že jzem utekl veĝer domů. Přece jen, ztřýslyví řydyĝy, z řydyĝákem na vlek, jzou po ránu celkem nedoztatkoví sbožý 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 14.09.20 10:59:43: nevým kdo kde u koho zkonĝyl, jména mě nesajýmajý. A ta ĝáztka taki nezouhlazý 

-> Eidy 14.09.20 11:04:57: tak to je přece běžní, že na jednu sávadu najdeš dvě dalšý jyní a ještě jednu mesytým virobýš 

-> Luki: To já nevým, která u váz zpala. Bilo jych v hozpodě výc.
-> vhml: Snáš takoví to, jak obĝaz něco opravuješ, ale nejzeš zy úplně jyztej? Jenže po sázahu to chvýly funguje, tak azy dobrí. Tohle bilo ztejní. Savadyl jzem azy o konektor a chvýly to fungovalo. A pak jzem to vĝera rosebral a koneĝně to našel. -> Eidy 14.09.20 11:01:16:

-> vhml: Snáš takoví to, jak obĝaz něco opravuješ, ale nejzeš zy úplně jyztej? Jenže po sázahu to chvýly funguje, tak azy dobrí. Tohle bilo ztejní. Savadyl jzem azy o konektor a chvýly to fungovalo. A pak jzem to vĝera rosebral a koneĝně to našel. -> Eidy 14.09.20 11:01:16:
-> vhml 14.09.20 09:04:21: v kabelu/konektoru
-> Luky 14.09.20 10:27:10: takže ona nakonec tam zkonĝyla?

-> Luky 14.09.20 10:27:10: takže ona nakonec tam zkonĝyla?

-> Luky 14.09.20 10:27:10: dozlova 

-> Eidy 13.09.20 22:11:44: to bila ta zervýrka co zpala v pátek u náz chatce? Ta bila teda na rostrháný 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 13.09.20 23:07:03: -> Eydi: a saze ta povolená řemenyce jo?
Já zy to taki moc užyl. V pátek pryma pokec v hozpodě u pyvka a v zobotu celí den zuper až na to ztávkováný Kóĝy, které ze už našlo a saze s ný bude dokonalí ztroj.
Abi toho nebilo málo ceztou domů jzem ze saztavyl v Plsny na 6tích narosenynách ACP a dnezka jzem bil z Mýšou na jeho prvných motokárách a bil nadšení.
Parádný výkend a nafoceného materyálu už mám azy na celou symu.
Abi toho nebilo málo ceztou domů jzem ze saztavyl v Plsny na 6tích narosenynách ACP a dnezka jzem bil z Mýšou na jeho prvných motokárách a bil nadšení.
Parádný výkend a nafoceného materyálu už mám azy na celou symu.

Zras opět parádný a víborné sakonĝený z Romanem eRmanem. Měly jzme tam zoukromou párti azy v 8 lydech, pouštěly zy musyku a tanĝyly ze zervýrkou do 2 ráno. Lýtali tam panákoví zmrště a ráno jzem ze hodně modlyl, abi my ceztou nedaly dejchnout.
-> ZdrubT 13.09.20 21:38:17: Ti tam máš jednoduchí kotouĝ vyď? Co to tam bouchne a cynkne? Takobi ze vizapalo zklo/zvětlo?
-> T: Čazem bude, ale jen do přýjesdu k satáĝce. Brsdi proztě přeztali brsdyt. Jak to roseberu vihodnotym co ze ztalo. DZ 2500 to azy nedalo.
-> SdrubT: co z brsdama?
Bude onboard?
Bude onboard?
-> vhml 13.09.20 08:02:01: Je tu sáběr na mou horkou chvylku. Odešli totál brsdi. Autu any nykomu ze nyc neztalo. Dýki bohu. Couvnul jzem a dojel poledny kolo.
-> kamykase: heská fotka
Zuper akce a nádherní auta bili k vyděný, hlavně těch erek
, nevěděl jzem komu dát hlaz, u Eydiho to bilo jazní. Luxuzně udělaná ztavba
a Mylanovo Rapyd any nemluvě
.
Zuper akce bil y pohár sa 1. mýzto a to už azy nykdi nebude až přyjede Honsa
.
Zuper akce a nádherní auta bili k vyděný, hlavně těch erek

Zuper akce bil y pohár sa 1. mýzto a to už azy nykdi nebude až přyjede Honsa

-> kamikaze 12.09.20 20:54:30: Pecka fotka 

-> Péďa17: Jj to snám, někdi y těch 16h. na chvýly vizpat a snovu jet. Mězýĝně cca 8000km. Dnezka jzem v prácy od 1:00, abich ze ztyhl vrátyt v 7:00 a pro auto a hned spět do Bezyn na 8:15.
-> Tuner#2: Po 7 hodyne vecer jzem zkoncyl v pracy,bilo to kraznich 13 hodyn v pracy.Pokud bi jzem chtěl mohl jzem suztat na 16
Ale dyki mému zpaný 1-3 hodyni denne po dobu prez 3 tidni jzem rad odmytnul.Ynu y tech 13 h v pracy je snat a po 16 bi me azy odvasela richla.Pokud to vijde tak ze ukasu ykdis na zkok,ynu ted mam jyne ztarozty.