skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
I X. Škoda sraz Moravský kras 2014
-> TT_daniel: Ja to nefotil, ale jsou pekne 

-> Peca: klobuk dole kamos..tie fotky su uplne dokonale
Účast sice poněkud komornější, ale na atmosféře žádná vada. Organizace supr jako každý rok. Všem děkuji jak za organizaci, přípravu tak všem za účast.

Organizátorom patrí veľké poďakovanie z mojej strany, krásny zraz, všetko išlo ako malo, paráda

-> Peca: tak tak ... ti nejlepší tam byli 

-> Peca: superne foto
-> tunerlada: mizerná 

jaká byla učast?
-> DEKODOVAC: nebud nedockavy polovica ludi este ani nedorazila domov a druha polovica triezvie

sem s fotkami zo zrazu neviem sa dočkat !!!!

chalani riadne vám závidím že ste na zraze ale ja som nemohol íst fnukám pri počítači a čakám na fotky zo zrazu

-> Trady: tak sa vidime az tam
-> Trady: ides? pojdes cez brno? stav sa po mna ;)
Vylestit okna, nakoupit kořalku, natankovat benzin a jedeme :D
Kto mi pojde za navigatora? Vsetci maju bud statnice alebo iny program

-> Peca: tesim sa na ine veci, ale Vase hlasy potesia 

-> darklord: jáj tak to potom jo
ale doufám že dorazíš, aspoň se můžeme osobně domluvit co a jak 

-> Adam59: a ako asi ked na slovensko pojdem az po zraze?
moja ucast zalezi na pocasi, ak bude hrozit chcanie, tak auto nechavam v garazi

-> darklord: ty dojedeš taky? Tak to bys mi ten motor mohl dovést až dom 

-> OndraKrupi: pro mě je Blansko docela z ruky
-> Peca: no pockaj, jak prve miesto?
a ja co?

-> wlad-drakula: Prece si nenechas ujit I. misto za auto srazu, ze jo 

ja sa tesim a pridem 

Tak já se letos omlouvám, ale rozhodl jsem se dát přednost Běšinám. Všem přeju ať se sraz povede a jinak na Pohofestu určitě na viděnou.
-> oppik: litov3l: by měl přijet na Poho takže by ti nějakou třeba mohl přivézt a nebo dojeď do Blanska na super sraz!!
-> litov3l 23.04.14 11:01:00: na sraze Pohofest bude taky?
nestrašte snad tam nebudeme s Tomem sami
???

-> J3STER: -> babus: moji lidé jsou nabouraní, takže bych neměl s kým zakalit 

Já přijedu v sobotu a asi taky jen podívat 

-> ŠKODA 120 GLS: U mě to vypadá že se přijedu jenom podívat.

-> TT_daniel: no nevyzerá to bohvie ako že prídem na zraz ešte som sa neregistroval ale dufam že sa to podarí a prídem

zatím to vypadá pěkně mrtvě, takže nevím jestli pojedu 

-> DEKODOVAC: paraaada tesim sa na malu...ale sak aj na vas 

tešíme sa velmi na tento zraz a chceme aby išla s nami na tento zraz aj malá Timka tak jej dáme urobit Cestovný Pas jupííí !!!!

-> litov3l: paráda 

BONUS! PLACKY NA SRAZE BUDOU I LETOS ...
I letos na sraze budou k dispozici placky s různou, zejména pak škodováckou tématikou.
Máme pro Vás jedinečnou nabídku. Pokud máte zájem o placku vlastního designu, pak nám pošlete emailem Váš návrh na grafickou podobu placky a my Vám ji zařídíme - na sraze předáme. Cena jedné této placky na zakázku bude 10CZK (2 srazové bony). Placky mají čistý průměr 37mm.
skoda.dobrodruh@gmail.com nebo zavolejte +420 731 225 732 (Sid - Miroslav Martinek)
I letos na sraze budou k dispozici placky s různou, zejména pak škodováckou tématikou.
Máme pro Vás jedinečnou nabídku. Pokud máte zájem o placku vlastního designu, pak nám pošlete emailem Váš návrh na grafickou podobu placky a my Vám ji zařídíme - na sraze předáme. Cena jedné této placky na zakázku bude 10CZK (2 srazové bony). Placky mají čistý průměr 37mm.
skoda.dobrodruh@gmail.com nebo zavolejte +420 731 225 732 (Sid - Miroslav Martinek)
Jedna novinka:
Správce objektu bude letos vybírat 100CZK/STAN/NOC, ale na oplátku zpřístupní další sociální zařízení včetně sprch s vlastním vstupem zvenku budovy.
Správce objektu bude letos vybírat 100CZK/STAN/NOC, ale na oplátku zpřístupní další sociální zařízení včetně sprch s vlastním vstupem zvenku budovy.
REGISTRACE JE SPUŠTĚNA! více na www.skodadobroruh.cz registrujte se online do 14. 06. 2014
sledujte informace na Facebooku www.facebook.com/ssmkcz
IX. Škoda sraz Moravský kras 2014 je 2. kolem již 6. ročníku Moravsko - Slovenského poháru. Letos poprvé je v pohárové soutěži zařazen jako čtvrtý sraz "CS Škoda zraz" [SK].
sledujte informace na Facebooku www.facebook.com/ssmkcz
IX. Škoda sraz Moravský kras 2014 je 2. kolem již 6. ročníku Moravsko - Slovenského poháru. Letos poprvé je v pohárové soutěži zařazen jako čtvrtý sraz "CS Škoda zraz" [SK].
Sraz Moravský kras je mezinárodní automobilový sraz, kterýje součástí tzv. Moravsko - Slovenského poháru. Pohár čítá 4 srazy, na jaře bývá řazen Old - Škoda zraz [SK], v letní části probíhá Sraz Moravský kras [CZ - Blansko], v srpnu CS zraz [SK - Hrnčiarové] a na podzim Jihomoravský sraz [CZ - Pasohlávky]. Výsledky každého srazu se hodnotí zvlášť a jsou současně použity pro celoroční vyhodnocení na závěrečném zimním Galavečeru.
Blanenské kolo poháru se uskuteční v prostorách centra Vyhlídka Blansko - Češkovice, které nám poskytne zázemí pro soutěže, místo pro parkování automobilů a nabídne možnost ubytování a stravování, v termínu 20. - 22. 06. 2014.
www.skodadobrodruh.cz
Blanenské kolo poháru se uskuteční v prostorách centra Vyhlídka Blansko - Češkovice, které nám poskytne zázemí pro soutěže, místo pro parkování automobilů a nabídne možnost ubytování a stravování, v termínu 20. - 22. 06. 2014.
www.skodadobrodruh.cz