skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
Jak to bude s tím počasím teda? Bych potřeboval dneska obout kola a zatím si můžu leda házet korunou:-)
Já bohužel tentokrát nedorazím, tluče se mi to s fichtlcupem 

-> Tuner#2: Nn, doma práce dost
-> Tuner#2: proto jsem psal spotřebakem.
Tom nejede.

-> Antony - zrušená registrace 22.10.17 19:33:29: Aha, tak to asi nedám
Co Nwkt? jedeš fotit?

-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.10.17 19:23:36: No to bych rád, ale vypadá to s touhle variantou velmi bledě. dorazit v noci domu a v pět ráno jet zase zpět

-> Tuner#2: potřeboval bych stahnout od pilota 105 sedačku, ale asi od někoho, kdo pojede spotřebákem. Anebo si udělám cestou domu zajižďku 

-> M@rtin 22.10.17 19:07:02: Tak v pátek tam budeš určitě O2 a v sobotu bys mohl vytáhnout pořádný auto 

Tak já nakonec nepojedu ani na kukačku.
Jet v pátek domu a v sobotu zase zpět
Jet v pátek domu a v sobotu zase zpět

Já jedu, ale otázka je zda se přes týden dostanu do Plzně, spíše ne. Ale napiš o co jde...
Pánové Plzeňáci, kdopak jedete do Mostu? Měl bych na vás prosbičku. . .
-> Kocvin 21.10.17 16:34:32: OK přihlaš se až tam budeš 

-> Tuner#2: Ok
Stejně se tam budu někde poblíž motat, chci okouknout ty vaše stroje..

-> Kocvin 21.10.17 12:57:17: Eidyho a my tam zůstáváme většinou do konce, takže to klidně vezmu po odjetí všech jízd já
Přes den to bude ve Volvu.

Chlapi je to lehká papírová bedna 28x27x19 cm..
Koho mám teda hledat Eidyho či Vencu?

-> Venca.: rozbít cestou domů asi ne. Vejít by se mělo, záleží ale na konkrétní krabici. Ale to je spíš dotaz na-> Kocvin:
-> Luky: Ti to klidně přivezu...pokud se to nedá rozbít a vejde se to do kufru od Miaty 

-> Tuner#2: Ze zkušenosti předpokládám, že déšť se odsune až na neděli. Ale je to ještě daleko. No a pak asi Nankang.
-> Eidy 20.10.17 23:31:05: To máš stejnou vizi jak já? Včera jsem to nadhodil v tématu jaké pneu. Jinak podle windguru to není vůbec zlý, ale týden dopředu to ještě nikdy nikomu nevyšlo... Sleduju počasí celé léto kvůli pracem a z bídou na dva dny dopředu se tomu dá věřit.
Mimochodem to zatím vypadá na mokrou trať. Je to ještě týden, tak uvidíme. Ale zatím to vypadá na driftiádu. A to jsem si říkal, jak tam teď nechám gumy a pořídím na další sezonu Nankangy.
-> Luky: Já budu ráno sundavat Kóču z plata a pak se budu soustředit na jízdy. Stačí, když mě tam ráno Venca najde a hodíme to do auta. Zpravidla býváme hned vpravo na parkovišti. Odpoledne to dám Tunerovi2 a ten ti to pak přiblíží.
-> Eidy: jo tak se tam prosím nějak domluvte. Pokud to Venca pobere do Miaty, bylo by to pro mě asi nejlepší. Ale kdokoliv kolem Plzně pro mě bude dobrá volba v porovnání s Kocvinovo Slezským Polskem
(I když vlastně Venca chce jet pak odpoledne zase kupovat nějakej křáp
)

(I když vlastně Venca chce jet pak odpoledne zase kupovat nějakej křáp

-> Luky: Já tam asi pojedu s plaťákem, takže věci můžou být celý den v Oslíkovi (Volvo) a na konci dne je předám komukoliv dalšímu.
-> Luky 20.10.17 22:50:28: Když tam bude do konce jako já, tak není problém, ale při ježdění nic v kufru co bude lítat po autě a podrape všechno nechci. Ten Venca by spíše mohl 

-> Tuner#2: hele já bych z toho radost měl, ale bohužel zatím ani ťuk
Krabice autíček a 2 kryty na mlhovky právě na Evo

Krabice autíček a 2 kryty na mlhovky právě na Evo
-> Luky 20.10.17 22:05:56: Když to bude malý a čistý nemám problém
ale z tohodle -> vhml 20.10.17 22:08:37: mít radost fakt nebudu 

-> vhml:
Hlásíš se? Nebo vlastně Venca by mohl když bydlí přes kopec...

Hlásíš se? Nebo vlastně Venca by mohl když bydlí přes kopec...
-> Luky 20.10.17 22:05:56: to bude mít radost až poveze v kufru umaštěnej japonskej diferák 

Kucí, Kocvin mi tam přiveze balíček, mohl by mi to někdo přiblížit někam do Plzně? Třeba -> Tuner#2: ???
-> Luky: -> Tuner#2: Je to i na stránkách Autodromu,ale mezi akcemi to neni www.autodrom-most.cz/cz/.
../youtuber-erik-meldik-se
-setka-s-fanousky-na-autod
romu
-> Luky 20.10.17 07:15:25: Jo už jsem se dočetl, že to je ten z viral brothers, nějak tohle moc nesleduju a jméno a xicht z té fotky mě nic neřekl.
-> Tuner#2: 309 GTI 

-> Venca. 19.10.17 19:55:01: ne, jen je z auta obraný to nejhorší bláto. Zatím mám hozenou poptávku, že prý není problém sehnat. Víc nevím.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 19.10.17 21:05:36: tomuhle nesmíš věřit ani nos mezi očima
Předpokládám že z toho vznikne zase nějaký virální prank video
-> Tuner#2 - zrušená registrace 19.10.17 21:05:36: tomuhle nesmíš věřit ani nos mezi očima

-> Venca. 19.10.17 21:18:08: z takovej akcí, kdy jsme jeli ve 3 ráno jezdit do Sosny, nebo v 1 na slalom do Zlína už jsem asi vyrostl 

-> vhml: Si přivstaneš... já to tam mam taky přes půl hoďky 

-> Venca. 19.10.17 20:45:23: se ti řekně v 7 když to nemáš přes hodinu cesty vůbec na tu benzínku
Vepředu R888, vzadu měkký nebo tvrdý Nankangy podle počasí. Jen nevím jestli sebou vzít dopálit 2 slicky nebo sériovky.

Vepředu R888, vzadu měkký nebo tvrdý Nankangy podle počasí. Jen nevím jestli sebou vzít dopálit 2 slicky nebo sériovky.
Vůbec nevím co je to za typa, ale v neděli ježdění po obědě zdarma: www.facebook.com/events/2
029538390612692?acontext=%
...
-> vhml: Od devíti už se jezdí pokud se nepletu, takže bych klidně vyrazil už ve čtvrt néli v sedm. Co dáváš za gumy?
A ten Most je teda od 9? Takže třeba v půl osmý sraz?
-> vhml 18.10.17 13:20:06: JJ Vervu tu maj, pokud to stihnu z práce brzo domů, tak bych se připojil

-> Venca.: jaký zase probůh? 

-> Venca.: o to lépe, rád porovnám 

-> vhml: Ok, tak se potom domluvíme. Chtěl bych tam bejt co nejdřív, chci se pak odpoledne jet ještě podívat na jedno auto.
-> Venca. 18.10.17 13:08:25: jo, taky tam mám snížený pružiny pod kterejma mám podložky, aby to nebylo tak nízko a stabilizátor tak tvrdej že prasknul :-)
-> Venca. 18.10.17 13:16:14: jo, co nejdřív ráno. Ideálně Benzina Třemošná, tam asi maj Vervu.
-> Venca. 18.10.17 13:16:14: jo, co nejdřív ráno. Ideálně Benzina Třemošná, tam asi maj Vervu.
-> vhml: Jedeš do Mostu už ráno? Dáme někde spicha?
-> vhml: Spíš mi řekni, co jsi na tom autě ještě neupravil a nevyměnil 

-> Venca. 18.10.17 12:59:47: oni to ty moje ebayový silentbloky a hustě zelenej filtr vzduchu nespasí 

-> T: Taky jedu, takže svezení není problém, ale je to narozdíl od Vhml sériový