skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Praha Revival 1.-3.4.
-> Luky.: To je druhý průjezd, první byl super. Upřímně - nečekal jsem po několika průjezdech před tebou, že zrovna "sériový" Rapid tam předvede takový tóčo 

-> Petkar1: prima, díky
Akorát koukám že zrovna tohle byla nějaká vláha. To je už druhý průjezd, žejo?

www.stream.cz/video/57621
2-rallye-praha-revival-sed
lcanska-kotlina
Tady by měl být slibovaný Lukyho průjezd :)
Tady by měl být slibovaný Lukyho průjezd :)
nebo normálně na stránkách čt4 lze pustit z archivu
Včera večer byla reportáž ve Světě motorů. Reprízy by měly být 6.4. ve 13:00, 7.4. v 5:25 a 9.4. v 5:00. Záběry téměř ze všech rychlostek plus ze Staromáku. Já se do sestřihu nějak nevešel, holt budu muset příště trochu přidat na nasazení 

-> T: u mě to byla skutečně jezdecká chyba, utrhnul jsem to do smyku a dal hned kontra a ono se to chytlo, smyk se srovnal a já měl kola pořád doleva. Takže pustit ručku, začít brzdit a přemotat si kola zase doprava
Měl by být i jakýs-takýs onboard. Testoval jsem kamerku, ale nebyla moc dobře uchycená, nicméně zrovna tahle RZ je tak nějak koukatelná (Sedlčany vůbec
)

-> Luky.: : no tak to jsi nebyl rozhodně sám, proto se ptám, že tam ke mě jelo snad každý druhý auto
tak mi přišlo, že asi bude chyba na straně organizace no
s tim, že oni spíš nevěděli kam jet mi přišlo, než že by se jim motaly ruce
jinak škoda, že jsem tě neviděl ani v jízdě no
snad příště 

jinak škoda, že jsem tě neviděl ani v jízdě no

-> T: dostali jsme namalovanou mapku trati a podle ní se jelo na oči. Já zrovna v té zatáčce kde jsi fotil šel taky trochu ven (na únikovku směrek k tobě), né snad že bych nevěděl kudy vede trať, ale nějak se mi v těch smycích zamotaly ruce
Ale vzásadě to bylo v pohodě. Lepší než minule, kde jsme dostali desítkový rozpis a podle toho se nedalo jet.
Akce celkově dost dobrá, jen na přejezdy byly hodně napnutý časy (jednou jsme chytli 8 a jednou 4 minuty) a občas ty přejezdy vedly po hooodně rozbitých asfaltových polňačkách. Jinak celkem bez výtek
-> Petkar1: super, sem s tím

Akce celkově dost dobrá, jen na přejezdy byly hodně napnutý časy (jednou jsme chytli 8 a jednou 4 minuty) a občas ty přejezdy vedly po hooodně rozbitých asfaltových polňačkách. Jinak celkem bez výtek

-> Petkar1: super, sem s tím

-> Luky.: hele tak tě mám!!! Jeden průjezd ze SEDL. Dám ho na youtube v nejbližších dnech.
a stačí....mohla to být pěkná zatáčka,ale jak říkám...nějaký divný značení
spíš skoro žádný 

fotky na prd a stejně jich tu je mraky,ale žádná Jablonná, tak jen pár jich dam sem...trošku tam byla zmatená trasam nebo spíš značení bylo :-/ ať řeknou jezdci...
tak bohužel jsem byl v neděli pryč, takže jsem přišel o Sedlčany
ale byl sjem na letišti ve Lhotě a na chvilku v Jablný a musím říct, že se mi to líbilo a moc :-) žádnej stres, všichni v pohodě si přijeli pokecat a zajezdit a o návštěvě aut nemluvě
příští rok klidně znova
-> Luky.: : Tebe jsem bohužel...nebo spíš jak čtu tak asi tatku
zahlídl jen ,když sjem opouštěl letiště
takže jsem nějak neměl šanci Tě najít
zajímalo mě jak hodnotíš akci jako aktivní účastník? 

-> Luky.: : Tebe jsem bohužel...nebo spíš jak čtu tak asi tatku

Jinak kila jsem myslel todle. Mizerná fotka.
-> Luky.: něco mám z radotína, ale na okruhu jsem byl jen hodinu, takže mi spousta aut unikla a ty mezi nima. Co jsem tam byl tak voda tekla pořád. Akorát to červený porsche tam málem urvalo trysku jinak jsem nic neviděl.
-> Luky. 04.04.11 11:52:36: To není fólie, ale spešl nátěr a na suchu se po něm nesmí jezdit, protože se ničí. V neděli jsem kolem jezdil s F430 

Na stránkách pořadatele už jsou výsledky: www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=rallye
Na SS2 mam nějakej divnej čas, myslím že se spletli o minutu. Ale ani tak by to na bednu nebylo (cca 6. místo), takže je to fuk
Na SS2 mam nějakej divnej čas, myslím že se spletli o minutu. Ale ani tak by to na bednu nebylo (cca 6. místo), takže je to fuk

-> gim: to je jenom jezkosovo auto, řídil to Zapadlo. Mojí fotku nemáš? Nebo červenýho litra, číslo 104. Někdo tam pak prý urazil hydrant takže došla voda a jezdilo se pak mimo folii. Neviděl jsi to?
A jestli tou seriovkou myslíš tu béžovou 110L, tak to zas tak seriovka není, jen to neni počmáraný
-> VeTeV: tak to jsem rád. Někdy pojedem na pívo k němu do penzionu, zkusim si tam teda na podzimní Berounku domluvit tu RSu
(joke)
A jestli tou seriovkou myslíš tu béžovou 110L, tak to zas tak seriovka není, jen to neni počmáraný

-> VeTeV: tak to jsem rád. Někdy pojedem na pívo k němu do penzionu, zkusim si tam teda na podzimní Berounku domluvit tu RSu

Mě se líbilo jak tam vodili dvě seriový stovky v dlouhý lhotě. Chlapy tam naháněli ty rádoby eresa v zatáčkách :-) Plus minik byl úžasnej jak lítal.
Todle byla srdcovka.
Todle byla srdcovka.
-> Luky.: že to vodíš perfektně, oceňoval to poměrně dost...

-> VeTeV: Berger ale startoval s něčím svým. No ale je možný že mu to tady Šelmát půjčil. A co říkal na mě?
-> Petkar1 03.04.11 22:07:08: škoda, já se fakt snažil

-> Petkar1 03.04.11 22:07:08: škoda, já se fakt snažil

-> Petkar1: ee půjčil Bergerovi na jízdu
-> VeTeV: Stáli jsme v té zatáčce, ze které máš fotky. Tři mlaďasové :)
Tak majitel RSa by pravděpodobně v něm seděl, ne?
Tak majitel RSa by pravděpodobně v něm seděl, ne?
-> Petkar1: tam se potloukalo lidí - nejvíce hodnotil majitel tohoto /aspoň me tvrdil že je majitel.../
-> Luky.: mám spoustu videí a zrovna Tebe jsem nenatočil. 

VeTeV 03.04.11 22:01:39 napsal: → Luky.: BTW sklízel si uznání za super jízdu od okolních jedinců :-)Koukám na tvoje fotky ze Sedlčan a pokud okolní jedince myslíš ty tři pitomce v této zatáčce, tak to jsem byl já a kamarádi. 

-> Luky.: BTW sklízel si uznání za super jízdu od okolních jedinců :-)
Sedlčanos - skoda-virt.cz/cz/.../353-
rallye-praha-revival
Zdánlivě stejná událost, ale je to na jiném místě a při jiné RZ. Jen pojetí je obdobné 

Ha, už jsem se našel na netu
V příští pikosekundě ta kuželka zhynula potupnou smrtí (celkem 2x ze šesti průjezdů tím místem
)

V příští pikosekundě ta kuželka zhynula potupnou smrtí (celkem 2x ze šesti průjezdů tím místem

-> VeTeV: máš nějaký moje fotky? Ty Sedlčany mě hodně zajímají 

tak ja byl v Sedlcanky kotline - fotak me asi nesnasi, ale bylo to pecka 

S litrem jel táta, já s bílým Rapidem
Svezení a všechno okolo samozřejmě parádní
Zejména v Sedlčanech 
Ona pravostranná L/A je údajně jediná fabricky vyrobená L/A s pravostranným řízením. V Anglii pak podle ní dělali pohárovky.
Pavel P.. 02.04.11 23:59:38 napsal:
→ Tuner#2: ta „LR“ s aviatikem tam taky jede…
Tahle měla ale levostranný řízení. Před spolujezdcem byl ale budíkový štít s přídavnými budíky a Tripmasterem. Zajímavé ale vcelku dobré řešení

Ona pravostranná L/A je údajně jediná fabricky vyrobená L/A s pravostranným řízením. V Anglii pak podle ní dělali pohárovky.
Pavel P.. 02.04.11 23:59:38 napsal:
→ Tuner#2: ta „LR“ s aviatikem tam taky jede…
Tahle měla ale levostranný řízení. Před spolujezdcem byl ale budíkový štít s přídavnými budíky a Tripmasterem. Zajímavé ale vcelku dobré řešení
-> Pavel P.. 03.04.11 00:00:36: jj to je ona, aj podla tych reklam ...
-> vhml 02.04.11 22:34:42: JJ byla. Tady Sváťa Kvaizar na Akropolis v 87.
Zrvona teď sou tam girlingy a moje dva holendry na ně.

-> Tuner#2: jsem netušil ýe i L/A měli stejnej design
-> vhml 02.04.11 22:31:52: Tak OK, sorry to jsem nevěděl, ale proč jsi psal jenom pomalovaná jako LR?
-> Tuner#2: tak tak, L/A v plné parádě. Jenom brzdový válce tam jsou spojkový
-> vhml 02.04.11 22:25:11: Takže to je ještě jiné další auto z Anglie? Zajímavé...
-> Tuner#2: ne, v tom to bude :-D